Jump to content
Dogomania

Atrakcyjna blondynka (nie) do wzięcia-Fregata Sfora znad Jeziora-Fredka

Recommended Posts

Posted

Minerva napisał(a):
Bianka19, dziękujemy :p
Dzisiaj miały byc fotki, ale coś mi się nie chcę przegrywać i hostować :niedowia:.
Będą jutro rano. O ile nie zaśpię :evil_lol:.
Pozdrawiamy.

No mam nadzieję, że będą :mad::evil_lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Clandestine napisał(a):
No mam nadzieję, że będą :mad::evil_lol:

Ja też mam taką nadzieję :mad::evil_lol:

Nastaw sobie na 6 budzik i , jak wstanę o 11 to już zdjęcia mają być :diabloti:

Posted

Oj to już jest nie fer :mad:.
Dobra, wstane o 6.30. Byc może fotosik będzie chciał współpracować i foty będzie hostował szybko. :razz:
mineralna_ dziękujemy za odwiedziny!

Posted

Ja mam z reguły tak, że wieczorem sobie myślę "No dobra, wezmę się za siebię i wstanę o jakiejś normalnej godzinie, ok.8" No i oczywiście wychodzi na to, że ta moja 'normalna godzina do wstawania' to 10 :shake:. Nie wiem czemu jestem takim spiochem. No, ale to jest we mnie wspaniałe, szczególnie jak mi Fredka wydrapuje dziurę w dzwiach, bo już nie może wytrzymać :roll::evil_lol:.

Posted

Witam wpadam z rewizyta :razz:

Minerva napisał(a):
Ja mam z reguły tak, że wieczorem sobie myślę "No dobra, wezmę się za siebię i wstanę o jakiejś normalnej godzinie, ok.8" No i oczywiście wychodzi na to, że ta moja 'normalna godzina do wstawania' to 10 :shake:. Nie wiem czemu jestem takim spiochem. No, ale to jest we mnie wspaniałe, szczególnie jak mi Fredka wydrapuje dziurę w dzwiach, bo już nie może wytrzymać :roll::evil_lol:.

A ja dzisiaj w ramach przyzwyczajania się do wczesnego wstawania wstałam o 5 :multi:

A suczka cudowna jest po prostu :loveu:

Posted

Minerva napisał(a):
Oj to już jest nie fer :mad:.
Dobra, wstane o 6.30. Byc może fotosik będzie chciał współpracować i foty będzie hostował szybko. :razz:
mineralna_ dziękujemy za odwiedziny!

Jak to nie fer? :diabloti:
Przecież wszystko jest fer i wszystko się da zrobić , o ile się chce :evil_lol:
Ale mam nadzieję , że fot będzie tak dużo i zdążysz do godziny 11 dodać zdjęcia na dogo :mad: :evil_lol:

Posted

Clandestine napisał(a):
Maurice śpi ze mną w pokoju xD Ile razy chciałam być porządnym człowiekiem :shake: mówię sobie "pójdę wcześniej spać" a tu patrzę na zegarek już 1:00 xD

Eh, ta moja cielaczka też śpi ze mną w pokoju, ewentualnie czasem ja wygnam do korytarza :diabloti:.
Jeszcze w wakacje mozna sobie darować takie chodzenie spać, ale w roku szkolnym-23 to dla mnie max, bo później nie przychodzę na pierwszą lekcję :evil_lol:

Pestka napisał(a):
Witam wpadam z rewizyta :razz:

A ja dzisiaj w ramach przyzwyczajania się do wczesnego wstawania wstałam o 5 :multi:

Gratulacje! Mi by się przydał taki power do wstawania. Może pożyczysz trochę :evil_lol:

Pestka napisał(a):
A suczka cudowna jest po prostu :loveu:

Dziękujemy :loveu:

Posted

Pestka napisał(a):
A Wy daleko od Łowicza mieszkacie?

Bliziutko. Taka wiocha co sie zwie Otolice.

bianka19 napisał(a):
Jak to nie fer? :diabloti:
Przecież wszystko jest fer i wszystko się da zrobić , o ile się chce :evil_lol:
Ale mam nadzieję , że fot będzie tak dużo i zdążysz do godziny 11 dodać zdjęcia na dogo :mad: :evil_lol:

Oj...Może być duzo, ale rozmazanych. Fredka na ogół nie jest chętna do pozowania :mad:.

Posted

Minerva napisał(a):
Oj...Może być duzo, ale rozmazanych. Fredka na ogół nie jest chętna do pozowania :mad:.

No to co , ale będą , wszystkie są piękne twoich psiaków :loveu:

Posted

bianka19 napisał(a):
No to co , ale będą , wszystkie są piękne twoich psiaków :loveu:

A najpiękniejsze te rozmazane. Ta kremowa smuga na zdjęciu. O tak. To kocham :evil_lol:.

Posted

Minerva napisał(a):
A najpiękniejsze te rozmazane. Ta kremowa smuga na zdjęciu. O tak. To kocham :evil_lol:.

Taa. :evil_lol:
Ale postaraj się z tymi fotami i niech będzie więcej niż 10 :mad:
Ma mi tutaj być nie mniej niż 20 fotek :diabloti:

Posted

Do godziny 11 ma być nie mniej niż 20 fotek zrozumiano ? :mad::mad:
Ja lecę z Cezarkiem na film na Tv , a wy bądźcie grzeczni :evil_lol:
I nie zapomnij o zdjęciach! :diabloti:
Branoc. :sleeping:

Posted

bianka19 napisał(a):
Do godziny 11 ma być nie mniej niż 20 fotek zrozumiano ? :mad::mad:
Ja lecę z Cezarkiem na film na Tv , a wy bądźcie grzeczni :evil_lol:
I nie zapomnij o zdjęciach! :diabloti:
Branoc. :sleeping:

Miłego oglądania. Mam nadzieje, że nie będzie kary grzywny :placz:.

Posted

No dobrze, jako, że tutaj mnie zastraszają, juz idę spać i nastawiam budzik na 6 rano-mam nadzieje, że zadzwoni :eviltong:.
Dobranoc wszystkim i proszę mnie tu więcej nie zastraszać, bo dostanę schizofrenii!

Posted

Witamy. Z ranka. Możecie udawać, że widzicie przy tem poście i kolejnych godzinę szóstą rano. To tyle ode mnie. Teraz foty(w sumie też ode mnie :evil_lol:)

Fatalna jakość-wiem :angryy:

Posted

Przepraszam, że nie niektórych jest na smyczy i fatalnie to wygląda, ale jakiś pies biegał niedaleko nas, wolałam mieć cielakową pod kontrolą.

A to na odpoczynek od Fredki :evil_lol:
A jeszcze dzisiaj postaram się o foty, takie świeższe niż te :razz:.