basia bonnie Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Jesteśmy już doświadczeni życiowo i nigdy już nie popełnimy tego błędu :loveu: rodzinkom na zlocie mówimy stanowcze NIE :loveu: Quote
olekg89 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No na pewno mamuś ,cioć ,tatuś,dziadków nie chcemy!! Quote
Saint Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No nie powiem.. Dziwne obyczaje, żeby na zlot rodzinę brać.. :razz: Quote
gops Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 a ja uwazam ze skoro ja bylam z rodzicami i atkaaa na ostatnim zlocie i Ci rodzice (mam nadzieje) nie przeszkadzali wogole to jesli ktos nie moze jechac sam jak my rok temu powinien miec szanse jechania z rodzicami , oczywiscie jesli rodzice sa w porzaku ja dzieki temu ze pozwoliliscie jechac rodzica bylam na zlocie i bym zalowala gdyby mnie tam nie bylo teraz rodzicow nie musze brac bo mam blisko(250km) :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='gops']a ja uwazam ze skoro ja bylam z rodzicami i atkaaa na ostatnim zlocie i Ci rodzice (mam nadzieje) nie przeszkadzali wogole to jesli ktos nie moze jechac sam jak my rok temu powinien miec szanse jechania z rodzicami , oczywiscie jesli rodzice sa w porzaku ja dzieki temu ze pozwoliliscie jechac rodzica bylam na zlocie i bym zalowala gdyby mnie tam nie bylo teraz rodzicow nie musze brac bo mam blisko(250km) :loveu:[/quote] Ale wtedy była trochę inna sytuacja, my mieliśmy domki, a rodzice byli w pokojach przy recepcji, byliśmy sporo od nich oddaleni. Teraz wszystkie domki są blisko siebie. Jak kogoś rodzice chcą jechać, to niech sobie wynajmą domek/pokój w innym ośrodku (tak jak to zrobią rodzice Asi Gordonowej), na pewno jest ich tam sporo. ;) Quote
Estera Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Podpisuję sie pod tym co napisała Asia, a po za tym w tym roku nie ma brania żadnych rodzin, bo mamy bardzo mało domków. Nie wiem, czy do lutego/marca nie zapisze się więcej osób i boję się, że nie będzie nawet dla nich miejsc. Quote
gops Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 no tak , tu nie pomyslalam , rzeczywiscie byly pokoje i wiecej miejsc ;) podejzewam ze tych osrodkow jest blisko siebie kilka i zaden problem jest z wynajeciem przez rodzicow czegos obok Quote
Atkaaaa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='yuki']Może do nas :cool3:[/quote] yuki do nas nie bardzo, chyba że Machonek i moja os. tow (jeszcze nie zapisana) nie pojadę, bo Was jest dwie tak? :oops:;) czyli to by był już komplet. Quote
sunshine Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No właśnie;) ale do tego o ile się nie mylę tam jest słynny nerwowy pudelek:evil_lol:. A kumpeli Nero też potrafi pazurki pokazać:diabloti:( nie na suczki tylko na niektóre psy). Nie wiem czy z domku by coś zostało... :evil_lol:ale dzięki za dobre chęci i tak będziemy mieli się okazje poznać i się razem bedziemy bawić z pewnością;) Quote
Estera Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 W domkach się tylko śpi :cool3: Atkaaaa dopisać do Was Macho i os. two.? Czy na razie się wstrzymać? :cool3: sunshine- zapisuję Was do wolnego domku :) Quote
sunshine Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='Estera']W domkach się tylko śpi :cool3: Atkaaaa dopisać do Was Macho i os. two.? Czy na razie się wstrzymać? :cool3: sunshine- zapisuję Was do wolnego domku :)[/quote] Dziękować bardzo ... a czasami i na spanie się nie dociera:evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 no ej on tu na jakąś krwistą bestię wychodzi!:-(:shake: [quote name='Estera']W domkach się tylko śpi :cool3: Atkaaaa dopisać do Was Macho i os. two.? Czy na razie się wstrzymać? :cool3: sunshine- zapisuję Was do wolnego domku :)[/quote] na razie się wstrzymaj xD Moja os. tow wraca po weekendzie więc będę wiedziała dokładnie, a o Machonku Ania wie więcej :cool3: Quote
sunshine Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='Atkaaaa']no ej on tu na jakąś krwistą bestię wychodzi!:-(:shake: [/quote] Zaraz tam bestię:eviltong:. Po prostu na mężczyznę z twardym zdaniem:evil_lol: Quote
cymbianka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 co do pytania o mojego psa to mam jamnika:evil_lol: ale on nie jedzie na zlot bo ten krwiożerczy pudel by go zjadł:lol::diabloti: a tak na poważnie to z niego wielki tchórz i nie chce żeby zawału dostał, on się nie nadaje na takie wyjazdy:eviltong: a co do Machonka to skontaktuję się z nią :):) mam nadzieje, że pojedzie :loveu: Quote
aldira Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 dużo ludzi jedzie?:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iza. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='aldira']dużo ludzi jedzie?:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] na pierwszej stronie masz napisane :eviltong: Quote
aldira Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 nie che mi sie czytać wszystkiego a rzeczowa odpowiedz by wystarczyla w tym pytaniu:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
gops Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='aldira']nie che mi sie czytać wszystkiego a rzeczowa odpowiedz by wystarczyla w tym pytaniu:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] nie tzreba czytac pisze odrazu 24osoby +towarzyszace wiec kolo 30 narazie Quote
Unbelievable Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='aldira']nie che mi sie czytać wszystkiego a rzeczowa odpowiedz by wystarczyla w tym pytaniu:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] pierwsza strona, pierwszy post, to zbyt dużo?:roll: Quote
Iza. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='aldira']nie che mi sie czytać wszystkiego a rzeczowa odpowiedz by wystarczyla w tym pytaniu:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] wydawało mi się, że jest rzeczowa :roll: pierwsza strona nie jest jakoś strasznie długa, zwłaszcza, że te informacje są w 2 poście:roll: ale proszę bardzo link bezpośrednio do postu [url]http://www.dogomania.pl/forum/12900278-post2.html[/url] Quote
aldira Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 iza jeszcze coś na ten temat chcesz dodac? dlamnie koniec rozmowy z toba Quote
Iza. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='aldira']iza jeszcze coś na ten temat chcesz dodac? dlamnie koniec rozmowy z toba[/quote] yyy... ok. ale nie wiem co mogłabym dodać jeszcze :eviltong: Quote
olekg89 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 aldira-żegnamy z tego wątku ,takich osób na zlocie nie potrzebujemy. Quote
Atkaaaa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 aldira szalejesz:evil_lol: Oluś jaki nowy ślitasny banerek:loveu: Quote
olekg89 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Noo:loveu:Boskiii:multi:Wiq mi zrobiła:loveu: Quote
Recommended Posts