lenka13 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='CaneSs'] Heyka! Co tam u was.? a no i dzięki.! ;* [/QUOTE] Hey! u nas po staremu.... ja też myślałam że te miśki to większe są a nie takie malutkie ale i tak są słodkie...;) Quote
gosiulaa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Boszzzz... widzę że masz manie na punkcie tworzenia tych nowych bannerów i avatarów :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Gosia, a konkretniej.? :diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Jak masz ciotka za dużo czasu i wiecznie robisz nowe bannerki, to ja chce tym razem na dogomanie bannera...bo ja już u Ciebie chyba zamawiałam na moje forum zaprzęgowe banera.. chociaż sama nie wiem już u kogo.. ale chciała bym.. pięknie kolorowe zielone wiosenne :D Zdjęć psiaków dodałam ostatnio mnóstwo :P Quote
Cavalierkaa Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Jak masz ciotka za dużo czasu i wiecznie robisz nowe bannerki, to ja chce tym razem na dogomanie bannera...bo ja już u Ciebie chyba zamawiałam na moje forum zaprzęgowe banera.. chociaż sama nie wiem już u kogo.. ale chciała bym.. pięknie kolorowe zielone wiosenne :D Zdjęć psiaków dodałam ostatnio mnóstwo :P[/QUOTE] oj ciotka, ciotka. Ja mam grafikodajnie zawieszoną. :D ale po znajomości... mogę zrobić. xD Napisz co i jak na pw. :-) lub na gg (12300349) Quote
sunshine Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 O ty a mnie pognałaś :D Nie gadam z Wami!:P:obrazic: Quote
Cavalierkaa Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='sunshine']O ty a mnie pognałaś :D Nie gadam z Wami!:P:obrazic:[/QUOTE] okej. :D wam też zrobię. :diabloti: tylko nikomu ani mru mru. :evil_lol: Quote
sunshine Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Tak na pewno to czytając się nie połapią[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/diablotin.gif[/IMG] Quote
WeronikaM Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 ja nic nie wiem [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/diablotin.gif[/IMG] Quote
Cavalierkaa Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='sunshine']Tak na pewno to czytając się nie połapią[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/QUOTE] [quote name='WeronikaM']ja nic nie wiem [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/QUOTE] hahah. No widzisz werka nic nie wie. xD Quote
Cavalierkaa Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 ej ludzie. [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]http://imperiumojca.pl/36229 kliknijcie proszę. :*[/FONT][/COLOR] Quote
taxelina Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Zapraszam spowrotem do naszej galeri na dogo :D Quote
Ciapkowa. Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Kliknełam ;* Ja też nic nie wiem :diabloti: :mdleje: :bezradny: [SIZE=1]A dlaczego zawieszona? :mad: :D[/SIZE] Quote
Ciapkowa. Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Hej wtorkowo ;) Co tam u Was słychać? ;P U nas zdjęcia kociaka :) Quote
Cavalierkaa Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 siema wszyyystkim.! Jak tam.??? :D Bo u nas nawet okk. ;* Quote
Minerva Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 U nas też fajnie :) Pogoda wreszcie super, a u Was słoneczko świeci? ;) Quote
Cavalierkaa Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='Minerva']U nas też fajnie :) Pogoda wreszcie super, a u Was słoneczko świeci? ;)[/QUOTE] teraz już zaszło, ale świeciło i to jak. Tak, że normalnie poszłam z kol. do McDonalda w samej bluzce. xD Ciepluuuśno było. xD A teraz już jest zimno. :( mam nadzieje ze nie bd padać. :P a Cielakowa jak.? Quote
Minerva Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 No, u nas w sumie też teraz zaszło :p Na mojej wsi niestety nie ma mcdonalda. w sumie to dobrze, bo tylko bym tam chodziła i się tuczyła :evil_lol: Cielakowa dobrze, wracamy sobie powoooli do frisbee, idzie nawet fajnie. A u Caprisia jak tam? Quote
Cavalierkaa Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='Minerva']No, u nas w sumie też teraz zaszło :p Na mojej wsi niestety nie ma mcdonalda. w sumie to dobrze, bo tylko bym tam chodziła i się tuczyła :evil_lol: Cielakowa dobrze, wracamy sobie powoooli do frisbee, idzie nawet fajnie. A u Caprisia jak tam?[/QUOTE] hahah. xD ja mam 3 kroki do McDonalda ( i do stacji xD ) o no to jak się poduczycie to rozumiem, że jakieś foto dodacie. :D a u Caprusiakowego gut. Zaraz idę z nim ćwiczyć do Kato. W końcu to już w niedzielę. :D Quote
Minerva Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 U nas są świeże foty, tj. z 8 marca, ale dzisiaj dodane :D Chodzi o wystawę w Katowicach, tak? Bo wiesz, ja nie jestem zbyt zorientowana :p Życzymy powodzenia :) Quote
Cavalierkaa Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='Minerva']U nas są świeże foty, tj. z 8 marca, ale dzisiaj dodane :D Chodzi o wystawę w Katowicach, tak? Bo wiesz, ja nie jestem zbyt zorientowana :p Życzymy powodzenia :)[/QUOTE] o! to już lecimy oglądać. :D tak tak, Kato-Katowice. xD dzięki. ;* UWAGA Dzisiaj na nowo będzie czynna grafikodajnia.! Jakoś od 19.00 (pod nową nazwą. xD ) Quote
Ciapkowa. Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 U nas teeż słoneczko ;) Jak Capriś? ;* My też zaczniemy ćwiczyć frisbee :oops: Zapraszamy na kociakowe zdjęcia :evil_lol: Życzymy powodzenia na wystawie! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Powodzenia na wystawie życzymy ! Trochę wam tych wystaw zazdroszczę ;) Quote
Recommended Posts