GoskaGoska Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 heheh Koperek nawet nie wiesz, ze prawie amensaliz znasz :) , bo mialas jechac na wizytę do niej hehe tylko, ze nie dalas rady :) pamiętasz owczarka gryzionego :) to Ula go adpotowala Koperek zmien proszę tytul , bo nic z tego nie wyszlo. Ula jak będzie robić ogloszenia wpisuj te imiona wymyślone, bo pozniej nie wiadomo a jakiego psa się ktoś pyta - a ta sunia ma Bona do ogłoszen - dzięki Quote
Koperek Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='GoskaGoska']heheh Koperek nawet nie wiesz, ze prawie amensaliz znasz :) , bo mialas jechac na wizytę do niej hehe tylko, ze nie dalas rady :) pamiętasz owczarka gryzionego :) to Ula go adpotowala[/QUOTE] hehe No ładnie :) to nie wiedziałam- dzięki za info, a amensalizm za super adopcję- poproszę link do wątku!!!! szybciutko! :) [quote name='GoskaGoska']Koperek zmien proszę tytul , bo nic z tego nie wyszlo. [/QUOTE] Już się robi :) Quote
GoskaGoska Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Koperek'] Już się robi :)[/QUOTE] a tytuł dalej ten sam :mad: na gg dwie osoby pisały o nią - jedna wysłała swój nr - ale odpisałam na gg, druga z Krakowa - ja jakoś nie ma dobrych przeczuć , ale Marta przez tel rozmawiała i ma kogoś prosić o wizytę z Krakowa. ale nic zobaczymy , moze jeszcze ktoś się odezwię z tych ogłoszeń Quote
Koperek Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='GoskaGoska']a tytuł dalej ten sam :mad:[/QUOTE] A widocznie coś nie weszło wtedy...;/ Ale już jest OK :) Quote
amensalizm Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Przypomniałam sobie o kol. wielkiej fance onków, której sunia odeszła za TM parę miesięcy temu. Postaram się ja taktownie namówić na sunie ;) Quote
Koperek Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 amensalizm napisał(a):Postaram się ja taktownie namówić na sunie ;) Jejku, byłoby pięknie!!! :) TĄ SUNIĄ SIĘ NIE ZAWIEDZIE! Quote
amensalizm Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Pokazałam jej zdjęcia jest nią zachwycona. Da mi znać jutro co dalej, bo na razie przekonuje resztę rodziny. Nie wiem jaki mają stosunek do psów, ale jak poprzednia sunia chorowała to spali z nią na podłodze. Quote
yuki Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Byłam dziś z panienką na spacerze, żem głupia zdjęć nie zrobiła.... bez komentarza, sunia miła. Sprawdzałam na koty, jeden się napatoczył, nie było szału, ale też i w sumie z odległości paru metrów. No w każdym razie nie ciągnęła do niego i średnio była nim zainteresowana. Sunia jest dość charakterna :) Fajna z niej dziewucha:) Quote
xmartix Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 dzieki Yuki, co znaczy charakterna? zadziora? miała kontakt z Tobą? Quote
yuki Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Charakterna w takim sensie , ze do swoich koleżanek z boksu(taka ustawiaczka) coś tam gadała :), kontakt miała, ale wiadomo , ze na wariacie po wyciągnieciu z boksu. Na spacerze mniej gadała do innych psów. Aha nie jest już w 20 boksie na A tylko w 8 . Quote
yuki Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dziewczyny szukamy cioteczek do przedadopcyjnej w miejsowości Borowiec, koło Krosocina. Między Kielcami a Włoszczową. Pani bardzo chce tą suńkę . Jestem z nią w kontakcie gg-owym . Pani się w niej zakochała. Może zmienić tytuł . Quote
yuki Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dziewczyny proszę popiszcie do Ciotek w sprawie tej przedadopcyjnej, bo im szybciej tym lepiej . Quote
GoskaGoska Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ja pisalam na kileckim watku, ale tam sa 2 z autem i mowią , ze takie zaspy sniegowe, ze ciężko teraz autem jechać po wioskach, ale nic bede probowac do ciotek z jedrzejowa cale 2 szt ich tam , no nic cos trzeba myslec dalej Quote
yuki Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Gosiu Pani mi napisała , ze akurat droga do niej jest prosto z Kielc w 100 % przejezdna :) można do cioteczek to napiasć , ze to nie jest totalny koniec świata. Nie ma zasp po drodze:) Quote
yuki Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Słuchajcie zajrzyjcie tu Cioteczki : http://www.dogomania.pl/threads/180116-BYA-A-A-YSA-PiAE-kna-sunia-o-zrezygnowanym-spojrzeniu-pomA-A-cie#post14132814 Quote
yuki Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Wejdźcie na chociaż jeden wątek :( to już starsze wrocławskie psiaki czasu mało ... http://www.dogomania.pl/threads/180125-Oddana-po-14-latach-bo-nie-pasowaA-a-do-nowego-mieszkania http://www.dogomania.pl/threads/180116-BYA-A-A-YSA-PiAE-kna-sunia-o-zrezygnowanym-spojrzeniu-pomA-A-cie#post14133192 http://www.dogomania.pl/threads/180134-Nie-mam-juA-Pana-chcAE-mieAE-dom-pomA-A-mi-go-znaleA-AE-Dropsik-cichutko-prosi Quote
GoskaGoska Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 i jak jestes dalej z Panią w kontakcie? Quote
GoskaGoska Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 juz dostałam sms od Pani sunia opuściła schronisko i jedzie sobie teraz do domku , do auta grzecznie wskoczyła i rozłożyła się na tylnym siedzeniu. Oby dalej było wszystko dobrze i już sunia nigdy nie trafiła do schroniska. Ja się bardzo cieszę, że po tak długim czasie wreszcie ktoś pokochał sunię i mam nadzieję, że już będzie kochana do końca swoich dni. Quote
xmartix Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 hurra!! :) Yuki dzwoniła i mówi że Państwo rewelacyjni sunieczka odjechała czarną BMW ze skórą w środku :D:D:D:D Quote
xmartix Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 hurra!! :) Yuki dzwoniła i mówi że Państwo rewelacyjni sunieczka odjechała czarną BMW ze skórą w środku :D:D:D:D Quote
yuki Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Słuchajcie Ci ludzie ją rozpuszczą :D:D:D odjechała panna takim samochodem , że mi gały wyszły na wierzch, załadowała tyłek i poszła do domku. Niunia ma teraz na imię Aza, ma już swoją własną obroże z śliczną metalową plakietką. Ma nawet własne buciki , takie ładne, żeby łapki jej nie zmarzły :P Jak weszli do schroniska to od razu do Państwa podeszła u zaczęła się łasić! Mówię Wam , że to jest miłość od pierwszego wejrzenia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts