Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='rose']sweet to jestem tylko ja:loveu::evil_lol:
mój chłopak lubi takie sweet 17:evil_lol: jestem zazdrosna:placz:[/QUOTE]
Spokojnie spokojnie... ja mam chłopaka ;) Bądź spokojna :D I może nie jestem taka sweet... no chyba że jak śpie ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Talia']Spokojnie spokojnie... ja mam chłopaka ;) Bądź spokojna :D I może nie jestem taka sweet... no chyba że jak śpie ;)[/QUOTE]
rose, to pilnuj chlopaka, bo Talia to taka sweet rozowa blondyna :D i tipsy na pol metra takze wiesz :P

Posted

[quote name='Szerkanka']rose, to pilnuj chlopaka, bo Talia to taka sweet rozowa blondyna :D i tipsy na pol metra takze wiesz :P[/QUOTE]

To mamy drugą Asię:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']To mamy drugą Asię:evil_lol:[/QUOTE]
Anka oplułam monitor!!! Proszę mi tu z Asi nie robić lalki barbie!!! Nie wiem jaka jest Talia, to i bronić nie będę, ale Asię własną piersią obronię! :lol:

Szerkanka z Twoim mężczyzną mamy 23 osoby, czyli brakuje nam 5ciu. Nie liczę komara, więc jeśli komar się zdecyduje to brakuje 4 osób :lol:

Talia- ok może być w maju :) Ale jak nie zapłaci to osobiście tyłek skopię :evil_lol:

Posted

\

[quote name='komar']oj widze że tu sie temat kręci:D i proszę mnie nie obgadywać;P

ale miło że dbacie o moje spanie:D[/QUOTE]

no widzisz ja szczególnie:eviltong: wiesz wzięłabym Cie do siebie, ale sam rozumiesz:eviltong:

Posted

[quote name='Estera']Anka oplułam monitor!!! Proszę mi tu z Asi nie robić lalki barbie!!! Nie wiem jaka jest Talia, to i bronić nie będę, ale Asię własną piersią obronię! :lol:
[/QUOTE]

oj jak piersią bronisz to ja już jestem przegrana :evil_lol:

Posted

[quote name='Szerkanka']rose, to pilnuj chlopaka, bo Talia to taka sweet rozowa blondyna :D i tipsy na pol metra takze wiesz :P[/QUOTE]
Osz kurcze zapomniałam że Ty mnie widziałaś :D... i wszystko wygadałaś :(

Posted

[quote name='rose']\
no widzisz ja szczególnie:eviltong: wiesz wzięłabym Cie do siebie, ale sam rozumiesz:eviltong:[/QUOTE]Wiesz jak Ci tak zależy, to ja moim przybranym ojcem Krystianem mogę się zając, a Ty wróc do mojego biologicznego ojca, mamusiu :evil_lol:

[quote name='rose']oj jak piersią bronisz to ja już jestem przegrana :evil_lol:[/QUOTE]
Widzisz Asiu- obroniłam Cię :loveu:

Posted

[quote name='Estera']Wiesz jak Ci tak zależy, to ja moim przybranym ojcem Krystianem mogę się zając, a Ty wróc do mojego biologicznego ojca, mamusiu :evil_lol:
[/QUOTE]

yyy niech no się zastanowię yyy nie:evil_lol:
Twój ojciec Komar szuka kogoś na stałe, a ja bym pewnie była tylko na chwile:eviltong:

Posted

[quote name='rose']yyy niech no się zastanowię yyy nie:evil_lol:
Twój ojciec Komar szuka kogoś na stałe, a ja bym pewnie była tylko na chwile:eviltong:[/QUOTE]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przyznajesz się do bycia panienką na jedną noc? :lol:

Posted

[quote name='Estera']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przyznajesz się do bycia panienką na jedną noc? :lol:[/QUOTE]

a Ty do tego, że masz matkę lekkich obyczajów?:diabloti:
chodziło mi o to, że on by mnie pewnie zostawił:eviltong:
a to przecież Asia jest Lalką Barbie którą można się bawić:evil_lol:

ale ja Asiusie lubię i wypiję z nią kielicha na zgodę:evil_lol: i dam jej buziaczka:loveu:

Posted

[quote name='rose']yyy niech no się zastanowię yyy nie:evil_lol:
Twój ojciec Komar szuka kogoś na stałe, a ja bym pewnie była tylko na chwile:eviltong:[/QUOTE]

Wiecie co... to jak tu sie Komarem dzielicie, to ja w takim razie TZta w domu zostawie, czego oczy nie widza tego sercu nie zal ;d;d

Posted

[quote name='Szerkanka']Wiecie co... to jak tu sie Komarem dzielicie, to ja w takim razie TZta w domu zostawie, czego oczy nie widza tego sercu nie zal ;d;d[/QUOTE]

nie, nie polecam Komar to nic specjalnego :evil_lol::evil_lol::diabloti:

zaraz zostanę znokautowana na gadu:evil_lol:

Posted

[quote name='Szerkanka']Wiecie co... to jak tu sie Komarem dzielicie, to ja w takim razie TZta w domu zostawie, czego oczy nie widza tego sercu nie zal ;d;d[/QUOTE] Pamiętaj, że wiem gdzie mieszkasz i wszystko wygadam Twojemu TŻ... za to że zdradziłaś mój wygląd... :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='rose']nie, nie polecam Komar to nic specjalnego :evil_lol::evil_lol::diabloti:

zaraz zostanę znokautowana na gadu:evil_lol:[/QUOTE]
Tzn. lata nad uchem i bzyczy? :evil_lol:

Posted

[quote name='Talia']Pamiętaj, że wiem gdzie mieszkasz i wszystko wygadam Twojemu TŻ... za to że zdradziłaś mój wygląd... :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

Dobre piwkooo zalatwi sprawe? :D:D

No dobra dodam paczke tipsow i 3 syntetyczne pasemka blond :)

Posted

[quote name='Szerkanka']Dobre piwkooo zalatwi sprawe? :D:D

No dobra dodam paczke tipsow i 3 syntetyczne pasemka blond :)[/QUOTE]
Mogłybyśmy się targować... :)
[COLOR=LightBlue]ale piwko jest najlepszą waluta...więc załatwione[/COLOR]:razz::diabloti:

Posted

[quote name='rose']nie, nie polecam Komar to nic specjalnego :evil_lol::evil_lol::diabloti:

zaraz zostanę znokautowana na gadu:evil_lol:[/QUOTE]

To sie ztuninguje :D:D

przerobimy go na trzmiela :D

Posted

Tzn. lata nad uchem i bzyczy? :evil_lol:
raczej bzyka:evil_lol: wszystko co się rusza:diabloti:

[quote name='Talia']Mogłybyśmy się targować... :)
[COLOR=LightBlue]ale piwko jest najlepszą waluta...więc załatwione[/COLOR]:razz::diabloti:[/QUOTE]
lepsza woda :diabloti:

Posted

[quote name='rose']Tzn. lata nad uchem i bzyczy? :evil_lol:
raczej bzyka:evil_lol: wszystko co się rusza:diabloti:[/QUOTE]

O matko! Moj Luluś... przeciez to jeszcze dziecko, Talia, dobrze, ze Twoja po sterylce:evil_lol: