Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hihihihihih to jak chca mieć spokój to wiedzą przynajmniej co Ci kupić :evil_lol: ale jak ostatnio zaobaczyłam wydanie mojego psa z 91 roku to myślałam że pekne ze śmiechu :evil_lol: jaka dziwna ta gazeta była hehehehe
caneSs nas zabije za te offy ale co tam :diabloti:

Posted

widziałam w necie.A na cavisiowym forum ludzie są zaszkowani takim brakiem prof. co do art. o Cavach. Jeszcze tego nr. nie mam bo jestem chora a u mamy w pracy nie było ;(
ale kupie :P i nowgo MP i nowego PP. < 3

Posted

[quote name='dOgLoV']Hihihihihih to jak chca mieć spokój to wiedzą przynajmniej co Ci kupić :evil_lol: ale jak ostatnio zaobaczyłam wydanie mojego psa z 91 roku to myślałam że pekne ze śmiechu :evil_lol: jaka dziwna ta gazeta była hehehehe
caneSs nas zabije za te offy ale co tam :diabloti:[/QUOTE]

tez bym chciala zobaczyc takie stare wydania:crazyeye:
nie zabije..... chyba:loveu::evil_lol:

[quote name='CaneSs']widziałam w necie.A na cavisiowym forum ludzie są zaszkowani takim brakiem prof. co do art. o Cavach. Jeszcze tego nr. nie mam bo jestem chora a u mamy w pracy nie było ;(
ale kupie :P i nowgo MP i nowego PP. < 3[/QUOTE]

to taki kiepski ten artykul? az musze go zaraz przeczytac...
zdrowiej Slonko:loveu:

Posted

heyka wszystkim. ;)
za offy was nie zabije, nie martwcie się.
Dziękuję za tyle miłych słów. < 3
Muszę się leczyć bo w niedzielę jest spacerek Cavikowy na Polach Mokotwskich i tak bardzo chcę isć.
Więc lecę teraz. Wypije kilka herbat z miodem + leki i jakoś to będzie.

p.s jak pójdziemy na spacerek to na 100% bedzie masa fot Cavikowych - no bo jak inaczej!?
+ ktoś jest z wawy? (z was. :P )

Posted

[quote name='CaneSs']Skubana, zero litości dla chorego :evil_lol: Ale nie martw się. ja też chce dla fotek ( i spotkania ) wyzdrowieć :diabloti:[/QUOTE]
Wiem, że jestem miła i kochana :loveu:
Bierz gripex czy co tam chcesz, wypij pięć herbatek z cytrynką czy tam z miodem i leć na spotkanko :cool1:

Posted

[quote name='Minerva']Wiem, że jestem miła i kochana :loveu:
Bierz gripex czy co tam chcesz, wypij pięć herbatek z cytrynką czy tam z miodem i leć na spotkanko :cool1:[/QUOTE]

Biore setki leków i popijam mleko z miodzikiem i herbatke z miodzikiem. No i leże w łóżku = nie jestem w szkole! :P
(tzn. oj co za szkoda xd)

Posted

Też nie jestem w szkole :evil_lol:. Ale z powodu ferii :loveu:
a mazowieckie nie ma w tym samym czasie co łódzkie ferii? Jakoś mi sie tak skojarzyło, nie wiem czemu :evil_lol:

Posted

Szybko nam zdrowiej i zdjęcia dawaj! [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Pij, pij :) Ja też nie jestem w szkole, ale dlatego, że mam ferie :D :)

ps. Ja niestety nie jestem z wawy :-(:placz:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']tez bym chciala zobaczyc takie stare wydania:crazyeye:
[/QUOTE]

To ja zrobie ich zdjęcia i wstawie u siebie ale to w weekend bo te gazety ma mój TŻ więc powiem mu żeby przyniósł je do mnie w sobote :evil_lol: