Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Ja nie mam żadnego znajomego psychola ,więc pewnie testy obleję ,Ozzy obleje PT i oba za ##### :evilbat: Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='asher'][quote name='Olcia']Asher no ja mysle ze takie glupoty nie przejda :o[/quote] Ja się obawiam, że to tylko kwestia czasu :-? A wtedy zostanie wyemigrować z tego chorego kraju... :roll:[/quote] to ciekawa jestem jak beda testy wygladac?? bo wzystkie testy w naszym kraju sa chore, a jakbym ich nie zdala to co psy do schroniska, przeciez one by z dzwiami za mna wyszly :o Quote
adda Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Adda to jak Olcia poleci na komendanta to po co ja mam kawalera szykować :o :evil:[/quote] Zapas jakiś musi być 8) Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 No fajnie Olcia hurtownie z chopami se założy :-? Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']No fajnie Olcia hurtownie z chopami se założy :-?[/quote] i zyskiem dzielimy sie pol na pol :D Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='adda']Dla dwóch hurtownia? :o[/quote] od czegos trzeba zaczac, a na poczatku to Wasi TZ by tez sie mogli dolaczyc do interesu, bo do zyskow to pewnie beda pierwsi :D Quote
adda Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Olcia']i zyskiem dzielimy sie pol na pol :D[/quote] A jak będziecie ich wyzyskiwać? Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Kto wie na ilu się skończy ?[/quote] ej no ja to raczej wierna kobitka jestem Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']i zyskiem dzielimy sie pol na pol :D[/quote] A jak będziecie ich wyzyskiwać?[/quote] na poczatek do noszenia komoroli :lol: Quote
adda Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Olcia']ej no ja to raczej wierna kobitka jestem[/quote] Najważniejsze, żebyś była wierna sobie :lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 A kto twierdził że niewierna :o Mam dorzucić Tz-ta , mogę niech se zrobi wakacje :wink: Quote
adda Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Olcia']na poczatek do noszenia komoroli :lol:[/quote] [b]Kamordoli[/b] :evilbat: Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']na poczatek do noszenia komoroli :lol:[/quote] [b]Kamordoli[/b] :evilbat:[/quote] oj Adda tys to taka szczegolantka :D wiadomo o co chodzi :D Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 no dobra dziewczyny bo zeszlysmy z tematu :D to jak w koncu z tym "moim" kawalerem jest Alicja nadal czekamy na jak wiecej szczegolow , zdjecia, nr. gg , adres @, najblizsza wizyta w warszawie 8) Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='adda']Diabeł tkwi w szczgółach :evilbat:[/quote] przecie musze wiedziec na co sie porywam, ostatnio poszlam na zywiol i co?? greta nie moga w lozku spac :x Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Oj tkwi ,tkwi .Z w-wy wrócił we wtorek10 ,kiedy będzie znów nie wiem.??? Ale popytam . :wink: Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Oj tkwi ,tkwi .Z w-wy wrócił we wtorek10 ,kiedy będzie znów nie wiem.??? Ale popytam . :wink:[/quote] no wiesz co dlaczego mi nie powiedzialas to bym go chociaz na dworzec odwiozla :D wredota Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Wozem był , zabrał starszych i siostrzenca. Siostrzeniec ,rodowity Warszawiak 8) Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Wozem był , zabrał starszych i siostrzenca. Siostrzeniec ,rodowity Warszawiak 8)[/quote] no to chociaz do katowickiej bym go poprowadzila :D a do jakiej dzielnicy jezdzi?? Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Rodzinka się wyniosła na wieś do Miłosnej.[/quote] :lol: to niedaleko ode mnie:) nawet tam czseto jestem u znajomego w warsztacie, na male przegladziki :lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 No to się robi ciekawie..................... :-? Quote
Recommended Posts