Asior Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 kochana, pomagasz :) ogłoszenia bardzo pomagają !!!! Quote
bahlsa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Asiorku, byłaś w schronisku w niedzielę? Jakieś psiaki z tego wątku poszły do domu? Quote
Asior Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 chyba horacy... bo go nie było w boksie, za to Tico wcale nie poszedł do domu :mad: Quote
Asior Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 jest.... mam zdjecia reszty, ale trochę mi zejdzie zanim wstawię ;) Quote
bahlsa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Tiko, biedaku, a ja pościągałam Twoje ogłoszenia....:shake: Jak to się stało? Jutro znów powrzucam go na strony. Szkoda mi go...:( A Stopek? Pewnie dalej siedzi...? Quote
Asior Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 wrzucę, wrzucę,a le w sobotę dopiero.. na razie je obrobiłam teraz musze wysłać na serwer i dopiero.. a naprawde uwierz mi siedzę tylko z doskoku odkąd wróciłam do pracy.. dziś troszkę pofolgowałam i w pracy chwile siedziałam ;) Quote
bahlsa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 chyba muszę odkurzyć wątek.... Asiorek całkiem o nim zapomniał? ;) sobót tyyyyle już minęło...... jakieś wiadomości o ogłaszanych pieskach? dalej siedzą w schronisku? Quote
Asior Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Bahlsa, nie miałam głowy, dopiero wczoraj miałam pierwszy dzień bez rewelacji ze strony młodego mojego.. Do tego w schronisku ods kilku niedziel nie udaje mi się doprosić o wyprowadzenie boksu, bo wiecznie zabiegani.... Cześć psiaków nie ma już z tych co robiłam fotki... Napewno Tico i Prins poszli do adopcji Quote
Recommended Posts