yuki Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Hahah, pogratuluję sama sobie spostrzegawczości :oops: ale właśnie wróciłam z gór i średnio tomna jestem :p se pooglądam . Quote
Unbelievable Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='Atkaaaa']Jak dla mnie pies idealny, ale każdy tak o swoim powie:lol:[/QUOTE] a w życiu, ja swojego nie lubię :evil_lol: Quote
anka&autystyk Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 a nazywanie swojego psa Cosiem chyba też o czymś świadczy :diabloti: brzydki jest ale jednak fajny Quote
Rinuś Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [I][B]Uwaga bo ja zaczynam się zastanawiać nad zlotem...musze to obgadać ze swoim Łukaszem :evil_lol: [COLOR=Red]Yuki[/COLOR] bierzesz boya?:cool3:[/B][/I] Quote
yuki Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]Uwaga bo ja zaczynam się zastanawiać nad zlotem...musze to obgadać ze swoim Łukaszem :evil_lol: [COLOR=Red]Yuki[/COLOR] bierzesz boya?:cool3:[/B][/I][/QUOTE] A gdzie tam :diabloti: na cóż on mi tam biorę kundla swojego i mi wystarczy :loveu: Quote
Rinuś Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='yuki']A gdzie tam :diabloti: na cóż on mi tam biorę kundla swojego i mi wystarczy :loveu:[/quote] hmmm bo mnie mój to chyba samej nie puści, wiesz "martwi się " :P muszę z nim przeprowadzić poważną rozmowę:) Quote
yuki Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Eeeee no niech się tak nie "martwi", duża dziewczynka jesteś, dorosła, sama widziałam :cool1: to dasz sobie radę:) Mój też się "martwi". Głupie te chłopy :eviltong: Quote
rose Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Rinuś']hmmm bo mnie mój to chyba samej nie puści, wiesz "martwi się " :P muszę z nim przeprowadzić poważną rozmowę:)[/quote] obiecaj, że będziesz mu zdawać relacje co, gdzie i z kim robisz co poł godziny to pewnie sie zgodzi:eviltong: a po pierwszym dniu stwierdzi, że nie ma się o co martwić;) Quote
Marta_Ares Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 moj tam jedzie ze mna, bo sie czasami do czego przyda:p a pozatym ma transport dzieki temu:evil_lol: dobrze ze nie czyta tego watku....:lol: Przy mnie prosze zrobic 2 psy....:-( Quote
Okamia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='asiunia']życzy Ci dobrej zabawy i odprowadzi na pociąg:evil_lol:;)[/quote] Mam to samo :evil_lol: [quote name='sunshine']Nie będzie Wam przeszkadzał husky z ADHD?;p[/quote] Wytrzymali z Kelly tydzień :evil_lol: to wytrzymają ze wszystkim :evil_lol: Właśnie JA na 90% + 1x coś - domek - 1 i 1/2 psa :evil_lol: Quote
sunshine Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Okamia']Mam to samo :evil_lol: Wytrzymali z Kelly tydzień :evil_lol: to wytrzymają ze wszystkim :evil_lol: Właśnie JA na 90% - domek - 1 i 1/2 psa :evil_lol:[/quote] Masz domek?:razz: Jeśli nie to oferuje nasz:eviltong: 2 husky pod jednym dachem:loveu: Quote
Okamia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='sunshine']Masz domek?:razz: Jeśli nie to oferuje nasz:eviltong: 2 husky pod jednym dachem:loveu:[/quote] Jeżeli pojedziemy to ok:eviltong: Ostrzegam że Kelly ma z głową :evil_lol: a i Bell też do normalnych nie należy :cool1: Quote
sunshine Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Okamia']Jeżeli pojedziemy to ok:eviltong: Ostrzegam że Kelly ma z głową :evil_lol: a i Bell też do normalnych nie należy :cool1:[/quote] No to się dogadają:evil_lol: swój do swego ciągnie:diabloti: Quote
Rinuś Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='rose']obiecaj, że będziesz mu zdawać relacje co, gdzie i z kim robisz co poł godziny to pewnie sie zgodzi:eviltong: a po pierwszym dniu stwierdzi, że nie ma się o co martwić;)[/quote] a Ty zrobisz tak ze swoim ? :) Bo w sumie to dobry pomysł ale męczący :P Quote
rose Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Rinuś']a Ty zrobisz tak ze swoim ? :) Bo w sumie to dobry pomysł ale męczący :P[/quote] nie, ja bez tego bym mogła jechać, bo Krystian wie, że jak ja na coś się uprę to nie ma nic do gadania :evil_lol: i nawet specjalnie zły o to nie jest:eviltong: to pewnie przez to, że ja też go nie ograniczam;) Quote
rose Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='anka&autystyk']jednak jedziesz?[/quote] a jeśli nawet to źle? nie no tylko pisałam co ja bym zrobiła;) Quote
olekg89 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Rose-co tak atakującym tonem odpowiadasz??:cool3: Quote
Rinuś Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Boshe co się tutaj dzieje :)To ja tak zrobię z moim...zobaczymy co z tego wyjdzie...no i jak urlop...wrrr... Quote
Talia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 My raczej tez przybędziemy ;) W składzie ja + siostra + suczydło 1szt:evil_lol: I jak już to do domku. :) Quote
Unbelievable Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Wrzućcie mnie narazie do pustego domku, co? bo okaże się że nie będę miała się gdzie wepchnąć później z moim szczuroagresorem :evil_lol: edit: jeżeli chcą : P to mogę iść i do domku z Okamią i sunshain, bo wygląda na to że tak same suki ;) Quote
sunshine Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Unbelievable']Wrzućcie mnie narazie do pustego domku, co? bo okaże się że nie będę miała się gdzie wepchnąć później z moim szczuroagresorem :evil_lol: edit: jeżeli chcą : P to mogę iść i do domku z Okamią i sunshain, bo wygląda na to że tak same suki ;)[/quote] Bardzo chętnie tyle że psiul koleżanki to pies(jutro będzie miała tu konto i galerię nawiasem):-( i to taki właśnie różny do innych psów(samców)... ale może damy sobie rade jakoś;)? Quote
Unbelievable Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='sunshine']Bardzo chętnie tyle że psiul koleżanki to pies(jutro będzie miała tu konto i galerię nawiasem):-( i to taki właśnie różny do innych psów(samców)... ale może damy sobie rade jakoś;)?[/QUOTE] i już wiem czemu nie chciałam do was :diabloti: jeżeli nic innego nie będzie to pójde do was(o ile nikt nie zajmie :diabloti:) a ja narazie jednak do wolnego domku- szczurzy kastratów tylko toleruje ;) nie chcę żeby znowu był przywiązany/zamknięty w pokoju 24/7 ;) Quote
rose Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='olekg89']Rose-co tak atakującym tonem odpowiadasz??:cool3:[/quote] to że nie ma emotki oznacza od razu atakujący?:eviltong: a gdzie tam:eviltong: zdziwiło mnie pytanie Quote
wiq Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ech, cholera, kusi to morze za ten bezcen, nawet dogomaniaków bym zniosła... :shake: :diabloti: Quote
Recommended Posts