Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta_Ares']j[U]a wezme zeby mi Dolec psa nie zjadł:D jak taki maly pyrdek bedzie mu podskakiwał....[/U]

a tam w domkach pokoje sa zamykane? zebym np mogla zostawic psy w pokoju a nie zeby po domku biegały?[/QUOTE]

Te stereotypy :) wejdz w moja galerie i zobacz ze moj Konik lubi mniejszych, i stara sie nie patrzec na nich z gory;p

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='komar']no miejmy nadzieje że biedronka będzie:D no ja bym chetnie pojechał do domku, ale

po primo : Nie wiem na jak długo się pojawie na ów zlocie:)
po secundo: aktualnie nie posiadam funduszy na zapłacenie tegoż wyjazdu
po tertio : jeszcze nie wiem:P ale mam nadzieje że pogoda bedzie dobra:D[/QUOTE]
Komarku, Ty nie marudź, tylko przyjeżdżaj, bo:
po primo: kto nam będzie przygrywał na gitarce? :cool3:
po secundo: mniej imprezowania, więcej oszczędzania :eviltong:
po tertio: facetów nam tam trzeba [SIZE=1](do rozpalania ogniska)[/SIZE] :evil_lol:

Posted

po primo: przecież przyjade;P
po secundo: to nie o imprezki chodzi tylko o nową kobite (gitare w sensie)
po tertio: mam zabrać kolegów??:P czy ja wystarcze??:evil_lol:

Posted

[quote name='Szerkanka']Te stereotypy :) wejdz w moja galerie i zobacz ze moj Konik lubi mniejszych, i stara sie nie patrzec na nich z gory;p[/QUOTE]

w tamtym roku Ares byl spokojny na otwartym terenie, ale on ogolnie suki "swojej" bardzo pilnuje i nie wiem jak to w domku bedzie wiec wole sie ubezpieczyc za wczasu:)

Posted

[quote name='komar']po primo: przecież przyjade;P
po tertio: mam zabrać kolegów??:P czy ja wystarcze??:evil_lol:[/QUOTE]
Nie śmię wątpić, że nie wystarczysz, ale facetów nigdy za wiele :D

Posted

[quote name='komar']no co do spiewnika to nie używam, ale jakies tam posiadam;) własnej i nie tylko własnej produkcji;P[/QUOTE]
śpiewnik jest zbędny :D zawsze sobie radziliśmy bez :D

mam nadzieje, że jednak uzbiera się tyle zlotowiczów ile trzeba.. Ciesze się, że wątek znów powrócił do życia :)

Posted

[quote name='komar']aaa... i jeśli bym przyjechał na poczatku zlotu to pewnie bede jechał autem to myśle że sie pomieści hmm... Ja + 2 osoby z psami;P no chyba że bez psów to powiedzmy ze 3 osoby;P[/QUOTE]
Komarku wiesz o kim masz pamiętać? :cool3:

[quote name='komar']po primo: przecież przyjade;P
po tertio: mam zabrać kolegów??:P czy ja wystarcze??:evil_lol:[/QUOTE]
po primo: :multi:
po secundo: ufff, bo już byłam zazdrosna :evil_lol:
po tertio: czytaj niżej :evil_lol:
[quote name='Talia']Nie śmię wątpić, że nie wystarczysz, ale facetów nigdy za wiele :D[/QUOTE]

Posted

Komar :D jakbyś jechał od początku zlotu to mniej mnie też na uwadze :P jestem mała, prawie chuda, wszędzie się zmięszczę i nie zajmę wiele miejsca :D

Posted

[quote name='sachma']To proszę dopisać mnie sachma + pies. (pieniążki wpłacę jutro :) )

Przyjmie mnie ktoś do domku?
(tak sobie czytałam że w tych 7 osobowych domkach jest jedno łóżko małżeńskie , dwa łóżka samodzielne [bądz 3] i jedna rozkładana kanapa - ja zaznaczam, żem nieśmiała i łóżko wolałabym mieć własne :P )[/QUOTE]

możemy cię przygarnąć do domku, bo ja już sobie zaklepuje małżeńskie łoże:evil_lol:
także jakbyś nie miała nic przeciwko to Estercia może nas wpsiać razem do tego pustego 7os domku:eviltong:

[quote name='Asia & Ginger']Komarku wiesz o kim masz pamiętać? :cool3:

[/QUOTE]
o Pieniążku ?:diabloti:

Posted

[quote name='Szerkanka'][B]Talia, dziewczyny? [/B]

Przygarniecie Kropka? :)[/QUOTE]
Pewnie :) (jeśli chodzi o Twojego misiaczka to chyba kropę? :D )

Posted

Jak jużtak o transporcie gadamy to czy ktoś będzie może jechał przez Bydgoszcz i by mógł mnie zabrać? :lol:

Pierwsza strona była zaktualizowana, gdzieś takie pytanie padło- ale teraz to ja już się pogubiłam co do składów domków i nowych osób :lol:
Skończę pracę na kompie, to na spokojnie przeczytam i zaktualizuje :lol:
Cieszę się, że nas przybyło :)

[quote name='Talia']Nie śmię wątpić, że nie wystarczysz, ale facetów nigdy za wiele :D[/QUOTE]:diabloti: Polać jej, bo dobrze gada :evil_lol:

Posted

[quote name='Talia']Pewnie :) (jeśli chodzi o Twojego misiaczka to chyba kropę? :D )[/QUOTE]

jeśli u Was jest wolne łóżko małżeńskie to bardzo chętnie:evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']
a tam w domkach pokoje sa zamykane? zebym np mogla zostawic psy w pokoju a nie zeby po domku biegały?[/QUOTE]
niektórym psom to nawet okna na wysokości półtora metra nie przeszkadzają :evil_lol: