*anusia&ajlu* Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='CaneSs']za offy was nie zabije, nie martwcie się. Dziękuję za tyle miłych słów. < 3 ... bo w niedzielę jest spacerek Cavikowy na Polach Mokotwskich i tak bardzo chcę isć. p.s jak pójdziemy na spacerek to na 100% bedzie masa fot Cavikowych - no bo jak inaczej!? + ktoś jest z wawy? (z was. :P )[/QUOTE] uff ulzylo ze nam nic nie bedzie za offy:evil_lol: :loveu: oo fajny spacerek:loveu: [quote name='dOgLoV']To ja zrobie ich zdjęcia i wstawie u siebie ale to w weekend bo te gazety ma mój TŻ więc powiem mu żeby przyniósł je do mnie w sobote :evil_lol:[/QUOTE] ok, czekam;) [quote name='CaneSs']Biore setki leków i popijam mleko z miodzikiem i herbatke z miodzikiem. No i leże w łóżku = nie jestem w szkole! :P(tzn. oj co za szkoda xd)[/QUOTE] dobrze, dobrze zdrowiej:loveu: Quote
Cavalierkaa Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 LUDZIEEE! Mama powiedziała ze jak bedzie luzz. pogoda (czy. dobra :P ) to pójdziemy na Cavisiowy spacerek Yeach.! ale sie ciesze luuudzie.! < 3 aż mi ciśnienie skoczyło xD Quote
Cavy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='CaneSs']LUDZIEEE! Mama powiedziała ze jak bedzie luzz. pogoda (czy. dobra :P ) to pójdziemy na Cavisiowy spacerek Yeach.! ale sie ciesze luuudzie.! < 3 aż mi ciśnienie skoczyło xD[/QUOTE] No to super, oczywiście zdjęcia obowiązkowo. :cool3: Zapraszamy do nas. Quote
*anusia&ajlu* Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 no to czekamy na foteczki :D a Caness jedziesz na wystawke do Nowego Dworu Mazowieckiego??? 10-11 kwiecien... Quote
Cavalierkaa Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Cavy']No to super, oczywiście zdjęcia obowiązkowo. :cool3: Zapraszamy do nas.[/QUOTE] ok zaraz lookne. < 3 [quote name='*anusia&ajlu*']no to czekamy na foteczki :D a Caness jedziesz na wystawke do Nowego Dworu Mazowieckiego??? 10-11 kwiecien...[/QUOTE] ok. NDW.... nie wiem ;-) a co wy bedziecie? ;-) a do kiedy są zgłoszenia.? :D Quote
Shirai - Koki Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Matko, ale duzo nagadaliscie...tyle stron do tylu i nic...ale doczytalam sie ze CaneSs chora jestes wiec zycze zdrowka !!! Buziaki dla Capriego !!! Quote
Cavalierkaa Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 dziękuję. ;-) ty wymiziaj swojego cudaka słodkiego od nas. < 3 ;* Quote
Ewa&Duffel Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='CaneSs']heyka wszystkim. ;) za offy was nie zabije, nie martwcie się. Dziękuję za tyle miłych słów. < 3 Muszę się leczyć bo w niedzielę jest spacerek Cavikowy na Polach Mokotwskich i tak bardzo chcę isć. Więc lecę teraz. Wypije kilka herbat z miodem + leki i jakoś to będzie. p.s jak pójdziemy na spacerek to na 100% bedzie masa fot Cavikowych - no bo jak inaczej!? + ktoś jest z wawy? (z was. :P )[/QUOTE] My jesteśmy ;) A o ktorej ten spacerek jest ? Quote
Cavalierkaa Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']My jesteśmy ;) A o ktorej ten spacerek jest ?[/QUOTE] jezeli bd. git pogoda to (chyba) o 10.00 Quote
*anusia&ajlu* Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='CaneSs'] ok. NDW.... nie wiem ;-) a co wy bedziecie? ;-) a do kiedy są zgłoszenia.? :D[/QUOTE] ja bede ale jako widz :D i bede napewno w sobote bo gr 9 ;) a zgloszenia 1 termin do 1 marca, 2 termin do 15 marca, i zgłoszenie elektroniczne do 22 marca badzcie to wymiziam Capriego i potrzymam kciuki za was!!! Quote
Cavalierkaa Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']ja bede ale jako widz :D i bede napewno w sobote bo gr 9 ;) a zgloszenia 1 termin do 1 marca, 2 termin do 15 marca, i zgłoszenie elektroniczne do 22 marca badzcie to wymiziam Capriego i potrzymam kciuki za was!!![/QUOTE] może będziemy. ;-) ale nie obiecuje. :D Quote
*anusia&ajlu* Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 to napisz jak sie zdecydujesz :) to cie bedziemy wypatrywac :) no i kciuki obowiazkowo potrzymamy:D Quote
Cavalierkaa Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']to napisz jak sie zdecydujesz :) to cie bedziemy wypatrywac :) no i kciuki obowiazkowo potrzymamy:D[/QUOTE] okej. :-) (10 znaków ;/ ) Quote
Cavalierkaa Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']to napisz jak sie zdecydujesz :) to cie bedziemy wypatrywac :) no i kciuki obowiazkowo potrzymamy:D[/QUOTE] okej. :-) (10 znaków ;/ ) Quote
cockermaister Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Hej :bye: życzymy miłej soboty :loveu::loveu::cool1: Quote
niunka04 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Cześć Cannes dużo zdrowia Ci życzymy:) Quote
Pestka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ja liczę na fotki z tego spacerku cavikowego ;) Quote
Cavalierkaa Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 chyba fot nie bd. tak dupna pogoda ze spacerku chyba nie bedzie.! :( :( :( Quote
Recommended Posts