Cavy Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']to wybierzemy sie razem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dawac mi LP :placz::placz::loveu::iloveyou:○♥○ ;*;*;*;*;*;* nie wiem czy beda chcieli przyjechac do Polski po tym koncercie w Chorzowie wszyscy przy scenie sie dobrze bawili spiewali tanczyli a z tylu siedzieli na tylkach i tylko zaznaczyli swa obecnosc na koncercie :roll: LP sobie pewnie pomyslalo ze mamy najgorsza publike na swiecie :( ale w sumie to jeszcze nigdy nie widzialam zeby tak polska darla ryja i spiewala na koncercie :D:D[/QUOTE] a kiedy byli w Chorzowie? :evil_lol: Jeszcze mogłaby Metallica przyjechać i Red Hot Chili Peppers. :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Cavy']a kiedy byli w Chorzowie? :evil_lol: Jeszcze mogłaby Metallica przyjechać i Red Hot Chili Peppers. :loveu:[/QUOTE] w 2007 i podobno ale to tylko takie przypuszczenie wiec se mozna z takimi wiesz gdzie wsadzic ze w 2011 maja przyjechac... jessu ale mam nadzieje ze jeszcze ze chca tu przyjechac :placz: widzialas to dla Karoliny z Polski chorej na raka ? [url]http://www.youtube.com/watch?v=eCOhnoE7wuo&feature=related[/url] ale podobno umarla w licpu tego roku :roll: a no mogliby ale jak by byly bilety za darmo :D:D bo jak nie to by mi sie nie chcialo isc chyba zeby bylo blisko i tanio :D:D Quote
Cavy Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']w 2007 i podobno ale to tylko takie przypuszczenie wiec se mozna z takimi wiesz gdzie wsadzic ze w 2011 maja przyjechac... jessu ale mam nadzieje ze jeszcze ze chca tu przyjechac :placz: widzialas to dla Karoliny z Polski chorej na raka ? [URL]http://www.youtube.com/watch?v=eCOhnoE7wuo&feature=related[/URL] ale podobno umarla w licpu tego roku :roll: a no mogliby ale jak by byly bilety za darmo :D:D bo jak nie to by mi sie nie chcialo is c chyba zeby bylo blisko i tanio :D:D[/QUOTE] nie widziałam tego nagrania, szkoda dziewczyny. :shake: a piosenka In the end jest świetna sama w sobie, kocham ją. :loveu: :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Cavy']nie widziałam tego nagrania, szkoda dziewczyny. :shake: a piosenka In the end jest świetna sama w sobie, kocham ją. :loveu: :loveu:[/QUOTE] hihi ale oni sa kochani :loveu: jeszcze do publiki cos tam zeby spiewala jak naglosniej zeby Karolina w Polsce to uslyszala :evil_lol: :loveu: musze tez im taki list napisac :D:D masz moze ich meila?:D:D:D nooom :loveu::loveu: i breaking the habit , bleed it out ,crawling i faint :loveu::loveu: i wszystkie ich piosenki też :D Quote
Nikola & Tina Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='CaneSs']Nikola jak zwykle napisała 2 wypowiedzi :) xDD No wiesz, pod choinke to bedzie co bedzie :) Najdę was wszystkich i dam po cukierku :P[/QUOTE] oj, nie tak zawsze, a cukierki dobra rzecz. To co dziś 100 stronka ?? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 jeszcze tylko troszke !! :D Quote
łamAga Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 To ścigamy sie ktora trafi w 100tke :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 okyyy :] zobaczymy nagrodą będzie foty Capriego :D:D Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 ja tez sie dopisze tez chce byc pierwsza na 100 ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Nikola & Tina']no to dziś zabawa będzie ...[/QUOTE] ja na to czekam ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 __________________▓▓▓▓▓▓▓▓ _________________▓▓▓▓____▓▓▓▓ ________▓▓▓▓▓▓__▓▓________▓▓ ______▓▓▓▓____▓▓▓▓____▓▓__▓▓▓▓_______▓▓ :multi: ______▓▓________▓▓▓▓_____▓▓▓▓▓▓__▓▓__▓▓ ______▓▓____▓▓__▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓__▓▓__▓▓__▓▓ ______▓▓▓▓____▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓__▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ________▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓____▓▓▓▓ ________▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ________▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▓ __________▓▓▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓ __▓▓▓▓______▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓________▓▓▓▓__▓▓ ____▓▓______▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓__▓▓____▓▓▓▓▓▓ ____▓▓____▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓__▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓__▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ __▓▓▓▓▓▓____▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓__▓▓__▓▓▓▓▓▓▓▓▓ __▓▓__▓▓______▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓__▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ __▓▓__▓▓__▓▓____▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓____▓▓▓▓▓▓▓▓ __________▓▓▓▓____▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓________▓▓▓▓▓▓ ________▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓______________▓▓ ________▓▓▓▓▓▓ __________▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ __________▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ____________▓▓▓▓▓▓▓▓ ____________▓▓__▓▓▓▓▓▓ to żaba:evil_lol: [CENTER][B][SIZE="6"][COLOR="#ff00ff"]1[/COLOR] [COLOR="#0000ff"]0[/COLOR][COLOR="#00ff00"] 0[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]:multi: Paulina nie daruje :diabloti: Quote
Nikola & Tina Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Wszyscy gratulują, a nikt szampana nie stawia:smilecol::BIG::beerchug::drinka::popcorn::knajpa::chlup::drinking: Quote
wiki4 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [SIZE=5][B][COLOR=Red]:bigcool: Gratulujemy [/COLOR][/B][/SIZE]:bigcool: Quote
Recommended Posts