Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejku teraz dopiero widzę pytanie xmartix :oops: nie wiem co ze zwrotem kosztów - myślę, że coś by się nowi państwo dołożyli ale nie wiem czy całość kosztów, a my nie mamy kasy... załamka...

proszę może znacie kogoś kto jeździ?????

Posted

A może ania_z_poznania zgodziłaby się zabrać Kaire w drodze powrotnej jak będzie wiozła BISa z Poznania do Tych ? Tylko, że sprawa Bisa się tak wlecze, że nie wiadomo kiedy to nastąpi :shake:

Posted

Lilmo napisał(a):
A może ania_z_poznania zgodziłaby się zabrać Kaire w drodze powrotnej jak będzie wiozła BISa z Poznania do Tych ? Tylko, że sprawa Bisa się tak wlecze, że nie wiadomo kiedy to nastąpi :shake:

ania obiecała wziąć w drogę powrotnę Montanę od missieek bo na nią czeka dom w Poznaniu, nie wiem czy weźmie dwie sucze

Posted

dziewczyny ja już pisałam misieek, zeby skontaktowała się z nessssska.... ona studiuje w kraklowie a jest z wrockA, WIOZŁA NAM ETNE DO WROCKA.... nAPEWNO NIE ODMÓWI

Posted

Asior napisał(a):
dziewczyny ja już pisałam misieek, zeby skontaktowała się z nessssska.... ona studiuje w kraklowie a jest z wrockA, WIOZŁA NAM ETNE DO WROCKA.... nAPEWNO NIE ODMÓWI

do wroclawia bedzie jechac w styczniu