Talia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='rose']sweet to jestem tylko ja:loveu::evil_lol: mój chłopak lubi takie sweet 17:evil_lol: jestem zazdrosna:placz:[/QUOTE] Spokojnie spokojnie... ja mam chłopaka ;) Bądź spokojna :D I może nie jestem taka sweet... no chyba że jak śpie ;) Quote
Szerkanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Talia']Spokojnie spokojnie... ja mam chłopaka ;) Bądź spokojna :D I może nie jestem taka sweet... no chyba że jak śpie ;)[/QUOTE] rose, to pilnuj chlopaka, bo Talia to taka sweet rozowa blondyna :D i tipsy na pol metra takze wiesz :P Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Szerkanka']rose, to pilnuj chlopaka, bo Talia to taka sweet rozowa blondyna :D i tipsy na pol metra takze wiesz :P[/QUOTE] To mamy drugą Asię:evil_lol: Quote
komar Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 oj widze że tu sie temat kręci:D i proszę mnie nie obgadywać;P ale miło że dbacie o moje spanie:D Quote
Estera Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='rose']To mamy drugą Asię:evil_lol:[/QUOTE] Anka oplułam monitor!!! Proszę mi tu z Asi nie robić lalki barbie!!! Nie wiem jaka jest Talia, to i bronić nie będę, ale Asię własną piersią obronię! :lol: Szerkanka z Twoim mężczyzną mamy 23 osoby, czyli brakuje nam 5ciu. Nie liczę komara, więc jeśli komar się zdecyduje to brakuje 4 osób :lol: Talia- ok może być w maju :) Ale jak nie zapłaci to osobiście tyłek skopię :evil_lol: Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 \ [quote name='komar']oj widze że tu sie temat kręci:D i proszę mnie nie obgadywać;P ale miło że dbacie o moje spanie:D[/QUOTE] no widzisz ja szczególnie:eviltong: wiesz wzięłabym Cie do siebie, ale sam rozumiesz:eviltong: Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Estera']Anka oplułam monitor!!! Proszę mi tu z Asi nie robić lalki barbie!!! Nie wiem jaka jest Talia, to i bronić nie będę, ale Asię własną piersią obronię! :lol: [/QUOTE] oj jak piersią bronisz to ja już jestem przegrana :evil_lol: Quote
Talia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Szerkanka']rose, to pilnuj chlopaka, bo Talia to taka sweet rozowa blondyna :D i tipsy na pol metra takze wiesz :P[/QUOTE] Osz kurcze zapomniałam że Ty mnie widziałaś :D... i wszystko wygadałaś :( Quote
Estera Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='rose']\ no widzisz ja szczególnie:eviltong: wiesz wzięłabym Cie do siebie, ale sam rozumiesz:eviltong:[/QUOTE]Wiesz jak Ci tak zależy, to ja moim przybranym ojcem Krystianem mogę się zając, a Ty wróc do mojego biologicznego ojca, mamusiu :evil_lol: [quote name='rose']oj jak piersią bronisz to ja już jestem przegrana :evil_lol:[/QUOTE] Widzisz Asiu- obroniłam Cię :loveu: Quote
Talia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Druga kumpela ma wpłacić w tym tygodniu - Magdalena B. ;) Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Estera']Wiesz jak Ci tak zależy, to ja moim przybranym ojcem Krystianem mogę się zając, a Ty wróc do mojego biologicznego ojca, mamusiu :evil_lol: [/QUOTE] yyy niech no się zastanowię yyy nie:evil_lol: Twój ojciec Komar szuka kogoś na stałe, a ja bym pewnie była tylko na chwile:eviltong: Quote
Estera Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='rose']yyy niech no się zastanowię yyy nie:evil_lol: Twój ojciec Komar szuka kogoś na stałe, a ja bym pewnie była tylko na chwile:eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przyznajesz się do bycia panienką na jedną noc? :lol: Quote
Szerkanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Estera']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przyznajesz się do bycia panienką na jedną noc? :lol:[/QUOTE] rose, nie liczy sie ilosc tylko jakosc :D:D Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Estera']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przyznajesz się do bycia panienką na jedną noc? :lol:[/QUOTE] a Ty do tego, że masz matkę lekkich obyczajów?:diabloti: chodziło mi o to, że on by mnie pewnie zostawił:eviltong: a to przecież Asia jest Lalką Barbie którą można się bawić:evil_lol: ale ja Asiusie lubię i wypiję z nią kielicha na zgodę:evil_lol: i dam jej buziaczka:loveu: Quote
Szerkanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='rose']yyy niech no się zastanowię yyy nie:evil_lol: Twój ojciec Komar szuka kogoś na stałe, a ja bym pewnie była tylko na chwile:eviltong:[/QUOTE] Wiecie co... to jak tu sie Komarem dzielicie, to ja w takim razie TZta w domu zostawie, czego oczy nie widza tego sercu nie zal ;d;d Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Szerkanka']Wiecie co... to jak tu sie Komarem dzielicie, to ja w takim razie TZta w domu zostawie, czego oczy nie widza tego sercu nie zal ;d;d[/QUOTE] nie, nie polecam Komar to nic specjalnego :evil_lol::evil_lol::diabloti: zaraz zostanę znokautowana na gadu:evil_lol: Quote
Talia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Szerkanka']Wiecie co... to jak tu sie Komarem dzielicie, to ja w takim razie TZta w domu zostawie, czego oczy nie widza tego sercu nie zal ;d;d[/QUOTE] Pamiętaj, że wiem gdzie mieszkasz i wszystko wygadam Twojemu TŻ... za to że zdradziłaś mój wygląd... :diabloti::evil_lol: Quote
komar Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 no to ja sie może jeszcze zastanowie nad tym zlotem:roll: :diabloti::evil_lol: Quote
Talia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='rose']nie, nie polecam Komar to nic specjalnego :evil_lol::evil_lol::diabloti: zaraz zostanę znokautowana na gadu:evil_lol:[/QUOTE] Tzn. lata nad uchem i bzyczy? :evil_lol: Quote
Szerkanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Talia']Pamiętaj, że wiem gdzie mieszkasz i wszystko wygadam Twojemu TŻ... za to że zdradziłaś mój wygląd... :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Dobre piwkooo zalatwi sprawe? :D:D No dobra dodam paczke tipsow i 3 syntetyczne pasemka blond :) Quote
Talia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Szerkanka']Dobre piwkooo zalatwi sprawe? :D:D No dobra dodam paczke tipsow i 3 syntetyczne pasemka blond :)[/QUOTE] Mogłybyśmy się targować... :) [COLOR=LightBlue]ale piwko jest najlepszą waluta...więc załatwione[/COLOR]:razz::diabloti: Quote
Szerkanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='rose']nie, nie polecam Komar to nic specjalnego :evil_lol::evil_lol::diabloti: zaraz zostanę znokautowana na gadu:evil_lol:[/QUOTE] To sie ztuninguje :D:D przerobimy go na trzmiela :D Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Tzn. lata nad uchem i bzyczy? :evil_lol: raczej bzyka:evil_lol: wszystko co się rusza:diabloti: [quote name='Talia']Mogłybyśmy się targować... :) [COLOR=LightBlue]ale piwko jest najlepszą waluta...więc załatwione[/COLOR]:razz::diabloti:[/QUOTE] lepsza woda :diabloti: Quote
sachma Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Szerkanka']To sie ztuninguje :D:D przerobimy go na trzmiela :D[/QUOTE] o dobry pomysł! bo ja mam uczulenie na komary :P Quote
Szerkanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='rose']Tzn. lata nad uchem i bzyczy? :evil_lol: raczej bzyka:evil_lol: wszystko co się rusza:diabloti:[/QUOTE] O matko! Moj Luluś... przeciez to jeszcze dziecko, Talia, dobrze, ze Twoja po sterylce:evil_lol: Quote
Recommended Posts