Cavy Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='CaneSs']hey. mam (chyba) przykrą informacje. Z dogo my chyba zrezygnujemy... po I. mam mało czasu. nauka , nauka nauka a potem liczy sie tylko nasze www na któym robie poprawki. ;) a po II. mam troche dosc tych upomnien etc. od modów. nie mają co kurde robić? tylko upomniać. ostatnio w temacie o Cavalierach dziewczyna poporsiła o kilka rad etc. no to jej odpisałam i napisałam adres cavikowego forum i wgl. zeby se tam lookneła bo tam NA PEWNO ZNAJDZIE WIECEJ INFO NIŻ NA DOGO na temat tej rasy. i co!? za dodanie adresu strony 2 punkty karne. i zeby nie było. mi to zwisa. i tak wchodze tu coraz częściej... wiec narazie zawiecha. oddam tylko zamówienia na UT. i papa.[/QUOTE] Zastanów się jeszcze, głupio trochę robisz. ;-) Quote
Cavalierkaa Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Dominika czemu tak uważasz? i tak wchodze tu coraz rzadziej + mam mase lekcji ostatnio. :placz: Quote
Ciapkowa. Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Uważam tak jak Cavy. Dobrze, wchodzisz rzadziej, masz dużo lekcji, ale nie odchodź. Ja lubię patrzeć na tego twojego psiaka i wszyscy Cię tu lubimy :) Więc.. ZOSTAJESZ! :) :love: Quote
Cavy Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='CaneSs']Dominika czemu tak uważasz? i tak wchodze tu coraz rzadziej + mam mase lekcji ostatnio. :placz:[/QUOTE] Może nie od razu zawiecha, tylko będziesz np. rzadziej wchodzić czy coś a w weekendy nadrabiać. Ja właśnie nadrabiam przeważnie w weekendy w taki normalny tydzień jak chodzę do szkoły, bo też nie daje rady. ;-) Quote
Cavalierkaa Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='Cavy']Może nie od razu zawiecha, tylko będziesz np. rzadziej wchodzić czy coś a w weekendy nadrabiać. Ja właśnie nadrabiam przeważnie w weekendy w taki normalny tydzień jak chodzę do szkoły, bo też nie daje rady. ;-)[/QUOTE] może masz racje... sama nie wiem. zobacze. ok nie zawiesze ale wchodzić czesto tez nie bede. Quote
Ciapkowa. Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Claudia zrozumiałe. Przeceiż chodzisz w dodatku do (tak?) I gimnazjum. Ja to 6 klasa, ale też sporo nauki! Ale narazie ferie więc tam tylko jakieś słówka czy coś na kartkówke po feriach :) Więc zostajesz i.. nie zawieszasz :) Quote
Shel Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ja np nie mogłabym przez cały dzień kuc, z resztą w moim wieku nie ma aż tyle tego. Quote
Cavalierkaa Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='Shel']Ja np nie mogłabym przez cały dzień kuc, z resztą w moim wieku nie ma aż tyle tego.[/QUOTE] no aż tyle tego nie ma :D ale ja jako chyba jedyne gim. mam FILOZOFIĘ z gim. a powinna byc od liceum. i teraz na dodatek 3 dni mnie nie było. I musze nadrobić naprawde dużo, + dzisiaj był spr. z bioly zrozmnażania xD jutro kartkówa z anglika i zaległy spr. z matmy i kartkówka, srode - spr. z fiolozofi z platona ;/ z chemii oraz kart. z gegry dalej pozwolicie ze wymieniac nie bede ;] prócz tego jeszcze mam mojego Pluszaka z którym wole spedzić trochę czasu :D Quote
Shel Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 A ja się pochwalę, że mamy lekcje z psychologiem:diabloti: Z pedagogiem już mieliśmy, ale nie pomogło i teraz mamy po lekcjach obowiązkowe :p Quote
Ciapkowa. Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Rozumiem, rozumiem :) My mamy też trochę nauki ;| Shel my mieliśmy dwie. Mnie na jednej nie było :evil_lol: A drugą meli chłopcy ;) Quote
Cavalierkaa Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='Shel']A ja się pochwalę, że mamy lekcje z psychologiem:diabloti:[/QUOTE] zazdroszcze ;) przynajmniej nie macie pd. :P Quote
Tośka&Nemo Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 A my tu gościmy pierwszy raz na tej Galerii ale objecuje że bedziemny tu często wpadać. :D A co do nauki to ja tez delektuje się feriami :) Quote
Ewa&Duffel Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Hm,ja rozumiem, że każdy inaczej to odbiera,ale ja pamiętam, że w gimnazjum to miałam naprawdę mnóstwo wolnego czasu w porównaniu z tym co jest teraz (2 LO) ;) Więc pomyśl sobie, że jeszcze nie jest tak najgorzej :eviltong: Quote
lenka13 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 CaneSs rozumiem Cię ja na dogo tez nie mam nie raz czasu wejsc.... ale są np. jeszcze ferie, wakacje......możesz robić tak jak mówi Cavy wchodzić na dogo w weekendy... Quote
Ciapkowa. Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami. :) Quote
Korciaczki Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Cane, zostań, nie odchodź, wpadaj po prostu rzadziej, ale nie znikaj :oops: [SIZE=1]Ps. Stronę www sama robiłaś, czy może cavvy od Cheryla płatnie?[/SIZE] Quote
Kisses Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [SIZE=1]z tego, co wiem, to Cavvy robiła chyba [SIZE=2]Nie rezygnujcie ;)[/SIZE] [/SIZE] Quote
Ciapkowa. Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='Korciaczki']Cane, zostań, nie odchodź, wpadaj po prostu rzadziej, ale nie znikaj :oops: [SIZE=1]Ps. Stronę www sama robiłaś, czy może cavvy od Cheryla płatnie?[/SIZE][/QUOTE] Tak! Zostań, wchodź rzadziej, ale zostań! :) Stronę www CanesS robiła Cavy :) Chyba.. Quote
wiki4 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 E no Claudia :shake: Ja też w tym samym wieku i myślisz, że mam mniej :razz: Zostań ;) Quote
Czasowa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Zostań! Zrób to dla... dla Capriego na przykład. W końcu On musi mieć galerię tutaj- to jego największe marzenie było. A jak odejdziesz to powrotem będzie. ;-( Quote
Korciaczki Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [SIZE=2]Pozdrowienia dla Was :loveu:[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=1]Cane, a płaciłaś coś na wykonanie www? I czy sama teraz dokonujesz zmian, czy dalej Cavvy?[/SIZE] Quote
niunka04 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 caness ja matura w tym roku lekcji kupa i daje rade. Nie można się ciągle uczyć ;) Quote
Cavalierkaa Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 [CENTER][quote name='niunka04'] Nie można się ciągle uczyć ;)[/QUOTE] Oj, jak bym chciała to wysłać moim nauczycielom. ;) obecnie wkuwam do filozofii. :) mam dla was tylko to... [IMG]http://i46.tinypic.com/2itslrd.png[/IMG] Lady Buba - Mój brat (śpiewa PokerFace :diabloti:) My Love -Chyba nie trzeba komentować. :loveu: [/CENTER] Quote
Recommended Posts