GoskaGoska Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 a ja czekam na wieści jak w domu , bo tylko z drogi sms dostałam - a ciekawe jestem jak pierwsze dni Quote
divia_gg Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Hehe w sumie tez jestem ciekawa. No ale buciki, to juz wypas na maksa;) Quote
yuki Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Właśnie rozmawiałam z Agnieszką. Wszystko było dobrze, Aza cieszy się , bawi, polubiła wszystkich. W nocy dostała jakiejś histerii, nie dała nikomu do siebie podejść, warczała była strasznie pobudzona. Pojechali z nią do weta dostała środek uspokajający. Dziś zachowuje się normalnie, były spacerki, mizianie, zabawa. Wchodzi do domu, ale upodobała sobie drugi domek i tam śpi, odpoczywa, może w każdej chwili wejść, wyjść, ma tam cieplo. Powiedziałam Agnieszce że jeśli tam się czuje bezpiecznie, to niech tam przebywa. Być może ona nigdy nie spała w domu, musiało ją coś wystraszyć, może ma złe skojarzenia. Nie ma jej co zmuszać by spała w tym domu. Musi się malutka powoli przyzwyczajać, nic na siłę bo tylko się zniechęci. Ja mam nadzieję, że to tylko jednorazowe było, że to stres, nowe miejsce , ludzie. Aga załamana troszkę była bo tak chciała , żeby z nimi spała. Quote
yuki Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Właśnie rozmawiałam z Agnieszką. Wszystko było dobrze, Aza cieszy się , bawi, polubiła wszystkich. W nocy dostała jakiejś histerii, nie dała nikomu do siebie podejść, warczała była strasznie pobudzona. Pojechali z nią do weta dostała środek uspokajający. Dziś zachowuje się normalnie, były spacerki, mizianie, zabawa. Wchodzi do domu, ale upodobała sobie drugi domek i tam śpi, odpoczywa, może w każdej chwili wejść, wyjść, ma tam cieplo. Powiedziałam Agnieszce że jeśli tam się czuje bezpiecznie, to niech tam przebywa. Być może ona nigdy nie spała w domu, musiało ją coś wystraszyć, może ma złe skojarzenia. Nie ma jej co zmuszać by spała w tym domu. Musi się malutka powoli przyzwyczajać, nic na siłę bo tylko się zniechęci. Ja mam nadzieję, że to tylko jednorazowe było, że to stres, nowe miejsce , ludzie. Aga załamana troszkę była bo tak chciała , żeby z nimi spała. Quote
amensalizm Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 yuki napisał(a):. Aga załamana troszkę była bo tak chciała , żeby z nimi spała. :evil_lol: Znów czuje się potworem bez serca, ze psy ze mną nie śpią. Znajdziemy Adze jakiegoś mniejszego przytulaka do łóżka :multi: :eviltong: Quote
yuki Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 No ja mam nadzieję, że dzisiejsza noc minęła spokojnie, nie miałam żadnego telefonu to wszystko chyba ok :) hahah Aga na pewno się zgodzi :D:D:D Quote
divia_gg Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Czy sunia sie uspokoila? Jak tam ogolnie, ktos wie?? Quote
GoskaGoska Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 ja mam kontakt- niestety sunia dalej powarkuje i pokazuje zęby, Pani miala się kontaktować z jakimś behawiorystą - bawi się normalnie - a czasami nie wiadomo dlatego zaczyna się rzucać. Moze diva wiesz gdzie w okolicy jest jakiś dobry specjalista od szkolenia psów? Quote
divia_gg Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Oj to pytanie bardziej do erki lub andzi - one dluzej siedza w tematyce psiej. Wiem ze Eurane sie zna, ale nie wiem skad ona jest. Uderz do dziewczyn lub na ogolnym kieleckim zapytaj....Kurcze dziwne bardzo. A ogolnie powarkuje czy tylko na nr. facetow. Bo taka dame mialam chwile u siebie.... Quote
GoskaGoska Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 mam fotki suni z domku jak cos wieczorem postaram się wystawić, a ciotka Koperek proszona o zmianę tytuł. sunia generalnie woli być na zew , w domu jest tak z 30min i wychodzi woli latać po podwórku, ale też ma spacery po lesie, miała zapalenie oka, ale juz jest po leczeniu i już lepiej z oczkiem - swoją Panią pokochała bardzo, a do innych ma dalej humory, oby tylko nikogo nie chciała zjeść Quote
divia_gg Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 O no to dobrze, bo sie troszke obawialam co i jak. A naprawde fajni ludzie, wiec szkoda by bylo. Quote
Koperek Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='GoskaGoska'] swoją Panią pokochała bardzo, a do innych ma dalej humory[/QUOTE] Widocznie to pies "jednego pana", bądź TYLKO ta osoba z nią coś robi- spacery, jedzenie, zabawa??? Po drugie to właśnie jej Pani powinna pokazać psu, że do innych warczeć nie wolno, bo jej się to nie podoba i sobie tego nie życzy! Ciotka Koperek tytuł zmieniła :D, a gdzie fotki?? ;) Quote
yuki Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ja mam jej parę zdjęc ale sa sprzed miesiąca chyba albo i starsze no i mam je w komórce, bo mi Agnieszka mmsy przesłała, jak będę wiedziec jak to wkleić to wkleję. Napisze maila do Agi żeby mi na skrzynkę może jakieś przesłała. Quote
Recommended Posts