Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja uwazam ze skoro ja bylam z rodzicami i atkaaa na ostatnim zlocie i Ci rodzice (mam nadzieje) nie przeszkadzali wogole to jesli ktos nie moze jechac sam jak my rok temu powinien miec szanse jechania z rodzicami , oczywiscie jesli rodzice sa w porzaku

ja dzieki temu ze pozwoliliscie jechac rodzica bylam na zlocie i bym zalowala gdyby mnie tam nie bylo
teraz rodzicow nie musze brac bo mam blisko(250km) :loveu:

Posted

[quote name='gops']a ja uwazam ze skoro ja bylam z rodzicami i atkaaa na ostatnim zlocie i Ci rodzice (mam nadzieje) nie przeszkadzali wogole to jesli ktos nie moze jechac sam jak my rok temu powinien miec szanse jechania z rodzicami , oczywiscie jesli rodzice sa w porzaku

ja dzieki temu ze pozwoliliscie jechac rodzica bylam na zlocie i bym zalowala gdyby mnie tam nie bylo
teraz rodzicow nie musze brac bo mam blisko(250km) :loveu:[/quote]
Ale wtedy była trochę inna sytuacja, my mieliśmy domki, a rodzice byli w pokojach przy recepcji, byliśmy sporo od nich oddaleni. Teraz wszystkie domki są blisko siebie.

Jak kogoś rodzice chcą jechać, to niech sobie wynajmą domek/pokój w innym ośrodku (tak jak to zrobią rodzice Asi Gordonowej), na pewno jest ich tam sporo. ;)

Posted

Podpisuję sie pod tym co napisała Asia, a po za tym w tym roku nie ma brania żadnych rodzin, bo mamy bardzo mało domków. Nie wiem, czy do lutego/marca nie zapisze się więcej osób i boję się, że nie będzie nawet dla nich miejsc.

Posted

no tak , tu nie pomyslalam , rzeczywiscie byly pokoje i wiecej miejsc ;)
podejzewam ze tych osrodkow jest blisko siebie kilka i zaden problem jest z wynajeciem przez rodzicow czegos obok

Posted

[quote name='yuki']Może do nas :cool3:[/quote]

yuki do nas nie bardzo, chyba że Machonek i moja os. tow (jeszcze nie zapisana) nie pojadę, bo Was jest dwie tak? :oops:;) czyli to by był już komplet.

Posted

No właśnie;) ale do tego o ile się nie mylę tam jest słynny nerwowy pudelek:evil_lol:. A kumpeli Nero też potrafi pazurki pokazać:diabloti:( nie na suczki tylko na niektóre psy). Nie wiem czy z domku by coś zostało... :evil_lol:ale dzięki za dobre chęci i tak będziemy mieli się okazje poznać i się razem bedziemy bawić z pewnością;)

Posted

[quote name='Estera']W domkach się tylko śpi :cool3:
Atkaaaa dopisać do Was Macho i os. two.? Czy na razie się wstrzymać? :cool3:

sunshine- zapisuję Was do wolnego domku :)[/quote]
Dziękować bardzo ... a czasami i na spanie się nie dociera:evil_lol:

Posted

no ej on tu na jakąś krwistą bestię wychodzi!:-(:shake:

[quote name='Estera']W domkach się tylko śpi :cool3:
Atkaaaa dopisać do Was Macho i os. two.? Czy na razie się wstrzymać? :cool3:

sunshine- zapisuję Was do wolnego domku :)[/quote]

na razie się wstrzymaj xD Moja os. tow wraca po weekendzie więc będę wiedziała dokładnie, a o Machonku Ania wie więcej :cool3:

Posted

co do pytania o mojego psa to mam jamnika:evil_lol: ale on nie jedzie na zlot bo ten krwiożerczy pudel by go zjadł:lol::diabloti: a tak na poważnie to z niego wielki tchórz i nie chce żeby zawału dostał, on się nie nadaje na takie wyjazdy:eviltong:

a co do Machonka to skontaktuję się z nią :):) mam nadzieje, że pojedzie :loveu:

Posted

[quote name='aldira']nie che mi sie czytać wszystkiego a rzeczowa odpowiedz by wystarczyla w tym pytaniu:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

nie tzreba czytac pisze odrazu

24osoby +towarzyszace wiec kolo 30 narazie

Posted

[quote name='aldira']nie che mi sie czytać wszystkiego a rzeczowa odpowiedz by wystarczyla w tym pytaniu:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

wydawało mi się, że jest rzeczowa :roll: pierwsza strona nie jest jakoś strasznie długa, zwłaszcza, że te informacje są w 2 poście:roll:
ale proszę bardzo link bezpośrednio do postu [url]http://www.dogomania.pl/forum/12900278-post2.html[/url]

Posted

[quote name='aldira']iza jeszcze coś na ten temat chcesz dodac? dlamnie koniec rozmowy z toba[/quote]

yyy... ok. ale nie wiem co mogłabym dodać jeszcze :eviltong: