Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Tolek...w maju minie rok jego pobytu w jamniczej rodzinie.

Gustaw

Gustaw (wygląda na dużego a jego waga wynosi tylko 4 kg )

Tosia (jamnik warszawski...praktycznie niespotykana rasa :evil_lol: )

Jamnicza przeplatanka

Gustaw i Tosia (James i Jamie)

Posted

faktucznie ostatnie zdjecie jest boskie!wszyskie takie podobne do siebie,jak wy jez rozpoznajecie:crazyeye: .zycze calej jamniczje rodzince wszystkiego naj naj naj:loveu: :loveu: :loveu:

• 6 months later...
Posted

:loveu:

Celinki Muszkieterzy dostali dziś sweterki od Jamniczej Rodziny:loveu:
I tak przypomniala się Jamnicza Rodzina:loveu: :loveu:
Najwspanialsza Rodzina:loveu: :loveu:
Bardzo prosimy o nowe zdjecia Tosi,Gustawa,Tolka.Bazylego, Kacperka i Kubusia i Groszka:loveu: :loveu: i o historyjki o jamnisiach

• 4 months later...
Posted

Nareszcie tu trafiłam do moich Idoli-JamniczejRodziny:loveu::loveu::multi::multi:

Piękne i Slodkie jamniki w najwspanialszym Domku na świecie:multi:

Będę tu stałym gościem-zdjęcia i opowiadania piękne.Bardzo mi się podobają zdjęcia w śniegi u i oczywiście " jamnicza przeplatanka":loveu:

Sweterki oczywiście mam -są cieplutkie i miłe.Mam jeszcze jedno cudeńko od JamniczejRodzinki-piękny wyszywany obraz jamnika-dziękuję raz jeszcze za wszystko:loveu:

Czekam na nowe zdjęcia....całuski od moich trzech parówek dla Kuzynów.

Posted

Cześć Jamniki-u nas dziś piekna pogoda-cieplutko.Właśnie pobiegalismy sobie po podwórku.:multi:
Idziemy gotować obiadek..tylko przyznajemy się nie za bardzo nam się chce :oops:

Posted

Nasze jamniki też mają często zapalenie uszu :( Na szczęście jest Surolan który szybko radzi sobie z problemem.
Celinko to nie oczy kota tylko liście z tej cienkiej gałązki :) Musiałam wytężyć wzrok żeby zobaczyć żarówki kota :cool3: