Marta_Ares Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 jak to czemu???? ja dzisiaj klatke rozłożyłam, żeby przypomnieć Aresowi że tam sie śpi :D Quote
Szerkanka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Marta_Ares']jak to czemu???? ja dzisiaj klatke rozłożyłam, żeby przypomnieć Aresowi że tam sie śpi :D[/QUOTE] Jak bedzie biegal z psami to sie o lapy martwie, tzn. on az taki skory do szalenstw nie jest, ale sie zastanawiam. Quote
sachma Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 a mi się nie udało niestety nikogo namówić, pisałam do kilku znajomych osób, ale skoro ja nie jadę to za bardzo argumentacja nie trafiała :/ przykro mi. Quote
Talia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Tak żeby nie zapomnieć zostawiam tu mój nr tel, bo w pt wyjeżdżam i wracam 4 w nocy, a 5 już widzimy się w Bobolinie. :) Gdyby były jakieś nowinki itp to proszę o sms 794 572 361 Ja jadę pociągiem, który jest o 1:07 w Toruniu, a o 2:06 w Trn. Z jedna przesiadką ;) Quote
Asia & Ginger Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Asia & Ginger'][SIZE=3][COLOR=red][B]Nikt więcej nie chce koszulki zlotowej?[/B][/COLOR][/SIZE] :cool3: Na razie mamy tylko 4 osoby chętne na koszulinki: Unbelievable Mysia Buell Asia & Ginger Szerkanka[/QUOTE] [quote name='Szerkanka']Ja chce tez koszulka:) M damska:) kolor zielony, napis szerkanka i pw do przelewu[/QUOTE] Dopisuję Cię do listy i wysyłam PW. ;) Quote
Rybc!a Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [INDENT] [URL="http://www.dogomania.pl/187965-Mam-nadziej%C4%99-%C5%BCe-i-w-tym-roku-mog%C4%99-na-Was-liczy%C4%87%21-PSY-Z-PURDY.?p=14919947#post14919947"]http://www.dogomania.pl/threads/1879...7#post14919947[/URL] zapraszam na wątek, tu również potrzebna jest pomoc [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [/INDENT] Quote
Unbelievable Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 pewnie już było, ale zapytam ;) trzeba brać jakieś pościele/ śpiwory? Quote
Asia & Ginger Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Rybc!a']Dociera do Was, że to już za 12 dni? :D[/QUOTE] Jeszcze nie. :lol: [quote name='Unbelievable']pewnie już było, ale zapytam ;) trzeba brać jakieś pościele/ śpiwory?[/QUOTE] Chyba nie, nigdy nie trzeba było. Na zdjęciach pościel jest na łóżkach ładnie poskładana. :cool3: [quote name='Marta_Ares']coś tu cicho i pusto......[/QUOTE] To może ja narobię trochę hałasu. :evil_lol: [B][SIZE=4][COLOR=red]Czy ktoś jeszcze chce koszulki zlotowe?!?!?![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]Dzisiaj ostatni dzień zgłoszeń![/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=black]Dotarły pieniądze za koszulki od Mysi i Buell.[/COLOR][/SIZE] :p[/COLOR][/SIZE] Quote
Marta_Ares Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 ja bym chciala ale kasy brakuje :P i musze zadowolić sie swoją z zeszłego roku :D Quote
madziak25 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Hej!! Zdąże sie jeszcze na koszulke zalapac?? damska z logo dogomanii?? Quote
Mysia_ Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 przyszłam też narobić trochę hałasu :D [quote name='madziak25']Hej!! Zdąże sie jeszcze na koszulke zalapac?? damska z logo dogomanii??[/QUOTE] Madziu, musisz napisać jaki rozmiar, kolor i jaki napis na ramieniu chcesz ;) z reguły wszyscy mają swoje nicki z dogo ;) Quote
Marta_Ares Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 To ja poproszę jeszcze 2 :D 1. napis: Marta_Ares, damska, niebieska, Xl 2. napis: Marcin_Maya, męska, czarna XL Quote
Marta_Ares Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 pozbywam sie zamrożonej kasy czyt. obroży więc kasa sie znalazła :D Quote
madziak25 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 AAA no jak zwykle ja mam adhd i polowy nie napisalam:P a wiec tak czarna z logo dogomaniin na ramieniu nick madziak25, rozmiar L:) Quote
Mysia_ Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Marta_Ares']pozbywam sie zamrożonej kasy czyt. obroży więc kasa sie znalazła :D[/QUOTE] o właśnie :lol: Martusiu :loveu::diabloti: wysłam Ci PW, bo spodobały mi się pewne różowe szeleczki :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 wysyłaj, wysyłaj, pieniązki sie przydadzą :lol: :lol: :lol: Quote
madziak25 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Jak podacie mi numer konta to przeleje za koszulke:) Quote
Marta_Ares Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='madziak25']Jak podacie mi numer konta to przeleje za koszulke:)[/QUOTE] a z tym to do Asi chyba :) zreszta ja tez czekam na dane do przelewu :) Quote
Asia & Ginger Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='madziak25']Hej!! Zdąże sie jeszcze na koszulke zalapac?? damska z logo dogomanii??[/QUOTE] Jasne, że zdążysz. :p [quote name='Mysia_']Madziu, musisz napisać jaki rozmiar, kolor i jaki napis na ramieniu chcesz ;) z reguły wszyscy mają swoje nicki z dogo ;)[/QUOTE] Dzięki Mysia za wyręczenie. [quote name='Marta_Ares']To ja poproszę jeszcze 2 :D 1. napis: Marta_Ares, damska, niebieska, Xl 2. napis: Marcin_Maya, męska, czarna XL[/QUOTE] Zaraz sobie zapiszę. :p [quote name='madziak25']AAA no jak zwykle ja mam adhd i polowy nie napisalam:P a wiec tak czarna z logo dogomaniin na ramieniu nick madziak25, rozmiar L:)[/QUOTE] Ok, zapisuję. :p [quote name='madziak25']Jak podacie mi numer konta to przeleje za koszulke:)[/QUOTE] [quote name='Marta_Ares']a z tym to do Asi chyba :) zreszta ja tez czekam na dane do przelewu :)[/QUOTE] Zaraz wyślę Wam PW z numerem konta. ;) Quote
Asia & Ginger Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Lista osób chętnych na koszulki (sprawdzcie, czy wszystko się zgadza): 1. Unbelievable - męska - L - kolor granatowy, napis: gramy 2. Mysia - damska - S - czarna, napis: Mysia 3. Buell - męska - S - czarna, napis: Buell & Bafra 4. Asia & Ginger - damska - S, zielona, napis: Ginger & Asia 5. Szerkanka - damska - M, kolor zielony, napis: Szerkanka 6. madziak25 - damska - L - czarna, napis: madziak25 7. Marta_Ares - damska - XL - niebieska, napis: Marta_Ares 8. TZ Marty - męska - XL - czarna, napis: Marcin_Maya Quote
marzata Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Gdyby był ktoś również zainteresowany zlotem zaprzęgowym i nie tylko zapraszam na [URL]http://www.negro-team.pl/zlot[/URL] gdzie znajdziecie więcej informacji. Wiele osób z dogomanii pojawi się na pewno na nim. Quote
Asia & Ginger Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Dotarły wpłaty za koszulki od Marty_Ares i TZa oraz od Madziak25. :p Dostałam dzisiaj maila od Pana Jacka, że koszulki są już gotowe do odbioru. :cool3: Quote
Recommended Posts