Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukałam ostatnio takich karm i poprawcie mnie, czy się mylę, czy to kompletna lista??

Orijen

TOTW

Wolfsblut

Acana Provincial

Timberwolfa i Solid Gold nie liczę bo praktycznie niedostępne są...

• 1 month later...
Posted

[quote name='michau']A dobre to jest?
Znasz Gatuso producenta karmy? Jakie są opinie o nim i jego karmie ?[/quote]

Poczytaj na krakvecie co ma do powiedzenia na ten temat guru suchych karm - Robert A.;)

Posted

A Frank's Pro Gold? Chyba wraca do Polski...?? Ktoś coś słyszał? Znalazłam karmę na allegro - kilka lat temu mój pies jadł i dobrze mu robiła :D Wiecie coś na ten temat?

Posted

[quote name='offeczka']A Frank's Pro Gold? Chyba wraca do Polski...?? Ktoś coś słyszał? Znalazłam karmę na allegro - kilka lat temu mój pies jadł i dobrze mu robiła :D Wiecie coś na ten temat?[/quote]

Chyba nie ten wątek. Ta karma ma zboża.

• 5 months later...
Posted

[quote name='animalcare']Z bezzbożowych karm na rynek polski wszedł jeszcze Applaws całkiem niedawno[/QUOTE]

Znalazłam kocią a psia czy też istnieje u nas??

Posted

[quote name='Bura']Znalazłam kocią a psia czy też istnieje u nas??[/QUOTE]

[url]http://animalcare.pl/karmy-suche-applaws-c-91_92_200.html?osCsid=77d0e885d8493e0343cdf8787fc00bc3[/url]

Posted

I bodajże Husse LAX & RIS oraz Lamm&Ris chociaż chyba posiada w swym składzie siemię lniane ale pewna na 100% nie jestem.

Posted

[quote name='liwus']I bodajże Husse LAX & RIS oraz Lamm&Ris chociaż chyba posiada w swym składzie siemię lniane ale pewna na 100% nie jestem.[/QUOTE]

To ma ryż a my tu o bezzbożowych.

• 2 weeks later...
Posted

mam :)

kupilem psinie wczoraj w Wwie maly worek nowej karmy: [B]Pronature Holistic Duck al'Orange[/B] - [B]jest bez zbóż[/B] ,

co ciekawe [B]jest ze skladnikow organicznych[/B] a tego nam jeszcze nie oferowano... :)

• 10 months later...
Posted

[quote name='mam psa']mam :)

kupilem psinie wczoraj w Wwie maly worek nowej karmy: [B]Pronature Holistic Duck al'Orange[/B] - [B]jest bez zbóż[/B] ,

co ciekawe [B]jest ze skladnikow organicznych[/B] a tego nam jeszcze nie oferowano... :)[/QUOTE]

Jeśli można prosić o namiary na sklep gdzie to można dostać w wwie?

• 4 weeks later...
  • 3 months later...