kamilawa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Cudowny, młody, bezproblemowy. A nadal bez domu? O kim mowa? Ten piękny pies, trafił do schroniska. Dostał imię Kubuś. Na spacerach super grzeczny, nawet nie ciągnie na smyczy. Bardzo szybko się uczy. Podczas kilku /pięciu chyba/ spacerów nauczył się wielu komend. W tej chwili umie : 'siad', 'daj łapę', 'waruj', 'daj głos', 'poproś'. Chętnie popływa w jeziorze. Śmiesznie przy tym nurkuje. Niedawno skończył roczek, to młodziutki pies, który nauczy się jeszcze wielu rzeczy! Tylko trzeba dać mu szansę. Szansę na prawdziwy, kochający dom. Bez innych zwierząt. Mogłoby się wydawać, że domki się o niego biją. Miał zapewnione już dwa, jak nie więcej... Musiał tylko odczekać kwarantannę. Po tych 14 dniach nikt się nie zjawił... Kubuś nadal czeka na dom... Nadaje się do domu z dziećmi. Jest kochany i opiekuńczy. Uwielbia smakołyki. Nie lubi bawić się piłeczkami, nie aportuje. Ale zabawa z człowiekiem jest dla niego najważniejsza. Czy to nie super pies? Kubuś ma aktualne szczepienie przeciwko wściekliźnie oraz chipa. Obecnie Kubuś znajduje się w schronisku dla zwierząt w Iławie. Dane w sprawie adopcji : tel. : 606-502-865 e-mail : [email protected] Prosimy o pomoc w szukaniu mu domu, to na prawdę WSPANIAŁY pies. Każde ogłoszenie, banerek jest dla niego bardzo ważne. Ile można czekać na dom...? Prosimy o pomoc! Quote
kamilawa Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Zapraszamy na wątek, zapraszamy! ;) Quote
fiorsteinbock Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Jestem u chlopaka! Cudenko... Kamus, pomoge w ogloszeniach - ograne tylko biezace, mam jeszcze allegra i ruszam... Quote
nika28 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ogłoszenia dla Kuby : alegratka.pl petsy.pl gieldaogloszen.pl kupsprzedaj.pl nasipupile.pl animalia.pl petworld.pl przygarnijzwierzaka.pl Quote
fiorsteinbock Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Super fajne bannerki :multi::multi::multi: czestuje sie :eviltong: Quote
nika28 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Super fajne bannerki :multi::multi::multi: Dzięki :oops: Dopiero się uczę :oops: Ja też sobię wstawie ;) Quote
giselle4 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ...KUBULKU,JESTES SLICZNY szukamy domeczku .....:crazyeye: Quote
kamilawa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Ojej dziękuję za wszystko :loveu::loveu: banerkiem też się zaraz poczęstuję :razz: Edytko, mod Cię zaraz ścignie... za duży podpis masz :oops: Jeszcze raz wielkie dzięki! Quote
fiorsteinbock Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Oj :mad: kogo mam usunac? jak oni wszyscy sa w potrzebue :) oki - Drops ma domek - musi sobie radzic bez dogo :) Quote
kamilawa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Ja też się zawsze zastanawiam... :shake: Kubusiu, jutro się widzimy :loveu: Quote
jagodkailawa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Kubuś w przyszłym tygodniu w naszej iławskiej gazecie Echu Iławy:multi: może ktoś go tam wypatrzy :) Quote
kamilawa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Dziękuję Kamilko :loveu::loveu: Najlepsza kierowniczka :lol: Quote
kamilawa Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Kubusiu, zaraz się zobaczymy :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Szybko musisz biec na gore, aby domek Cie wypatrzyl! Quote
kamilawa Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 A Kubuś siedzi dalej... :shake: Teraz w nowym boksie ;) Jutro się mały zobaczymy i na spacer popędzimy :diabloti: Quote
kamilawa Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Cioteczki... dziś miałam iść z Kubusiem na spacer, ale... wczoraj znalazł dom! Kubuś trzymaj się tam :loveu: Niech Ci się dobrze wiedzie! Wszystkim cioteczkom dziękuję za pomoc :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Oj!! :multi::multi::multi::multi: Kamus jaka radosna wiadomosc!!!!!! Suuuuper! Kubusiu, szczescia na nowej drodze zycia ;):loveu::multi: Quote
nika28 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Super, ale się cieszę ! :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts