Ciapkowa. Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ale tu się zrobiło rodzinnie :D CanesS i wiki4 macie odemnie błogosławieństwo :D Przyszłyśmy życzyć szczesliwego nowego roku i pijanego sylwestra :D Quote
WeronikaM Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 szczęśliwego NOWEGO ROKU [U][B]2010[/B][/U] życzę Quote
al'akir Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Witamy po raz pierwszy w Nowym Roku i wszystkiego co najlepsze Wam życzymy:lol: Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Jeju! Ile nagadane. A raptem 1 dzień nas nie było :D Już sie cofam o 20 stron i czytam. A tak a propo :D Do której wytrwałyście w sylwestra? No przyznać się :D Ja z przyjaciółką jesteśmy elo elo, bo do 8.20 nad ranem :P o 13 sie obudziłyśmy bo musiałam wracac na chate. Ale i tak było zajebiście < 3 Jakie macie postanowienia noworoczne? Piszcie :D Quote
Shirai - Koki Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [B][COLOR=Red]Szczesliwego Nowego Roku !!!! [/COLOR][/B] Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Czarnulka'] No musisz przezyc. Przynajmniej duzo prezentów bedziesz miała xD;p[/QUOTE] Przeżyć, przeżyję :evil_lol: O tym nie pomyślałam :megagrin: Kochanie, życzę Ci w tym nowym roku duużo szczęścia :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Już nic nie kumam xD Kto jest kim dla mnie? ;d Macie FB? no ba ze macie prawda? No ja mam! xD Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='CaneSs']Już nic nie kumam xD Kto jest kim dla mnie? ;d Macie FB? no ba ze macie prawda? No ja mam! xD[/QUOTE] Ważne, że jesteś moja. Na razie tyle Ci starczy :loveu: :evil_lol: Ja mam, ale już od 2 lat na nim nie byłam, ciekawe czy mi go usunęli :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='wiki4']Ważne, że jesteś moja. Na razie tyle Ci starczy :loveu: :evil_lol: Ja mam, ale już od 2 lat na nim nie byłam, ciekawe czy mi go usunęli :cool3:[/QUOTE] To wbij i mnie zaprosisz :P a wgl. to dostałaś gwoździa na nk < 3 Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='CaneSs']To wbij i mnie zaprosisz :P a wgl. to dostałaś gwoździa na nk < 3[/QUOTE] Ja już nawet hasła nie pamiętam :lol: Wysłałam Ci prezenta na nk :p Quote
iwcza Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [SIZE=3]Wszystkiego naaaj ! ;x [/SIZE] [quote name='wiki4']Ja już nawet hasła nie pamiętam :lol: Wysłałam Ci prezenta na nk :p[/QUOTE] Jeeeee *_* masz nk ? - Masz zaproszenie :razz: Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='iwcza'][SIZE=3]Wszystkiego naaaj ! ;x [/SIZE] Jeeeee *_* masz nk ? - Masz zaproszenie :razz:[/QUOTE] Dzięki, Dzięki < 3 < 3 < 3 Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 a gitesowo, tylko spaaaaać nam sie chce :D A jak u was? Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='CaneSs']a gitesowo, tylko spaaaaać nam sie chce :D [/QUOTE] Nie zasypiajcie :lol: Musimy ustalić datę ślubu :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='wiki4']Nie zasypiajcie :lol: Musimy ustalić datę ślubu :cool3:[/QUOTE] a no faktycznie :D To kiedy? Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='CaneSs']a no faktycznie :D To kiedy?[/QUOTE] Ja mówię, że 15 stycznia ? :p Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='wiki4']Ja mówię, że 15 stycznia ? :p[/QUOTE] 15 stycznia... okey :D w piątek. Gdzie i o której? (ja mogę zaprojektowac zaproszenia :D ) Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='CaneSs']15 stycznia... okey :D w piątek. Gdzie i o której? (ja mogę zaprojektowac zaproszenia :D )[/QUOTE] Ojejku nie wiem gdzie :-o U Ciebie czy u mnie ? Tzn. u Capriego czy Lisy ? :p Jak to piątek, to może koło 18? Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='wiki4']Ojejku nie wiem gdzie :-o U Ciebie czy u mnie ? Tzn. u Capriego czy Lisy ? :p Jak to piątek, to może koło 18?[/QUOTE] okey 18.00, 15 Stycznia 2010. Jak chccesz :) Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='CaneSs']okey 18.00, 15 Stycznia 2010. Jak chccesz :)[/QUOTE] Jak na kobietę przystało ja wszystko organizuję :mad: A czy Tobie pasuje ? :razz: Możesz porobić zaproszonka :p Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='wiki4']Jak na kobietę przystało ja wszystko organizuję :mad: A czy Tobie pasuje ? :razz: Możesz porobić zaproszonka :p[/QUOTE] Ok mi pasuje :D Ok zrobie zaproszenia ale w której galleri? Quote
Recommended Posts