Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='CaneSs']hey. mam (chyba) przykrą informacje.
Z dogo my chyba zrezygnujemy...
po I. mam mało czasu. nauka , nauka nauka a potem liczy sie tylko nasze www na któym robie poprawki. ;)
a po II. mam troche dosc tych upomnien etc. od modów.
nie mają co kurde robić? tylko upomniać.
ostatnio w temacie o Cavalierach dziewczyna poporsiła o kilka rad etc. no to jej odpisałam i napisałam adres cavikowego forum i wgl. zeby se tam lookneła bo tam NA PEWNO ZNAJDZIE WIECEJ INFO NIŻ NA DOGO na temat tej rasy. i co!? za dodanie adresu strony 2 punkty karne. i zeby nie było. mi to zwisa. i tak wchodze tu coraz częściej...
wiec narazie zawiecha.
oddam tylko zamówienia na UT. i papa.[/QUOTE]

Zastanów się jeszcze, głupio trochę robisz. ;-)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='CaneSs']Dominika czemu tak uważasz? i tak wchodze tu coraz rzadziej + mam mase lekcji ostatnio. :placz:[/QUOTE]
Może nie od razu zawiecha, tylko będziesz np. rzadziej wchodzić czy coś a w weekendy nadrabiać. Ja właśnie nadrabiam przeważnie w weekendy w taki normalny tydzień jak chodzę do szkoły, bo też nie daje rady. ;-)

Posted

[quote name='Cavy']Może nie od razu zawiecha, tylko będziesz np. rzadziej wchodzić czy coś a w weekendy nadrabiać. Ja właśnie nadrabiam przeważnie w weekendy w taki normalny tydzień jak chodzę do szkoły, bo też nie daje rady. ;-)[/QUOTE]

może masz racje... sama nie wiem. zobacze. ok nie zawiesze
ale wchodzić czesto tez nie bede.

Posted

Claudia zrozumiałe. Przeceiż chodzisz w dodatku do (tak?) I gimnazjum. Ja to 6 klasa, ale też sporo nauki! Ale narazie ferie więc tam tylko jakieś słówka czy coś na kartkówke po feriach :) Więc zostajesz i.. nie zawieszasz :)

Posted

[quote name='Shel']Ja np nie mogłabym przez cały dzień kuc, z resztą w moim wieku nie ma aż tyle tego.[/QUOTE]
no aż tyle tego nie ma :D ale ja jako chyba jedyne gim. mam FILOZOFIĘ z gim. a powinna byc od liceum. i teraz na dodatek 3 dni mnie nie było.
I musze nadrobić naprawde dużo, + dzisiaj był spr. z bioly zrozmnażania xD jutro kartkówa z anglika i zaległy spr. z matmy i kartkówka, srode - spr. z fiolozofi z platona ;/ z chemii oraz kart. z gegry
dalej pozwolicie ze wymieniac nie bede ;]
prócz tego jeszcze mam mojego Pluszaka z którym wole spedzić trochę czasu :D

Posted

Hm,ja rozumiem, że każdy inaczej to odbiera,ale ja pamiętam, że w gimnazjum to miałam naprawdę mnóstwo wolnego czasu w porównaniu z tym co jest teraz (2 LO) ;)
Więc pomyśl sobie, że jeszcze nie jest tak najgorzej :eviltong:

Posted

CaneSs rozumiem Cię ja na dogo tez nie mam nie raz czasu wejsc....
ale są np. jeszcze ferie, wakacje......możesz robić tak jak mówi Cavy wchodzić na dogo w weekendy...

Posted

[quote name='Korciaczki']Cane, zostań, nie odchodź, wpadaj po prostu rzadziej, ale nie znikaj :oops:

[SIZE=1]Ps. Stronę www sama robiłaś, czy może cavvy od Cheryla płatnie?[/SIZE][/QUOTE]

Tak! Zostań, wchodź rzadziej, ale zostań! :)

Stronę www CanesS robiła Cavy :) Chyba..

Posted

[CENTER][quote name='niunka04'] Nie można się ciągle uczyć ;)[/QUOTE]
Oj, jak bym chciała to wysłać moim nauczycielom. ;)
obecnie wkuwam do filozofii. :)
mam dla was tylko to...

[IMG]http://i46.tinypic.com/2itslrd.png[/IMG]

Lady Buba - Mój brat (śpiewa PokerFace :diabloti:)
My Love -Chyba nie trzeba komentować. :loveu:
[/CENTER]