Asia & Ginger Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='komar']ja to na szczęście mam sposób na pieska Asiuniununi:P:P odgłos maszynki do strzyżenia:D a tak sobie myśle, czy by nie zabrać ze sobą reszty zespołu i zrobimy koncert??:D[/QUOTE] Komarku nie zdradzaj pomysłu, bo wszyscy będą mi ją straszyć. :placz: Bierz zespół, będziecie występować na plaży i zbierać do kapalusza kasę na Vipy! :diabloti: Quote
rose Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='Asia & Ginger']Komarku nie zdradzaj pomysłu, bo wszyscy będą mi ją straszyć. :placz: Bierz zespół, będziecie występować na plaży i zbierać do kapalusza kasę na Vipy! :diabloti:[/QUOTE] W tym roku przecież nie pijemy vipów, przecież to ma być zlot na poziomie.. moim a nie waszym :D Quote
Estera Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [quote name='komar']ja to na szczęście mam sposób na pieska Asiuniununi:P:P odgłos maszynki do strzyżenia:D a tak sobie myśle, czy by nie zabrać ze sobą reszty zespołu i zrobimy koncert??:D[/QUOTE] [quote name='Asia & Ginger']Komarku nie zdradzaj pomysłu, bo wszyscy będą mi ją straszyć. :placz: Bierz zespół, będziecie występować na plaży i zbierać do kapalusza kasę na Vipy! :diabloti:[/QUOTE] A Wy co dla siebie tacy milutututcy? :cool3: A bierz zespół, wierzę, że fajnie ludzie to i weselej będzie :lol: Rose, do jasnej anielki, to że my będziemy burżujsko pić wino lub drinki z palemką, sex on the beach czy inne, to nie znaczy, że inni muszą/chcą :lol: Quote
komar Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='rose']W tym roku przecież nie pijemy vipów, przecież to ma być zlot na poziomie.. moim a nie waszym :D[/QUOTE] rozumiem że mam się przeznaczyć jeden plecak na KOMANDOSY??:D a swoją drogą to co... nie można być dla siebie milulululutkim?? Esteruniuniuniu??:D Quote
Estera Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [quote name='komar']rozumiem że mam się przeznaczyć jeden plecak na KOMANDOSY??:D a swoją drogą to co... nie można być dla siebie milulululutkim?? Esteruniuniuniu??:D[/QUOTE]Denaturat od razu :lol: O majn god, a bądzcie sobie milululutututcy , ale mnie do tego nie mieszajcie :lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='Estera']A Wy co dla siebie tacy milutututcy? :cool3: A bierz zespół, wierzę, że fajnie ludzie to i weselej będzie :lol: Rose, do jasnej anielki, to że my będziemy burżujsko pić wino lub drinki z palemką, [B]sex on the beach[/B] czy inne, to nie znaczy, że inni muszą/chcą :lol:[/QUOTE] Moje ulubione drinaski! Mniam! :drinking: Mam nadzieję, że dostanę tam na miejscu składniki, bo brać mi się nie chce. :p Quote
Talia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='komar']rozumiem że mam się przeznaczyć jeden plecak na KOMANDOSY??:D[/QUOTE] Już Cię uwielbiam :loveu: Quote
Estera Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Talia moja droga, proszę Cię. Chyba nie będziesz tego piła? :lol: Quote
rose Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='komar']rozumiem że mam się przeznaczyć jeden plecak na KOMANDOSY??:D a swoją drogą to co... nie można być dla siebie [B]milulululutkim[/B]?? Esteruniuniuniu??:D[/QUOTE] bleeeee, różowo się zrobiło :roll::eviltong: [quote name='Asia & Ginger']Moje ulubione drinaski! Mniam! :drinking: Mam nadzieję, że dostanę tam na miejscu składniki, bo brać mi się nie chce. :p[/QUOTE] plaża będzie a co do tego drugiego to już od Ciebie zależy :diabloti::evil_lol: i czy w ogóle chetnego znajdziesz:evil_lol: Quote
Estera Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [quote name='rose']bleeeee, różowo się zrobiło :roll::eviltong:[/QUOTE] uważaj, bo cukrzycy dostaniesz :lol: [quote]plaża będzie a co do tego drugiego to już od Ciebie zależy :diabloti::evil_lol: i czy w ogóle chetnego znajdziesz:evil_lol:[/quote]:roflt: Asia jak tylko będzie chciała to znajdzie ;) Quote
rose Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='Estera']uważaj, bo cukrzycy dostaniesz :lol: :roflt: Asia jak tylko będzie chciała to znajdzie ;)[/QUOTE] nie wątpię :P Quote
Unbelievable Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 czy ktoś mnie oświeci? co to są komandosy? :placz: Quote
Marlenuś91 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='Unbelievable']czy ktoś mnie oświeci? co to są komandosy? :placz:[/QUOTE] [B][COLOR=Purple]TO jest po prostu Wino :P [/COLOR] [/B] Quote
rose Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='Marlenuś91'][B][COLOR=Purple]TO jest po prostu Wino :P [/COLOR] [/B][/QUOTE] tanie :P :P Quote
sachma Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 komandosów jeszcze nie piłam - aż tak zdesperowana nie byłam :P sam zapach mnie odrzucał :P a Vipy są feee :D Quote
Unbelievable Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 aaa, sikacz po prostu : P to ja podziękuję :evil_lol: Quote
Talia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ja też w sumie komandosów nie piłam (z tego co pamiętam), bo u mnie w mieście za nic się tego nie dostanie. Za to Arizonki i Warki to joo ;) A pił ktoś z Was kiedyś tanie wino + tania cola w proporcji 1:1? :D Ostatni raz piłam ten drogi trunek na koncercie The Billa i Zmazy... ale od moich urodzin mam wstręt ;) Quote
Marlenuś91 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='Talia']Ja też w sumie komandosów nie piłam (z tego co pamiętam), bo u mnie w mieście za nic się tego nie dostanie. Za to Arizonki i Warki to joo ;) [B]A pił ktoś z Was kiedyś tanie wino + tania cola w proporcji 1:1?[/B] :D Ostatni raz piłam ten drogi trunek na koncercie The Billa i Zmazy... ale od moich urodzin mam wstręt ;)[/QUOTE] O pewnie i całkiem dobre jest he he :P Quote
Talia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ma się rozumieć że dobre. Dzisiaj na bulwarach jakiś starszy punk prosił mnie o drobne na wino :D I to dosłownie na kolanach :D Od razu mi się przypomniała ta piosenka: [url]http://www.youtube.com/watch?v=quVTXk9RFiU[/url] Quote
ulvhedinn Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='Talia']Ja też w sumie komandosów nie piłam (z tego co pamiętam), bo u mnie w mieście za nic się tego nie dostanie. Za to Arizonki i Warki to joo ;) A pił ktoś z Was kiedyś tanie wino + tania cola w proporcji 1:1? :D Ostatni raz piłam ten drogi trunek na koncercie The Billa i Zmazy... ale od moich urodzin mam wstręt ;)[/QUOTE] Na praktykach (archeo) piło sie hmm.... dość dziwne rzeczy... (komandosy to nic, ale nalewka Full Byk Mocny przebiła wszystko). Jeden kolega zaś "leczył kaca" na wykopie mieszanką oranżady poziomkowej i rzeczonej nalewki..... Quote
Talia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Największe ohydztwo jakie piłam to Amarena z Biedronki... bleee Za to Arizonka dojrzewa od stycznia ;) Quote
madziak25 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Witam!Mysia mi powiedziała, że jest zlot!! są jeszcze wolne miejsca??ja bym chętnie pojechała!! mam czworonoga-starszy Pan Rambo- w miarę grzeczny-panuje nad nim:) dajcie znać:) a ja prosze swojego szefa o urlop:) Quote
Asia & Ginger Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [quote name='madziak25']Witam!Mysia mi powiedziała, że jest zlot!! są jeszcze wolne miejsca??ja bym chętnie pojechała!! mam czworonoga-starszy Pan Rambo- w miarę grzeczny-panuje nad nim:) dajcie znać:) a ja prosze swojego szefa o urlop:)[/QUOTE] Tak, są jeszcze wolne miejsca. Zapraszamy serdecznie! :multi: Quote
Recommended Posts