makaja Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Otoż jak nauczyć szczeniaka 3 miesięcznego aby nie siedzial przed drzwiami wejsciowymi macie moze jakieś metoty poradzcie mi pozdrawiam Quote
karjo2 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Dlaczego ma tam nie siedziec, jak myslisz dlaczego, wybral akurat to miejsce? Quote
magorek Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 a kiedy on ma zwyczaj tam siadać? ciągle/jak was nie ma/w jakiejś konkretnej sytuacji? mój poprzedni i obecny pies z reguły kładły się pod drzwiami zamkniętego pokoju do którego chciały wejść bo ktoś w nim przebywał. jedyna rada jaką na to mam, to patrzeć pod nogi. jeśli natomiast psiak upodobał sobie miejsce pod drzwiami jako swoje prywatne legowisko, z jakiegoś powodu musi być mu tam wygodnie (np. przeciąg pod drzwiami, chłód, wygodna wycieraczka...). zanalizuj czemu a będziesz miała "lekarstwo";) Quote
Darianna Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 mój się kładzie pod drzwiami wejściowymi bo tam jest lekki przeciąg - w upalne dni idealne miejsce ;) Quote
olekg89 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Moja suka w ogóle zawsze w dzień śpi pod drzwiami.Zwinięta w kulkę.A w czym to przeszkadza niby?? Quote
M@d Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Makaja, dorzuć kontekst - w jakich sytuacjach siedzi ... Bo tak, to błądzenie po omacku ... Quote
Recommended Posts