Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli chcecie możecie zamówić u Pani Agnieszki kiełbasę i kaszankę swojskiej roboty na grilla czy ognisko
A tutaj link do strony restauracji OBORA [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://www.gospodaobora.pl/[/url][/U][/FONT][/COLOR]

Posted

zależy jak duże psy mi się wydaje że nie powinno być problemu bo psy będą tak wymęczone że nie będą biły się o miejsce tylko padną i zasną
Mąż Pani Agnieszki proponował fajną ścieszkęspacerową myślę że warto go zapytać o szczegóły

Posted

powiem tak lepiej mieć ze sobą,na plazy lepiej mieć i smycz i kaganiec na terenie ogrodzonym my nie musimy mieć kaganców oczywiście wszystko zależy od psa i odpowiedzialności jego właściciela:)

Posted

Czy ktoś wie jakie tam w Bobolinie obowiązują przepisy? Czy pies musi być na smyczy w kagańcu czy tylko na smyczy? no i czy dobrze myślę że dla szczeniaka nie potrzebuje kagańca?

Posted

[quote name='sachma']Czy ktoś wie jakie tam w Bobolinie obowiązują przepisy? Czy pies musi być na smyczy w kagańcu czy tylko na smyczy? no i czy dobrze myślę że dla szczeniaka nie potrzebuje kagańca?[/QUOTE]
Dla 3 mies. psiaka raczej kaganiec nie będzie potrzebny ;)

Posted

[URL="http://www.dogomania.members/42081-Talia"][B]Talia[/B][/URL], mi wystarczy spotkań ze strażą miejską w moim mieście przez Onka rodziców :P nie chce jeszcze na obcych landach się wykłócać :P

Posted

[quote name='Karolinkka']My raczej jedziemy samochodem, chodziło mi bardziej o to, czy na zlocie kaganiec będzie niezbędny?[/QUOTE]
[quote name='elapieczus1']powiem tak lepiej mieć ze sobą,na plazy lepiej mieć i smycz i kaganiec na terenie ogrodzonym my nie musimy mieć kaganców oczywiście wszystko zależy od psa i odpowiedzialności jego właściciela:)[/QUOTE]
Jest dokładnie tak jak pisze Elapieczus1. Ty znasz swojego psa najlepiej i wiesz, czy będzie Ci potrzebny kaganiec. Ja zawsze mam na wszelki wypadek (do pociągu, chociaż ostatnio przerzuciłam się na kantarek :evil_lol:), ale w ośrodku jeszcze nigdy nie używałam. Zresztą oprócz podróży pociągiem nigdy nie używam kagańca, bo nie mam takiej potrzeby. :p

Posted

Ja zakładam kaganiec jeśli mój pies biega wśród innych. Do tego roku był praktycznie najwiekszy na zlocie i nie daj boże zrobiłby krzywde jakiemus psiakowi, chcac zabrac pileczke czy cos.

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Jest dokładnie tak jak pisze Elapieczus1. Ty znasz swojego psa najlepiej i wiesz, czy będzie Ci potrzebny kaganiec. Ja zawsze mam na wszelki wypadek (do pociągu, chociaż ostatnio przerzuciłam się na kantarek :evil_lol:), ale w ośrodku jeszcze nigdy nie używałam. [B]Zresztą oprócz podróży pociągiem nigdy nie używam kagańca, bo [COLOR=Red]nie mam takiej potrzeby. :p[/COLOR][/QUOTE][/B]
nie wcale..:P przecież od Twojego psa trzeba sie trzymac z daleka! :D bestia jak jej Pani]:->

Posted

ja to na szczęście mam sposób na pieska Asiuniununi:P:P odgłos maszynki do strzyżenia:D

a tak sobie myśle, czy by nie zabrać ze sobą reszty zespołu i zrobimy koncert??:D