Tymonka Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Anja2201']Naprawdę jesteś wielka , :loveu: a jak zrobimy z dostarczeniem budki? I daj te dane do przelewu[/QUOTE] Aniu , teraz przeczytałam ,że nie chcesz pieniązków , nie wiem jak Ci dziękować Quote
Tymonka Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='fiorsteinbock'] Zaczynam wierzyc w anioły... :angel:[/QUOTE] Ja też :loveu: Quote
ania_to_ja Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 No właśnie poprosiłabym adres na który dostarczyć budkę plus numer telefonu do osoby na miejscu z którą mógłby kontaktować się kurier. Wpłaciłam pieniązki jutro powinny być na ich koncie a w ciągu 5 dni wykonują zamówienie. A tych pieniążków naprawdę mi nie przesyłajcie przydadzą wam się żeby uzbierać resztę na sterylkę:p pozdrawiam Quote
ania_to_ja Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ja też już dostałam wiadomość do osobu sprzedającej, więc wszystko załatwione tylko czekać na budkę:multi: Quote
elinka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dziewczyny, dopiero co włączyłam komputer. Jestem normalnie w pozytywnym szoku.:shocked!: [B]ania_ to_ ja[/B], bardzo dziękuję.:Rose: O takiej budzie to pewnie suni się nawet nie marzyło, hi, hi, hi. [B]Dodo[/B], no i co my teraz zrobimy z tym bazarkiem? :hmmmm::p Quote
Doda_ Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Aniu, wszyscy Cie kochamy :loveu: Dobrze, ze nie jesteś z nami osobiście, bo wszyscy naraz bysmy sie rzucili na twoją szyję :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Bardzo bardzo dziekujemy !!!!!!! Elinko cel bazarku znowu trzeba zmienic :oops: tylko na co?:evil_lol: Quote
ocelot Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jeśli wszyscy się zgodzicie to może na hotelik Nusi i Milusi? Quote
elinka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A ja pomyślałam, co by nie zasilić sterylkowej świnki bo w końcu ogonek tam długi. No, a początkowym zamysłem bazarku była jednak sterylka. I zamieszanie na bazarku byłoby mniejsze. To co robimy? Ocelot, czy o link do wątku Nusi i Milusi można prosić? Quote
ocelot Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A proszę:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebuja-choc-odrobiny-zainteresowania-146948/#post12999550[/url] Quote
Tymonka Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Rozmawiałam z Asik007 i prosiła mnie ,żebym pieniążki które wpłyneły na sterylkę dla suni przekazać na Toffino , ona wpłaciła 50 zł więc to przekaże, Elinko a czy twoje 20 zł też mogę? Toffino bardzo potrzebuje pieniązków na hotelik i na leczenie Quote
elinka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Anju2201, zrób jak uważasz. A czy o wątek Tofinno mogę też poprosić? A właściwie, żeby było sprawiedliwe to proponuję tak: 50zł - na Toffino 20zł - na Nusię i Milusię bazarek- na świnkę sterylkową. Co o takim podziale, dziewczyny, myślicie? :hmmmm: Quote
Tymonka Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1159/toffino-piekny-dostojny-pies-ze-zlamana-lapa-potrzebna-pomoc-finansowa-146867/[/url] Ok , myślę że to dobry pomysł żeby podzielić Quote
Doda_ Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 więc cel bazarku zmienić znowu na sterylizację? :) Quote
elinka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dodo, odwagi! :happy1: Wierzę, że sobie dasz radę.:huh: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Doda_ Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='elinka']Dodo, odwagi! :happy1: Wierzę, że sobie dasz radę.:huh: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:[/quote] Dam radę, a co! :mad::diabloti: Wiec zmienic na sterylkę? czy za chwile znowu wymyślicie inny cel ?:evil_lol: Quote
elinka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Doda_']Dam radę, a co! :mad::diabloti: Wiec zmienic na sterylkę? czy za chwile znowu wymyślicie inny cel ?:evil_lol:[/quote] Dziewczyny, zmieniać :confused::confused::confused::confused: Quote
Tymonka Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 To tylko zasługa aniołka - Ani :evil_lol: Quote
ania_to_ja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dziewuszki ostrzymałam dziś wiadomość od sprzedwacy...cytuję: [I]Przewidywany czas realizacji: do 7 dni roboczych. Zamówienie zostanie zrealizowane tak szybko jak to możliwe. Proszę mieć na uwadze, że październik jest szczytowym miesiącem zamówień w branży bud dla psów i kotów, dlatego też wysyłka może nastąpić do tygodnia od złożenia zamówienia. Z góry dziękujemy za zrozumienie![/I] [I]Odezwiemy się w dniu nadania paczki.[/I] Więc pozostaje nam tylko czekać;) pozdrawiam:loveu: Quote
Tymonka Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='ania_to_ja']Dziewuszki ostrzymałam dziś wiadomość od sprzedwacy...cytuję: [I]Przewidywany czas realizacji: do 7 dni roboczych. Zamówienie zostanie zrealizowane tak szybko jak to możliwe. Proszę mieć na uwadze, że październik jest szczytowym miesiącem zamówień w branży bud dla psów i kotów, dlatego też wysyłka może nastąpić do tygodnia od złożenia zamówienia. Z góry dziękujemy za zrozumienie![/I] [I]Odezwiemy się w dniu nadania paczki.[/I] Więc pozostaje nam tylko czekać;) pozdrawiam:loveu:[/QUOTE] Oby jak najszybciej bo już bym chciała suni budkę zawieść;) Quote
elinka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dodo, tylko usiądź na krzesło, fotel lub cokolwiek podobnego w stylu, co masz w swoim zasięgu zanim przeczytasz tego posta!!! :turn-l::roflt::laugh2_2: Będziesz musiała znowu zmienić cel bazarku.:siara: O ile się nie mylę, to wet za sterylkę suni musi wystawić Anjii2201 fakturę na całkowitą cenę zabiegu. Anja z kolei taką fakturę wyśle sterylkowej skarbonce i taką kwotę jej zwrócą. Dlatego nic tu nie można zmieniać. Natomiast można wysłać bezpośrednio do sterylkowej skarbonki pieniążki za bazarek. Dlatego bazarek powinien teraz już być przeznaczony na skarbonkę, a nie na sunię. Dodo, nie uciekaj :scared:, odwagii! :ylsuper: Wszystko będzie :cool2:! Oto link skarbonki do bazarku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f940/zasil-sterylkowa-swinke-140889/"]Zasil sterylkową swinkę - Dogomania Forum[/URL] PS. Ocelot, w sprawie przesyłki pieniążków Na Niusię i Milusię kontaktuj się, proszę, już bezpośrednio z Anjia2201.;) Quote
ocelot Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 damy radę:) Ania suniom kibicuje więc problemu nie ma:) Quote
Tymonka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Oczywiście , pieniążki , choć nie wiem jeszcze gdzie :oops: prześle jak dostane te z bazarku który robiłam na suńki . Quote
elinka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Anjiu2201, nie martw się, chętni zaraz się zgłoszą. :glaszcze: Hmm...a to jest jeszcze jakiś inny bazarek na Korę?:hmmmm: Quote
Recommended Posts