Koperek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Gdybym nie miała psa to byłaby już u mnie! To chyba wiele wyjaśnia, jak świetnym jest psem! Z tego, co pamiętam przyjęta została w kolczatce, więc jest psem zapewne mieszkaniowym. I tak też się zachowuje. Spokojna, cicha, mądra, zgodna, oczami szukająca pomocy. Krótka notka ze strony schroniska: 816/09 Cztery lata, suka. owczarek niemiecki. Suka jest miła choć na początku znajomości zachowuje dystans. Właścicielowi, który poświęci jej trochę czasu odda całe serce. Fotki pannicy: Jak widać po poniższym, pierwsze lody szybciutko przełamałam ;) Quote
GoskaGoska Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 jutro sie wezne za jej ogloszenia - Koperek napisz swoj nr , bo ja tylko koncowke pamietam 44:eviltong: Quote
Koperek Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 GoskaGoska napisał(a):jutro sie wezne za jej ogloszenia - Koperek napisz swoj nr , bo ja tylko koncowke pamietam 44:eviltong: hahahahaha No i już go masz! :) Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Piekna jest. Pamiętam, że na początku nie lubiłam tego boksu - wszystkie psy darły na mnie pyski. No ale, nowa byłam, musiały ochrzcić :eviltong: Quote
GoskaGoska Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 to lecimy z jej ogloszeniami na potrzeby ogloszen Bona bédzie :eviltong: gumtree katowice ALEGRATKA olx.pl cafeanimal.pl ojoj.pl animalia.pl neeon.pl najpewniej.pl gieldaogloszen.pl Quote
Koperek Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 GoskaGoska napisał(a): na potrzeby ogloszen Bona bédzie :eviltong: Piękne imię! Jakoś tak znajomo mi się kojarzy, czy cuś...:eviltong::lol: Quote
GoskaGoska Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 hahaha a co twoje niunia to Bona :cool3: ? Quote
Koperek Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 GoskaGoska napisał(a):hahaha a co twoje niunia to Bona :cool3: ? noooooooooo! :) Quote
GoskaGoska Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 no to zeby jej się poszczęsciło i miala swoj domek jak i twoja Bona Quote
GoskaGoska Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 a moze sunię umowić na sterylkę jesli nie miala? Quote
Koperek Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 GoskaGoska napisał(a):a moze sunię umowić na sterylkę jesli nie miala? Jasne, że tak- to raczej mus przy takim podrasowionym owczarku! MOże bęeę w tym tygodniu- bo mam kilka rzeczy do zrobienia. A jeśli ktoś będzie wcześniej to proszę o uwagę na ten temat! Quote
:: FiGa :: Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Mnie już tam mają dość powoli, ale jeśli będę to pomęczę o tę sterylkę dla niej ;) W pt planuję być. Quote
Koperek Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Mnie już tam mają dość powoli, ale jeśli będę to pomęczę o tę sterylkę dla niej ;) W pt planuję być. Ja planuję być we czwartek, ale to jeszcze nie ustalone na 100%. Więc jak zaliczę schron to napiszę, co załatwiłam, a połowę spraw zapewne zapomnę, jak zwykle:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Zapisuj sobie na kartce :evil_lol: Quote
Koperek Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Zapisuj sobie na kartce :evil_lol: Sposób sprawdzony- NIE POMAGA!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 I co zapisała ją jakaś ciotka na sterylizacje? jej ogłoszenia : 1. kupsprzedaj.pl 2. przygranijzwierzaka 3. kokosy.pl 4. gumtreewroclaw 5. kupiepsa.pl z 7 wrzesnia: gumtree katowice ALEGRATKA olx.pl cafeanimal.pl ojoj.pl animalia.pl neeon.pl najpewniej.pl gieldaogloszen.pl Quote
GoskaGoska Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ktos widzial ostatnio dziewczynkę? Quote
elzunia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Czy ta sunia jest łagodna do innych suk i dzieci? Quote
Recommended Posts