Marta_Ares Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 bedzie ciezko cos wybrac.... ale pozniej zobacze Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Marta_Ares']bedzie ciezko cos wybrac.... ale pozniej zobacze[/QUOTE] Ok :) To czekamy. [quote name='wiki4']Witam mą Kochankę :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Cii, wiki Cii. Bo sie inne kochanki dowiedzą! :P Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Cocker chyba tu nie wchodzi, Vege tez nie :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='wiki4']Cocker chyba tu nie wchodzi, Vege tez nie :evil_lol:[/QUOTE] Uważaj bo jak do nich napiszę, to wejdą :P Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='CaneSs']Uważaj bo jak do nich napiszę, to wejdą :P[/QUOTE] Pf, pf to koniec z kochaniem :evil_lol: Uuu, jak to groźnie, a za razem zboczenie zabrzmiało :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='wiki4']Pf, pf to koniec z kochaniem :evil_lol: Uuu, jak to groźnie, a za razem zboczenie zabrzmiało :diabloti:[/QUOTE] Koniec z kochaniem!? Nieeeeeee, prossze. Zboczenie? ;> Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='CaneSs']Koniec z kochaniem!? Nieeeeeee, prossze. Zboczenie? ;>[/QUOTE] Ok, ok ale reszty tu nie wołaj :evil_lol: Nie wiedziałam jak się odmienia, a słownik tak zrobił :oops: :lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='wiki4']Ok, ok ale reszty tu nie wołaj :evil_lol: Nie wiedziałam jak się odmienia, a słownik tak zrobił :oops: :lol:[/QUOTE] No mówiłam Ci! Nie prowokuj słownika. No i masz. Zrobił ci zboczenie[IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 A my mamy nową nazwe :P :P :P Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='CaneSs']No mówiłam Ci! Nie prowokuj słownika. No i masz. Zrobił ci zboczenie[IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE] Ja go nie prowokowałam :diabloti: Zrobił mi...zboczenie ? :-o Quote
iwcza Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [IMG]http://i49.tinypic.com/30u6cg5.png[/IMG] jeeeeee *_* :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='wiki4']Ja go nie prowokowałam :diabloti: Zrobił mi...zboczenie ? :-o[/QUOTE] No. Zboczenie ;( Bardzo Cię boli? :P [quote name='iwcza'][IMG]http://i49.tinypic.com/30u6cg5.png[/IMG] jeeeeee *_* :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] no rozumiem, ze sie podoba :P Żeegnamy sie z everybody :) Lecimy coś schrupać a potem oglądamy Dr Housa <serducha> ByeBye kochani ;* Pozdrawiam wszystkie kochanki. Dobra ide bo mi odwala xDD bye ;* Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Ludzie, ja se ide ale wy spokojnie, nie krępujcie się. Nabijcie nam 100 stronkę :) Bo jak sie nabije to bedzie ... Imprezka! < 3 Ok już ide. Pa xD < 3 :* Quote
łamAga Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Suuuuper te prace !!!! a masz moze jakas strone z tutorialem jak wykonac takie cuda ?? :):):):) Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Pf, strzelam focha :evil_lol: Mnie nic nie boli...chyba, że po Tobie :diabloti: Quote
Lucky. Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ejj to nie fair bo Ty masz krócej galerie i ma już 92 strony a ja mam 47 xddd Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='dOgLoV']Suuuuper te prace !!!! a masz moze jakas strone z tutorialem jak wykonac takie cuda ?? :):):):)[/QUOTE] Tzn? xDD To trzeba... no cóż. Lat praktyki xD Od ponad 5 lat siedzę w tym temacie, no i cóż. Takie coś mi wychodzi :) Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Lucky.']Ejj to nie fair bo Ty masz krócej galerie i ma już 92 strony a ja mam 47 xddd[/QUOTE] No cóż...widocznie mam szczęście. Ale nie martw. sie jutro do ciebie wbije to się zrobi 147 :) Ja spadam. Bye ;* Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='wiki4']Pf, strzelam focha :evil_lol: Mnie nic nie boli...chyba, że po Tobie :diabloti:[/QUOTE] Ty mi tu focha nie strzelaj bo kto mi zrobi??!! 100 stronkę [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Quote
łamAga Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='CaneSs']Tzn? xDD To trzeba... no cóż. Lat praktyki xD Od ponad 5 lat siedzę w tym temacie, no i cóż. Takie coś mi wychodzi :)[/QUOTE] Rewelacja :) Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Lucky.']Ejj to nie fair bo Ty masz krócej galerie i ma już 92 strony a ja mam 47 xddd[/QUOTE] Eh, obrażę się, ja mam krócej od CaneSs :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='dOgLoV']Rewelacja :)[/QUOTE] Dzięki :) Jak też taki chcecie to wystarczy fotę dać :P Ulubioną. Acha zapomniałam Na jutro będą prezenciki dla Snoopiego no i dla Aresa :) Tylko czekamy na fotki Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='wiki4']Eh, obrażę się, ja mam krócej od CaneSs :evil_lol:[/QUOTE] Tiaa, ty krócej. I może jeszcze masz mniej postów napisanych? xDD Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='CaneSs']Tiaa, ty krócej. I może jeszcze masz mniej postów napisanych? xDD[/QUOTE] Mam galerię od września :eviltong: Quote
Recommended Posts