Temida Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Z doświadczenia wiem, że jak ktoś chce się pozbyć psa to znajdzie milion przyczyn. Krótki termin, bo jak najszybciej chcą sie pozbyć zwierzaka. Czekamy na jakieś wiadomości. Szczeniaczka 4 tygodniowego można już uczyć samodzielnego jedzenia, ale i tak powinien być przy mamie. Małe stworzonko skazane na taki los przez tylu ludzi. Osobę, która wydała za wcześnie, ta dla której pies jest przedmiotem na prezent i nowi właściciele, którzy umywają ręce. To jest bulwersujące. Quote
majqa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Mija 5 dzień (o ile dobrze liczę) od ostatniego wpisu założycielki wątku, zerowy stan informacji, co ze szczeniaczkiem. Quote
kamilawa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Maluszek miał czas do końca tygodnia, dziś jest wtorek... Ciekawa jestem co z dzieciaczkiem :-( Nawet telefonu nie ma. Może jeszcze szanowna założycielka wątku się odezwie? :roll: Quote
Temida Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 KOMPLETNY BRAK ODPOWIEDZIALNOŚCI. Zero kontaktu to zero możliwości pomocy w rozwiązaniu problemu. Taka prawda. Quote
majqa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ja mówię pas. W tej sytuacji niczego nie zdziałamy. Quote
Temida Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Szkoda tylkoe nic nie wiadomo, bo rozwiązania zawsze się znajdują. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 załozycielka podała gg do kontaktu w innym wątku...GG 1465759 - mimo ze jest dostępna na razie nie odpowiada na pytania:shake: Quote
pinkmoon Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A na wszystkim pewnie jak w większości przypadków ucierpi pies :-( nawet nie wiadomo co jest teraz z małym... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 dostałam info,że piesek znalazł nowego właściciela:cool1: watek do zamkniecia jest...a załozycielka myslała,ze umrze smiercia naturaną i dlatego się nie odzywała:cool1::shake: Quote
Temida Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Miejmy nadzieję, że tak jest. Choć zazwyczaj jeżeli pies znajdzie dom to informuje się o tym na wątku osoby zainteresowane. Quote
kamilawa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Mam nadzieję, że to dobry domek... o ile takowy się w ogóle znalazł... Quote
Temida Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 właśnie, możemy to tylko przypuszczać. Quote
Nero. Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Czy dalej aktualne jest oddanie pieska? mogłabym prosić o jakiś kontakt z osobą która chce go oddać? Quote
pinkmoon Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']dostałam info,że piesek znalazł nowego właściciela:cool1: watek do zamkniecia jest...a załozycielka myslała,ze umrze smiercia naturaną i dlatego się nie odzywała:cool1::shake: Jak widać, ogłoszenie jest nieaktualne. Jeśli szukasz psa dla siebie, załóż wątek w dziale "przygarnę psa". Quote
Recommended Posts