Dulce Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 witamy :D to zaczynamy od naszej Carmen :D jest to czarna już prawie 10 tygodniowa suczka ;) wzięliśmy ją ze wsi.. prawdopodobnie prędzej czy później trafiła by do schroniska ... waży 7 kg i jest duża... ;D i mądra ;D opanowała już wiele komend ;D i umie je bez smakołyków ;D kocha się bawić ;D jej mama jest wyżłem xd a ojciec nie znany x ;D wpadka ;D była jedynym szczeniakiem w miocie ;) oto ona ;) śpiochamy ;) z bratem :D Myszaki ;D a więc ;D mam stadko liczące trzy rasowe panienki ;) niedawno odeszła Candy to teraz foty ;) Krępa Karla ;) Era Suelita i Candy ostatnie zdjęcie które jej zrobiłam .. no to teraz nasz królik staruszek 8 lat ;) niestety choruje na zaćmę.. i akwarium ;) razbory są tu na tym czas ;) i to chyba tyle ;) Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 cześć Asiu, nareszcie galeria :loveu: Carmen jest śliczna, już ci to mówiłam :diabloti: Quote
sandgom Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Witamy, witamy :hand: Będziemy regularnie wpadać ;) Masz bardz śliczne zwierzaki :loveu: http://img33.imageshack.us/img33/1111/llll414.jpg - jak słodko :loveu: A myszki są tak piękne że aż brak mi słów. :loveu: Z hodowlii? Króliczek i rybki oczywiście też :loveu: Quote
stratoos Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Hej :hand: Wpadamy z rewizytą. Świetny masz zwierzyniec :loveu: Carmen cudna (skąd ja znam to imię?? :diabloti:), myszki mają śliczne mordki i uchole. :loveu: Będziemy wpadać :cool3: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 stratoos napisał(a):Hej :hand: Wpadamy z rewizytą. Świetny masz zwierzyniec :loveu: Carmen cudna (skąd ja znam to imię?? :diabloti:), myszki mają śliczne mordki i uchole. :loveu: Będziemy wpadać :cool3: 'niedługo otworzysz kibel.. a tam ZUZIA!' pamietasz? :evil_lol::lol::lol: A ty Aśka się nie cham tylko daj więcej zdjęć :diabloti: Quote
stratoos Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):'niedługo otworzysz kibel.. a tam ZUZIA!' pamietasz? :evil_lol::lol::lol: A ty Aśka się nie cham tylko daj więcej zdjęć :diabloti: Moim życiowym celem jest prześladowanie Cię :evil_lol: :eviltong: Taaak, wiecej zdjęć poprosimy :razz: Quote
sandgom Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Dulce napisał(a):myszki, tak z hodowli ;) A mozna wiedzieć z jakiej? :cool3: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 stratoos napisał(a):Moim życiowym celem jest prześladowanie Cię :evil_lol: :eviltong: ty weź nawet nie mów :evil_lol: Dobra, początek galerii a my tu z offem wyskakujemy :evil_lol: zamilknijmy. to czekamy na nowe zdjęcia :eviltong: Quote
stratoos Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):ty weź nawet nie mów :evil_lol: Dobra, początek galerii a my tu z offem wyskakujemy :evil_lol: zamilknijmy. to czekamy na nowe zdjęcia :eviltong: ale ja lubię offa :p :eviltong: I jeszcze raz napiszę, że masz piękne zwierzątka żeby nie było :loveu: I że czekam na fotki :cool3: Quote
Dulce Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Suelita MouseBrother short hair beige Era MouseBrother short hair satin cinnamon Krępa Karla BlackAndWhite short hair satin dove tan ;) macie hodowle i rasy ;D Quote
Dulce Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Suelita :d dzisiaj kończymy roczek :D Krępa Karla I Era Carmen ;D Quote
mineralna_ Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 pisałam już że świetne ;) Sto lat dla Suelity :loveu: Quote
Recommended Posts