Sebriel Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Laila to piękna 2 letnia suczka rasy amstaff. Niestety nie ma szczęścia, przed zabraniem jej do domu tymczasowego trzy razy wracała do schroniska z nowego domu - ostatnim razem na interwencję policji, która zabrała ją z mieszkania, w którym trwała alkoholowa libacja. Jak wiadomo psami tej rasy często interesują się nieodpowiednie osoby. My szukamy jej domu idealnego i opiekuna, który doskonale będzie znał potrzeby i specyfikę tej rasy. Laila jest cudowną suczką, dobrze zsocjalizowaną z innymi psami. Jest ułożona i karna. Na widok ludzi cieszy się całą sobą pokazując jak bardzo ważny jest dla niej kontakt z człowiekiem. Laila uwielbia długie spacery, musi porządnie się wyszaleć. Suczka szuka nowego domu, w którym poczuje się ważna i kochana. Przygarniesz ją? sterylizacja: tak stan zdrowia: bardzo dobry szczepienia: przeciwko wściekliźnie odrobaczenie: tak odpchlenie: tak [SIZE=4]Kontakt: biuro TOZ: +48914870437 lub opiekunka Monika: +48607701117 Quote
Sebriel Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 kamilqax95x napisał(a):ja mam jej zdęcia jak miała guza Ona miała guza? Miała operacje w schronisku może? Quote
kamilqax95x Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 miała torbiel.... tak oczywiście specjalnie jeszcze przychodził do niej facet bo musiała pierw na guza mieć zabieg potem sterylka i co oddał ją :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Sebriel Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Sorrki, ze się dopytuję.. a gdzie miała tę torbiel? Facet pewnie chciał staffika i nic nie wiedział o ich temperamencie i żywotności i się na tym przejechał.... eh ludzie :mad::mad: Quote
kamilqax95x Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Sebriel']Sorrki, ze się dopytuję.. a gdzie miała tę torbiel? ana głowie widać na zdjęciu A to jeszcze jej fotki: Quote
Alicja Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Kurcze ... a mi sie wydaje ze już gdzieś miała temat :hmmmm: a moze już sie plącze , za dużo tych niuńków ostatnio :shake: ja też mam info o ASTku http://www.dogomania.pl/forum/f1155/bruno-ast-z-malomic-tora-jego-kolezanka-144906/ Quote
Asior Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ale cudo!!!!! napewno szybko domek znajdziemy dla małej :) Quote
agnieszka32 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Asior napisał(a):ale cudo!!!!! napewno szybko domek znajdziemy dla małej :) Oby ... mała już tyle przeszła :shake:. Moja koleżanka ze szczecińskiego TOZu pisała mi, że sunia jest cudowna, wspaniała i nie ma z nią żadnych problemów, poza tym, że PODOBNO niszczy, jak zostaje sama w domu - ale nie jest to potwierdzone. Quote
agaga21 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 dodałam niunię do naszej klasy Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Sebriel Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Widziałam niuńkę na żywo i jest przesympatycznym psiakiem :loveu::loveu::loveu: Po wyjściu ze schroniska próbowała wszystkich całować :p:p Quote
agnieszka32 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 słoneczko będzie miało super allegro, jak tylko dostanę szczegółowe informacje o suni, postaramy się ją też ogłosić, zasługuje na prawdziwy dom Quote
agaga21 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 agnieszka32 napisał(a):słoneczko będzie miało super allegro, jak tylko dostanę szczegółowe informacje o suni, postaramy się ją też ogłosić, zasługuje na prawdziwy dom załatw też dobre zdjęcia w "normalnej" wielkości ;) Quote
agnieszka32 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 agaga21 napisał(a):załatw też dobre zdjęcia w "normalnej" wielkości ;) tak jest, "psze pani" :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Tarunia też niszczyła , kenelik pomógł ...teraz wchodzi sobie do otwartego keneliku jak chce odpocząć i już w domku nie niszczy Quote
agnieszka32 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Wczoraj Laila trafiła do cudownego domu :loveu:. Mężczyzna, który ją przygarnął leczy rany po stracie swojej wieloletniej towarzyszki - amstaffki. Mamy nadzieję, że to jej ostatni domek i że jej nowy Pan zyskał kolejną wieloletnią cudowną towarzyszkę ... ;) Quote
Alicja Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 no to za nowy domeczek i kochanego pana :kciuki: Quote
szczecinianka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 BARDZO dziękuję Wam za pomoc. Wkrótce do tego DT trafi kolejna biedna amstaffowata sunia ze schronu - dla niej też poproszę taki cudowny dom :loveu: Quote
Recommended Posts