giselle4 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 ..kurcze co chwila wchodze i podziwiam fotki:crazyeye::evil_lol: Quote
PATRYK Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 i oby takich spotkan bylo jak najwiecej ;) Quote
giselle4 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 PATRYK napisał(a):i oby takich spotkan bylo jak najwiecej ;) Patryk,ta fotka z buziaczkiem ...superasna:evil_lol: Quote
giselle4 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 ..Rambus wrócił do schroniska Pan walczył i uczył jego przez 2 tygodnie zachowania względem dzieci nie udało sie Rambo to dzieciak i reagował zbyt spontanicznie ,nie polubił tez mamy dziecka i istniała mozliwosc...ze ugryzie:razz: Patryku to nie jest ani Twoja a ni moja ani tez Pana wina:shake: Rambo potrzebuje silnej reki i nauki nie moze dominowac na czlowiekiem znajdziemy taki domek i jeszcze nie raz sie spotkamy przy adopcjach nie szalej człowieku,wiem co czujesz:-( Quote
kamilawa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Szkoda... wielka szkoda. Ale dobrze, że nie stała się krzywda. Oczywiście, to nie jest wina żadnego z Was, to wina poprzedniego właściciela, który nie wiedząc nic o rasie nie wychowywał tak jak powinien psa... Rambuś, ty niedobroto :diabloti: Szukamy domku raz jeszcze :razz: Quote
giselle4 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 ..Rambuniu na pierwsza hops:multi: Quote
kamilawa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Rambusiu co u Ciebie taka cisza? :loveu: Quote
giselle4 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 ..rambus czeka bo jego Pan jeszcze nie wie ze chce psiaka i nie wie ze chce Rambusia my tez czekamy:crazyeye: Quote
andzia69 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 no to juz wiem, który to Rambo:p ale tych biedaków jest:-( masakra... Quote
kamilawa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 andzia69 napisał(a):ale tych biedaków jest:-( masakra... strasznie duzo... :-( rambusiu co tam u ciebie sliczny? Quote
giselle4 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 ...Rambus wskakuje na bude i ogłada swiat i ludzi czy po niego nie idą,radosny chłopak:evil_lol::loveu: Quote
giselle4 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 andzia69 napisał(a):no to juz wiem, który to Rambo:p ale tych biedaków jest:-( masakra... andziu ,masakra ale to wina ludzi:mad: Quote
kamilawa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 giselle4 napisał(a):radosny chłopak:evil_lol::loveu: I bardzo dobrze, niech chłopak nie popada w depreche :cool3: Quote
giselle4 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 ...Nie on ma psychike mocna nie jak Gabi czy Kana...znajdziemy ludzi oby przed zimą ....bo trzeba bedzie ubierac kubrak paniczowi:eviltong::oops: Quote
kamilawa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Oj nie, on musi lecieć do domku, a nie szykować się na kubraczek :diabloti: Quote
giselle4 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 ...Rambo ,na pierwsza maluszku hopsaj:multi: Quote
kamilawa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 A co u Rambula? Zimno mu nie dokucza? Nie zapowiada się za jakiś domek ?? :razz: Quote
giselle4 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 ..Rambo skacze po budzie jak to młody domku jeszcze nie widac ale bedzie:loveu::evil_lol: Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Doczekał sie moj maluszek cioteczki kochane małzenstwo z 14-letnia corka dzisiaj wzieło do domku Rambusia innych dzieci nie maja:shake: Sama nałozylam jemu obroze[zmienilam na kolczatke brrrrrrrr:razz:]bo nie mogli utrzymac łobuza Kochanie tyylko szczescia Ci zycze:multi: idzie zima i chata dla Ciebie to wybawienie Warsik zajął jego jedynke......:cool3::loveu: Quote
kamilawa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Rambuś! Tak sie cieszę :loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 ..Paolko to wiadaomosc i dla Ciebie juz sie nie martw:shake: Quote
andzia69 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='giselle4']..Paolko to wiadaomosc i dla Ciebie juz sie nie martw:shake:[/QUOTE] Gisellko...coś nie widzę u ciebie optymizmu po tej adopcji - cos jest nie tak?:cool3: Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='andzia69']Gisellko...coś nie widzę u ciebie optymizmu po tej adopcji - cos jest nie tak?:cool3:[/QUOTE] andziu,sama jego wyekspediowałam jestem zadowolona:multi: Tylko Paolka zawsze telefonowala i martwiła sie o Rambusia.... to dla jej spokojnej duszy napisałam wiesz ja bez aparatu dzisiaj a EDYTKLA BEZ KARTY W APARACIE I TAK NAM ZLECIALO DZISIAJ NA TYRANIU W SCHRONIE ale lubimy to robic:loveu: Quote
andzia69 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 no toś mnie uspokoiła:loveu::loveu::loveu: Quote
PATRYK Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Witam wszystkich Przepraszam ze tak długo nie pisałam ale mielismy kłopoty z komputerem Chce bardzo podziekowac Pani Grazynko jest to wspaniała wiadomosc Ze Rambus znalazł dom Pozdrawiam serdecznie Paolka Quote
Recommended Posts