HuSkYy-Paulina-94 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 moja mama powiedziała że padalec jest jadowity i myslala ze tylko w Biesach jest :lol: no to pieknie bysmy miały jak by nas ukąsił :lol: Quote
gosiulaa Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']moja mama powiedziała że padalec jest jadowity i myslala ze tylko w Biesach jest :lol: no to pieknie bysmy miały jak by nas ukąsił :lol:[/QUOTE] Szkoda że Ci powiedziała....... specjalnie Ci nie mówiłam żebyś sie nie stresowała :eviltong: Quote
psiulka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ile zdjęć Bastiego ze spaceru, łaaaaaa :D Musicie kiedyś z nim koniecznie przyjść tu do mnie, też są takie pola mega w pewnym miejscu, więc Baster się wyszaleje, Paulina weźmie Majkę i będzie :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [quote name='gosiulaa']Szkoda że Ci powiedziała....... specjalnie Ci nie mówiłam żebyś sie nie stresowała :eviltong:[/QUOTE] a wlasnie ze nie moja mama i ty jestescie w błędzie "Padalec jest często mylony ze żmiją zygzakowatą, która jest jedynym jadowitym gadem występującym na terenie Polski. W przeciwieństwie do niej jest jednak zupełnie niegroźny, mimo to ludzie często nie potrafiąc rozróżnić tych dwóch gatunków, zabijają go." ha !:evil_lol: chyba ze nie umiesz odroznic padalca od tej zmiji zygzakowatej i to mogla byc zmija :lol: Quote
gosiulaa Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a wlasnie ze nie moja mama i ty jestescie w błędzie "Padalec jest często mylony ze żmiją zygzakowatą, która jest jedynym jadowitym gadem występującym na terenie Polski. W przeciwieństwie do niej jest jednak zupełnie niegroźny, mimo to ludzie często nie potrafiąc rozróżnić tych dwóch gatunków, zabijają go." ha !:evil_lol: chyba ze nie umiesz odroznic padalca od tej zmiji zygzakowatej i to mogla byc zmija :lol:[/QUOTE] Ups... to faktycznie sie myliłam :eviltong: Niestety nie znam sie na weżach... A padalec był to na 100% Quote
Kama & Diana Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Więcej fotek plis. ___________ Zapraszam do galerii Diany. :D Quote
Cavy Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Cześć Rzeszowianki :hand: [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Wpadłybyście kiedyś do mnie, odwiedziły Tofika i Kundzice, a nie tak same siedzicie w tym Rzeszowie. :turn-l: Quote
gosiulaa Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='Kama & Diana']Więcej fotek plis. ___________ Zapraszam do galerii Diany. :D[/QUOTE] Paulina doda później fotki.... A do Diany zaraz wpadniemy :eviltong: [quote name='Cavy']Cześć Rzeszowianki :hand: [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Wpadłybyście kiedyś do mnie, odwiedziły Tofika i Kundzice, a nie tak same siedzicie w tym Rzeszowie. :turn-l:[/QUOTE] ho ho ho... a może Ty byś do nas zaglądnęła ze swoją załogą? :evil_lol: Quote
gii Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 o jej ale mnie tam dawno nie było, u nas pogoda nieciekawa na weekendzie a miałam wziąść Masiule nad stawy zobaczyc czy wejdzie do wody ;) ciakwe czy w miłocinie by weszła... :) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Cavy']Cześć Rzeszowianki :hand: [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Wpadłybyście kiedyś do mnie, odwiedziły Tofika i Kundzice, a nie tak same siedzicie w tym Rzeszowie. :turn-l:[/QUOTE] no to przegoń nasza samotność i wpadaj do nas :loveu: troche trudno bedzie z Kundzią ale z Tofem :razz: chociaz chetnie bym poznala Kundzie :( pokazalybymsy ci piekne tereny Rzeszowa :loveu: [quote name='wiki4']Paulina już jest i 'później', i 'jutro' ;)[/QUOTE] spokojnie ;) jutro jest ale do 00:00 mam czas :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Cześć Basterki moje :buzi: Pulinko, zlituj sie i daj nam wcześniej te fotki :diabloti: :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Kaya93'] Pulinko, zlituj sie i daj nam wcześniej te fotki :diabloti: :loveu:[/QUOTE] hmmm :hmmmm: pozyjemy zobaczymy :lol: Quote
gosiulaa Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Paulina sama jestem ich ciekawa... Wstaw proszę! :D Quote
przeszlus Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Łał on tak do wody wskakuje???? [url]http://lh4.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/S9MyoaeP-GI/AAAAAAAAFJk/iElmp1-W0y0/s640/Obraz%20106.jpg[/url] Zapraszamy do nas Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 o chyba slysze burze :lol: wstawiać wszystkie oczu też ? ( pytanie do gosiulli :D) Quote
wiki4 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Gosia mówi, że masz wstawić bo jej dogo muli i nie ma Ci jak odpisać :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='wiki4']Gosia mówi, że masz wstawić bo jej dogo muli i nie ma Ci jak odpisać :D[/QUOTE] i te ze mna tez o-O? [edit] napisz jej ze nie wysle jej na meila :D:D i tu tez nie wstawie :D ewentualnie moge te co mi ryja calego nie widac :D Quote
gosiulaa Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']i te ze mna tez o-O? [edit] napisz jej ze nie wysle jej na meila :D:D i tu tez nie wstawie :D ewentualnie moge te co mi ryja calego nie widac :D[/QUOTE] No to tu wstaw te z oczkami i te co Ci buźki nie widać a na maila mi wyślij całość... i nie denerwuj mnie nawet! Quote
Paulina_mickey Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Ale macie super tereny na spacer! I łąka i woda! Świetne zdjęcia :):iloveyou: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='wiki4']Noo, Paulina, wstawiaj :razz:[/QUOTE] spokojnie najpierw przenosze do innego folderu te ktorych nie bede wstawiac :diabloti: jeszcze musze na kilku zdjeciach zamazac Gośce twarz :lol: Quote
Recommended Posts