lothia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 laptop?kafejka internet.? powysyłaj nam foty pocztą :razz:
Nesjanna Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 ha, ha !!! nie mam laptopa ! poczta jest 3 km od domu ! a ja nie będę mogla się ruszyć z domu bo maluszki tobie mogę wysłać mm-sem i jak dasz radę to wstawisz na dogo
Nesjanna Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 no i widzisz ..... no to jak tak bardzo chcesz zdjęcia - to przyjedź do mnie !!
Angee_p Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Nesjanko to już jutro bedziesz miała swojego malucha :crazyeye: , ale super :multi: . Bardzo szybko doczekałaś się maluszka w hodowli Forussi :-o Jak będzie się nazywało maleństwo i po jakich jest rodzicach. Będę niecierpliwie czekać na foto. GRATULUJE!!! i życzę, aby maleństwo chowało się jak najlepiej :lol:
Nesjanna Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Angee_p - niestety suczka nie będzie od Forussi chociaż bardzo bym chciała ........ bedzie z małej hodowli z pod Poznania
lothia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 na Wał to jeszcze ale Białobrzegi za daleko, czemu tak daleko wybudowałaś domek? ale zobaczę czy taty komóra nie m,a takiej opcji , wtedy prześlę Ci nr, albo na wszelki wypadek wysyłam juz teraz na pw. Zostawiacie mnie , Anka tez wyprowadza się na zadupie :angryy:
Angee_p Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 ;-) [quote name='Nesjanka']Angee_p - niestety suczka nie będzie od Forussi chociaż bardzo bym chciała ........ bedzie z małej hodowli z pod Poznania[/quote] Niestety czasem tak bywa, że z przyczyn niezależnych od nas coś idzie nie po naszej myśli. :roll: Ja tam myślę, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszlo :lol: Trzymam kciuki za małą :kciuki:
Cockerek Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Nesjanka']bedzie z małej hodowli z pod Poznania[/quote] Eeejj, a gdzie jest hodowla pod Poznaniem? I ja nic nie wiem? :roll: Pod Poznaniem to tylko wiem, że jest jedna sunia, rozmawiałam z jej właścicielką w zeszłym roku na wystawie w Bydgoszczy. Śliczna sunia była. Ale nie wiem czy to juz jest hodowla :roll: Jejka, Nesjanka tak piszesz jakbys coś ukrywała :evil_lol: Mocno trzymam kciuki za malucha. Na pewno szybko się u was zadomowi i będzie jej bardzo dobrze z wami. Czekamy na relację, jak nie foty, to chociaż napisz jak się mała czuje :D
gwiezdny-wyslannik Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Czy ktoś widział mnie może na wystawie w Bydgoszczy?:razz: Ja widziałam chyba Ciebie Cockerek i Angee_p, ale nie jestem pewna ;) Ja wyglądałam dokładnie tak: [url]http://upload.miau.pl/1/50290.jpg[/url] P.S.Czy któraś z was siedziała może przy ringu jeszcze z Yorkiem?:razz:
Nesjanna Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Cockerek']Eeejj, a gdzie jest hodowla pod Poznaniem? I ja nic nie wiem? :roll: Pod Poznaniem to tylko wiem, że jest jedna sunia, rozmawiałam z jej właścicielką w zeszłym roku na wystawie w Bydgoszczy. Śliczna sunia była. Ale nie wiem czy to juz jest hodowla :roll: Jejka, Nesjanka tak piszesz jakbys coś ukrywała :evil_lol: Mocno trzymam kciuki za malucha. Na pewno szybko się u was zadomowi i będzie jej bardzo dobrze z wami. Czekamy na relację, jak nie foty, to chociaż napisz jak się mała czuje :D[/quote] Słuchajcie .......... niczego nie ukrywam hodowla jest pod Poznaniem ale dokładnie nie wiem gdzie ........ jutro jestem umówiona z mężem tej Pani na dworcu głównym (jakby co ........ to wiecie gdzie mnie szukać :cool3::cool3:) ojcem maluszka jest piesek z Włoch matką przepiękna suczka (jest na zdjęciu hodowli z której pochodzi facet zobaczcie [url]www.selavi.pl[/url]) Jutro 5.30 wstaję :eviltong:
AnnaM Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='lothia']na Wał to jeszcze ale Białobrzegi za daleko, czemu tak daleko wybudowałaś domek? ale zobaczę czy taty komóra nie m,a takiej opcji , wtedy prześlę Ci nr, albo na wszelki wypadek wysyłam juz teraz na pw. Zostawiacie mnie , Anka tez wyprowadza się na zadupie :angryy:[/quote] Lothia... ja też mieszkam w Warszawie... (i nie na zadupiu) jakby co to jesteśmy dwie! :diabloti:
Nesjanna Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 lothia - ja lubię zadupia !!!! mogłabym mieszkać na takim zadupiu cały czas wcale nie brakuje mi miasta !! Kocham swoje zadupie !!! moją działkę, trawę, kwiatki, okoliczne lasy i ładną rzekę !!! (tylko internetu mi tam brakuje:angryy:)
AnnaM Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 ja wiem ze gdybym tylko miała okazje pewnie wyprowadziłabym sie pod Warszawe... no wiecie... domek, trawka... piesek :) a własnie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=6465"][SIZE=2]Nesjanka[/SIZE][/URL] może jest gdzies tam koło Ciebie jakaś niedroga działeczka do sprzedaży ? :diabloti:
Nesjanna Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 AnnaM - proszę cię bardzo - ja mam na sprzedaż .... !!!
AnnaM Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 taaaak? :crazyeye: no prosze prosze... dawaj szczegóły na priva :) (szkoda tylko że jeszcze w totka nie wygrałam:placz: )
lothia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Nesjanka']lothia - ja lubię zadupia !!!! mogłabym mieszkać na takim zadupiu cały czas wcale nie brakuje mi miasta !! Kocham swoje zadupie !!! moją działkę, trawę, kwiatki, okoliczne lasy i ładną rzekę !!! (tylko internetu mi tam brakuje:angryy:)[/QUOTE] ale wtedy wszyscy są tak daleko ode mnie, nie możecie znaleźć zadupia bliżej Bielan?Też bym chciała domek ale z różnych powodów nie mogę tak daleko od Warszawy, a Was wywiewa :placz: AnnaM a gdzie w Warszawce?
Hallauren Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Widzę, Nesjanko, że i Ty wreszcie doczekałaś się na swojego malucha.:lol: Ja Olivera odbieram z hodowli w przyszłą niedzielę. Będe miała wtedy tydzień wolny od szkoły, więc na pewno porobię zdjęć i powklejam. :cool3:
AnnaM Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='lothia'] AnnaM a gdzie w Warszawce?[/quote] Praga Południe :)...
Cockerek Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Ja też chcę mieszkać na zadupiu!!! :placz: Chcę domek, kawałek trawki i kwaity :placz:
Ewelinaa Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 WYKAZ MALTANCZYKOW na GDAŃSK [SIZE=1]Maltańczyk[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=1]Psy -[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=1]szczeniąt[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=1]MYSTIC MOMENT Se-La-Vi Maltańczyk[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=1]Psy -[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=1]młodzieży[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=1]JASPER Forussi Maltańczyk[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=1]Suki -[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=1]młodzieży[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=1]RADOŚĆ SALSA Maltańczyk[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=1]Suki -[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=1]pośrednia[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=1]BALLADYNA Sarmacja (FCI) Maltańczyk[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=1]Suki -[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=1]pośrednia[/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=1]NANA Rutta [/SIZE]
Nesjanna Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 a ja już mam moje białe cudo !!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:
Nesjanna Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 a oto i zdjęcia: [IMG]http://img302.imageshack.us/img302/9409/psy01011ps.jpg[/IMG] [IMG]http://img105.imageshack.us/img105/9348/psy03216tv.jpg[/IMG] [IMG]http://img462.imageshack.us/img462/4383/psy04217le.jpg[/IMG] [IMG]http://img462.imageshack.us/img462/7972/psy04513xp.jpg[/IMG] [IMG]http://img462.imageshack.us/img462/6835/psy06210kt.jpg[/IMG]
bognik Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Jakie maleństwo słodkie !!! :loveu: :loveu: :loveu: Jak się psiaczek nazywa ??? :lol:
Recommended Posts