Szerkanka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Marta_Ares']j[U]a wezme zeby mi Dolec psa nie zjadł:D jak taki maly pyrdek bedzie mu podskakiwał....[/U] a tam w domkach pokoje sa zamykane? zebym np mogla zostawic psy w pokoju a nie zeby po domku biegały?[/QUOTE] Te stereotypy :) wejdz w moja galerie i zobacz ze moj Konik lubi mniejszych, i stara sie nie patrzec na nich z gory;p Quote
Asia & Ginger Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='komar']no miejmy nadzieje że biedronka będzie:D no ja bym chetnie pojechał do domku, ale po primo : Nie wiem na jak długo się pojawie na ów zlocie:) po secundo: aktualnie nie posiadam funduszy na zapłacenie tegoż wyjazdu po tertio : jeszcze nie wiem:P ale mam nadzieje że pogoda bedzie dobra:D[/QUOTE] Komarku, Ty nie marudź, tylko przyjeżdżaj, bo: po primo: kto nam będzie przygrywał na gitarce? :cool3: po secundo: mniej imprezowania, więcej oszczędzania :eviltong: po tertio: facetów nam tam trzeba [SIZE=1](do rozpalania ogniska)[/SIZE] :evil_lol: Quote
komar Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 po primo: przecież przyjade;P po secundo: to nie o imprezki chodzi tylko o nową kobite (gitare w sensie) po tertio: mam zabrać kolegów??:P czy ja wystarcze??:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Szerkanka']Te stereotypy :) wejdz w moja galerie i zobacz ze moj Konik lubi mniejszych, i stara sie nie patrzec na nich z gory;p[/QUOTE] w tamtym roku Ares byl spokojny na otwartym terenie, ale on ogolnie suki "swojej" bardzo pilnuje i nie wiem jak to w domku bedzie wiec wole sie ubezpieczyc za wczasu:) Quote
Talia Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='komar']po primo: przecież przyjade;P po secundo: to nie o imprezki chodzi tylko o nową kobite (gitare w sensie) po tertio: mam zabrać kolegów??:P czy ja wystarcze??:evil_lol:[/QUOTE] Nie śmię wątpić, że nie wystarczysz, ale facetów nigdy za wiele :D Quote
komar Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 no co do spiewnika to nie używam, ale jakies tam posiadam;) własnej i nie tylko własnej produkcji;P Quote
Mysia_ Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='komar']no co do spiewnika to nie używam, ale jakies tam posiadam;) własnej i nie tylko własnej produkcji;P[/QUOTE] śpiewnik jest zbędny :D zawsze sobie radziliśmy bez :D mam nadzieje, że jednak uzbiera się tyle zlotowiczów ile trzeba.. Ciesze się, że wątek znów powrócił do życia :) Quote
Asia & Ginger Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='komar']aaa... i jeśli bym przyjechał na poczatku zlotu to pewnie bede jechał autem to myśle że sie pomieści hmm... Ja + 2 osoby z psami;P no chyba że bez psów to powiedzmy ze 3 osoby;P[/QUOTE] Komarku wiesz o kim masz pamiętać? :cool3: [quote name='komar']po primo: przecież przyjade;P po secundo: to nie o imprezki chodzi tylko o nową kobite (gitare w sensie) po tertio: mam zabrać kolegów??:P czy ja wystarcze??:evil_lol:[/QUOTE] po primo: :multi: po secundo: ufff, bo już byłam zazdrosna :evil_lol: po tertio: czytaj niżej :evil_lol: [quote name='Talia']Nie śmię wątpić, że nie wystarczysz, ale facetów nigdy za wiele :D[/QUOTE] Quote
Mysia_ Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Komar :D jakbyś jechał od początku zlotu to mniej mnie też na uwadze :P jestem mała, prawie chuda, wszędzie się zmięszczę i nie zajmę wiele miejsca :D Quote
Marta_Ares Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Mysia_'] Ciesze się, że wątek znów powrócił do życia :)[/QUOTE] i tak ma pozostac do konca :D Quote
rose Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='sachma']To proszę dopisać mnie sachma + pies. (pieniążki wpłacę jutro :) ) Przyjmie mnie ktoś do domku? (tak sobie czytałam że w tych 7 osobowych domkach jest jedno łóżko małżeńskie , dwa łóżka samodzielne [bądz 3] i jedna rozkładana kanapa - ja zaznaczam, żem nieśmiała i łóżko wolałabym mieć własne :P )[/QUOTE] możemy cię przygarnąć do domku, bo ja już sobie zaklepuje małżeńskie łoże:evil_lol: także jakbyś nie miała nic przeciwko to Estercia może nas wpsiać razem do tego pustego 7os domku:eviltong: [quote name='Asia & Ginger']Komarku wiesz o kim masz pamiętać? :cool3: [/QUOTE] o Pieniążku ?:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='rose']o Pieniążku ?:diabloti:[/QUOTE] :lol: Nie, o mnie. :eviltong: Quote
Talia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 rose, mozecie się wpisac do tego domku gdzie ja jestem :) Quote
sachma Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Talia']rose, mozecie się wpisac do tego domku gdzie ja jestem :)[/QUOTE] to ja do was :) Quote
Szerkanka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [B]Talia, dziewczyny? [/B] Przygarniecie Kropka? :) Quote
Talia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Szerkanka'][B]Talia, dziewczyny? [/B] Przygarniecie Kropka? :)[/QUOTE] Pewnie :) (jeśli chodzi o Twojego misiaczka to chyba kropę? :D ) Quote
sachma Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Wysłałam pieniążki za mnie - doczytałam że za psa do końca czerwca, więc na razie tylko 222zł. :) Quote
Talia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Czyli ze mna w domku Szerkanka i sachma, tak? ;) Quote
Estera Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Jak jużtak o transporcie gadamy to czy ktoś będzie może jechał przez Bydgoszcz i by mógł mnie zabrać? :lol: Pierwsza strona była zaktualizowana, gdzieś takie pytanie padło- ale teraz to ja już się pogubiłam co do składów domków i nowych osób :lol: Skończę pracę na kompie, to na spokojnie przeczytam i zaktualizuje :lol: Cieszę się, że nas przybyło :) [quote name='Talia']Nie śmię wątpić, że nie wystarczysz, ale facetów nigdy za wiele :D[/QUOTE]:diabloti: Polać jej, bo dobrze gada :evil_lol: Quote
rose Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Talia']Pewnie :) (jeśli chodzi o Twojego misiaczka to chyba kropę? :D )[/QUOTE] jeśli u Was jest wolne łóżko małżeńskie to bardzo chętnie:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Estera'] :diabloti: Polać jej, bo dobrze gada :evil_lol:[/QUOTE] Esti poczekajmy z tym do zlotu! :evil_lol: Quote
Talia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Asia & Ginger']Esti poczekajmy z tym do zlotu! :evil_lol:[/QUOTE] Będę trzymać za słowo :D Quote
Unbelievable Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Marta_Ares'] a tam w domkach pokoje sa zamykane? zebym np mogla zostawic psy w pokoju a nie zeby po domku biegały?[/QUOTE] niektórym psom to nawet okna na wysokości półtora metra nie przeszkadzają :evil_lol: Quote
Recommended Posts