Nikita.. Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='CaneSs']Jej. Ile was tu :D Fajnie, ze czekacie :P Bylismy dzisiaj na zakupach w N.Targu. i byl zoologiczny ( sukces! ) No to kupiłam dla Pluszaka drobiazg na urodzinki ( 12 Luty ) No i kupiłam 2 (mini) zabawki z Petstages + puszkeczkę smakołyków z firmy Maced :D Jeszcze em... a no dzieki ze wpadacie :D Kochamy was :P Buziaki :*[/QUOTE] ja też dołańczam do czekania! :D __________ a ciosto będzie i herbatka ? :diabloti: Quote
Daga&Maks Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ja także się przyłączę do czekania :) Quote
Ciapkowa. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='CaneSs'] z tych 3 ostatnich poprosimy :P umiem umiem :-) zrób i z tych i z tych :-) [/QUOTE] Dobrze, zrobimy później z tych 3 a jak wrócisz z tych powrotnych :diabloti: super ze umiesz o ! my chcemy Caprisia no ! < 3 I czekamy na twój powrót z Ciapciakiem, zeby nie było :evil_lol: Za chwilke wybieramy sie na spacerek :lol: I może jakieś fotki..A i są nowe. (nie pamietam na ktorej stronie. moze 14-15. tak zobacz.:D) Tak sie chwalimy :diabloti: Pozdrawiamy i całusy przesyłamy :loveu: < 3 Quote
bianka19 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Cześć Caprisie [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/love.gif[/IMG] Quote
*anusia&ajlu* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 jeszcze 7dni :D pozdrawiamy :loveu: i jak tam ferie :) ale zazdroszcze takiego urlopiku :D Quote
wiki4 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Miłego weekendu :p A Pluszak z Wami ? :cool3: Quote
Nikita.. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 eeee, tesknie za nim :( ty to nic, ale pluszak :crazyeye: Quote
Nikola & Tina Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Witamy się! Niedługo u was 200 strona.. pozdrawiamy i zapraszamy do nas... Quote
Cavalierkaa Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [QUOTE=' green apple;14045517]ja też dołańczam do czekania! :D __________ a ciosto będzie i herbatka ? :diabloti:[/QUOTE] Jak ktoś załatwi to będzie xD [quote name='Daga & Maks']ja także się przyłączę do czekania :)[/QUOTE] Fajno :D [quote name='GaBi12']Dobrze, zrobimy później z tych 3 a jak wrócisz z tych powrotnych :diabloti: super ze umiesz o ! my chcemy Caprisia no ! < 3 I czekamy na twój powrót z Ciapciakiem, zeby nie było :evil_lol: Za chwilke wybieramy sie na spacerek :lol: I może jakieś fotki..A i są nowe. (nie pamietam na ktorej stronie. moze 14-15. tak zobacz.:D) Tak sie chwalimy :diabloti: Pozdrawiamy i całusy przesyłamy :loveu: < 3[/QUOTE] Okey :D I dzięki < 3 [quote name='bianka19']Cześć Caprisie [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/love.gif[/IMG][/QUOTE] Heyo białaski :D [quote name='cockermaister']Hejka :bye:[/QUOTE] Siemma :D [quote name='*anusia&ajlu*']jeszcze 7dni :D pozdrawiamy :loveu: i jak tam ferie :) ale zazdroszcze takiego urlopiku :D[/QUOTE] a... może być :D Tęsknie za Pluszakiem < 3 [quote name='wiki4']Miłego weekendu :p A Pluszak z Wami ? :cool3:[/QUOTE] Dzieki. Nie niestety został z dziadkiem :placz: [QUOTE=' green apple;14053336]eeee, tesknie za nim :( ty to nic, ale pluszak :crazyeye:[/QUOTE] No ja jestem xD To nie macie co za mną tęsknić :D Już niedługo wrócimy :P [quote name='Nikola & Tina']Witamy się! Niedługo u was 200 strona.. pozdrawiamy i zapraszamy do nas...[/QUOTE] Hey! no... jeszcze 4 stronki. Ok wbijemy wieczorkiem :p Quote
Cavalierkaa Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Minerva']Hej Wam :hand: :buzi:[/QUOTE] Hey :D Dzięki za 197 stronkę :D co tam u was cielaki? Quote
Minerva Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='CaneSs']Hey :D Dzięki za 197 stronkę :D co tam u was cielaki?[/QUOTE] 2 złote plus vat za tą 197 stronkę :evil_lol: U nas dobrze :D A u cb jak? Nogi nie połamane? Quote
Cavalierkaa Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Haha. 2,44 nie? :P no jakoś sie zyje :-) tera jade gdzieś na wycieczke bo na narty dupna poogda :D dodam, że podobno jedziemy tam gdzie widać całe Tatry etc. wiec wezme aparata :P i tak to :D jakoś po woli namawiam tate na nowe lustro... ale nie wiem :D No ja bede wieczorkiem bye bye :* Quote
Minerva Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 xD ja pamietam, że mój wyjazd to było -narty-naleśniki i czekolada w barze-narty-naleśniki i czekolada w barze :D na stoku od 9 do 22 niezależnie od pogody. Ale może dlatego, że nie przepadam za zwiedzaniem itp. :D W kazdym razie miłej wycieczki :) Quote
Izabela124. Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To pewnie dużo fotek przywieziesz z tej wyprawy ;) Quote
bianka19 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 NO też mam taką nadzieję [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/cool3.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] Quote
Cavalierkaa Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 nie fotek tak mało jest ;/ tata zabrał (zjechaną ;/ ) małpke. a na mojej analogówce pare fot zostało to tez ojciec wypstrykał bo jego lustro sie wyładowało ;/ mam dla was jakby konkurs (mini) Ten kto napisze pierwszego posta na 200 str. w naszej galeri dostanie odemnie DUŻĄ NIESPODZIANKĘ :-) Zapraszam do pisania ;d Quote
Nikita.. Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 łooł, robi się gorąco :D. 198 str, a jak u was ? :lol: Quote
Ciapkowa. Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Hah ! ;d czekamy na powrooot! i zdjecia :D no i zapraszamy czasem do nas ;P milego wieczorku ;) pozdrawiam! Quote
Bartiśkowa_ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Witajcie :) Jeszcze troszkę i 200 ;p Quote
Recommended Posts