Jump to content
Dogomania

Ile jeszcze ma siedzieć w schronie??? Baster cudo nie pies!!!

Recommended Posts

Posted

Mam na imię Baster, od ponad roku siedzę w schronie:( co mam zrobić by ktoś mnie zauważył pokochał, mam tyle energii i miłości do świata w sobie a nie mam jej komu pokazać, a tak bardzo potrzebuję człowieka!!!

Imię : Baster
Rasa: kudel
Miasto : Gaj
Sterylizacja: tak
Szczepienia: tak

Kontakt:
Kajetan 602-751-299
Paula 603-653-128
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Gaju
63-100 Śrem

Jak już pisałam Basterek od roku siedzi już w schronisku , a to smutne bo to super psiak. W marcu tego roku adoptowałam z Gaju moją suczkę , która była właśnie w boksie z Basterem . Gdy po nią przyjechałam , poszliśmy na pierwszy spacer, poszedł z nami Basterek. Jest dostojnym psem, uwielbia chodzić na spacery. Zapamiętałam go jako żywiołowego, pełnego energii psa, bardzo kontaktowego, potrzebujacego człowieka jak powietrza, uwielbia mizianko i głaskanie. On pragnie być z człowiekem !!!potrafi być trochę zazdrosny. Ma braki wychowawcze, zdarza mu się uciec na spacerze, ale przecież można go nauczyć przychodzenia na komendę:)na razie biega na długiej lince , więc wszystko idzie ku lepszemu. Wystarczy mu tylko kochający dom !!!Pómóźmy mu go znaleźć, bo sam sobie nie poradzi. Najlepszym domem byłby dom jednak bez dzieci, bo raczej za nimi nie przepada.

Ogłoszony na :

gumtree.pl
dwukropek.pl
olx.pl
kupiepsa.pl
sprzedasz.pl
cafeanimal.pl
centrumofert.pl
adopcjapsa.pl
aleokazja.pl
adopcje.org
mojpupil.pl
przygarnijzwierzaka.pl

Posted

Gdyby pies znalazł dom w okolicach Elbląga, Trójmiasta, lub gdzieś na północy Polski, pamiętajcie o mnie, gdybyście szukali transportu.

Nie ukrywam, że tym razem to mi BARDZO zależy na dostaniu się do Konina,
gdybyśmy mieli przewieźć jakiegoś psa- podrzuciłby mnie tam tata,
zostawił na trochę i wrócilibyśmy razem, odwożąc psa do nowego domu.

A jak na razie, mogę pomarzyć o transporcie do Wielkopolski .. :(

Posted

Rybc!a będziemy pamiętać ,ale na razie to dopiero początek. Ponawiam pytanie, która z cioteczek może zrobić Basterkowi allegro???? Bardzo proszę o pomoc .

Posted

I następne ogłoszenia na:

kupiepsa.pl
sprzedasz.pl
cafeanimal.pl
centrumofert.pl
adopcjapsa.pl
aleokazja.pl(da się tam wkleić zdjęcia????)
mojpupil.pl
przygarnijzwierzaka.pl

Posted

yuki napisał(a):
Rybc!a będziemy pamiętać ,ale na razie to dopiero początek. Ponawiam pytanie, która z cioteczek może zrobić Basterkowi allegro???? Bardzo proszę o pomoc .

o allegro się nie martw;)

Posted

Migucinkę wycałowałam , wyściskałam od Trzeciej Cioteczki :diabloti::diabloti::diabloti: szukamy domku Basterkowi !!! aż skrzydeł dostałam !!!

• 2 weeks later...
Posted

I nie było mnie tu długooo, ogłoszenia wygasną to porobię nowe, tylko proszę niech któraś cioteczka zrobi allegro , ja zapłacę za nie.
Szkoda takiego psa na schron, on już ponad rok w nim siedzi, nie jest psem dla każdego domu, pomóżcie mo go dla niego znaleźć!!!! sama nie dam rady :shake:

Posted

Zmieniam kojce i towarzystwo. Nie jestem już tak radosny. Schronisko zaczyna odciskać piętno na tym psiaku. Na spacery ciężej wychodzić. Wakacje się skończyły ale psiakow nadal 80.