Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher'][quote name='Olcia']Asher no ja mysle ze takie glupoty nie przejda :o[/quote]

Ja się obawiam, że to tylko kwestia czasu :-? A wtedy zostanie wyemigrować z tego chorego kraju... :roll:[/quote]

to ciekawa jestem jak beda testy wygladac?? bo wzystkie testy w naszym kraju sa chore, a jakbym ich nie zdala to co psy do schroniska, przeciez one by z dzwiami za mna wyszly :o

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Adda to jak Olcia poleci na komendanta to po co ja mam kawalera szykować :o :evil:[/quote] Zapas jakiś musi być 8)

Posted

[quote name='adda']Dla dwóch hurtownia? :o[/quote]

od czegos trzeba zaczac, a na poczatku to Wasi TZ by tez sie mogli dolaczyc do interesu, bo do zyskow to pewnie beda pierwsi :D

Posted

[quote name='adda'][quote name='Olcia']i zyskiem dzielimy sie pol na pol :D[/quote] A jak będziecie ich wyzyskiwać?[/quote]

na poczatek do noszenia komoroli :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Olcia']na poczatek do noszenia komoroli :lol:[/quote]
[b]Kamordoli[/b] :evilbat:[/quote]

oj Adda tys to taka szczegolantka :D wiadomo o co chodzi :D

Posted

no dobra dziewczyny bo zeszlysmy z tematu :D to jak w koncu z tym "moim" kawalerem jest Alicja nadal czekamy na jak wiecej szczegolow , zdjecia, nr. gg , adres @, najblizsza wizyta w warszawie 8)

Posted

[quote name='adda']Diabeł tkwi w szczgółach :evilbat:[/quote]

przecie musze wiedziec na co sie porywam, ostatnio poszlam na zywiol i co?? greta nie moga w lozku spac :x

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Oj tkwi ,tkwi .Z w-wy wrócił we wtorek10 ,kiedy będzie znów nie wiem.???
Ale popytam . :wink:[/quote]

no wiesz co dlaczego mi nie powiedzialas to bym go chociaz na dworzec odwiozla :D
wredota

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Wozem był , zabrał starszych i siostrzenca.
Siostrzeniec ,rodowity Warszawiak 8)[/quote]

no to chociaz do katowickiej bym go poprowadzila :D a do jakiej dzielnicy jezdzi??

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Rodzinka się wyniosła na wieś do Miłosnej.[/quote]

:lol: to niedaleko ode mnie:) nawet tam czseto jestem u znajomego w warsztacie, na male przegladziki :lol: