Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja od poczatku starałam sie uczyć judkę ze nic nie dostanie jak ja jem... ale ona i tam czasem siedzi i ma nadzieje ze coś jej z nieba zleci ;)

wiecie co... wy tu sie tak bezlitośnie ze mnie nabijacie ;) a tu niedługo inna piękność przybędzie... oj... i bedzie sie działo :cool3:

Posted

no wiem wiem ;)

ok to wstawie nową porcję zdiec Judy... dudi - jak na nią mówimy czasem w domu...

[I]tu chce sie bawić...
[IMG]http://img157.imageshack.us/img157/8238/avb8.jpg[/IMG]

tu już po...
[IMG]http://img86.imageshack.us/img86/2198/bjr3.jpg[/IMG]

a tu zajmuje sie sama sobą... a raczej kostką ;)
[IMG]http://img86.imageshack.us/img86/6575/cjc4.jpg[/IMG]

[/I]

Posted

Ja dziewczyny tez trzymam za Was wszystkie kciuki:)I robcie zdjecia koniecznie,mnie niestety nie bedzie bo jak na zlosc samochod sie sfiksowal i u mechanika troche postoi..

A co do siersci to ja jestem zalamana,niewiem skad sie ten caly brod nagle wzial! Ze spaceru Taco wraca z jakimis galeziami wplatanymi w podwozie,caly w kurzu:-(I oczka lzawia;/ Zdjec mu nawet nie robie bo taki brudas ze az wstyd;D A Judka wypielegnowana jak zawsze,az milo popatrzec:)

Posted

Malta nigdy nie żebrze, tylko siedzi przy mamie jak ona jej robi żarło:D:D
Ale ogólnie, jak my jemy, to malta sie odwraca do nas tyłem <przy stole> leży i gryzie sobie kosteczke, i tak zawsze...! :) Judy mi coraz bardziej malte przypomina tak z mordki, o ile tico czy nel nie...:D

Posted

[quote name='Malta-GD']O!
Witam Pani NIkko:D:D Na kiedy planuje pani Maltana, no i czy będzie pani na światówce?[/quote]

Maltańczyka planuję dopiero w 2008 :lol: bo pewna pani :lol: nie plauje wcześniej szczeniaków... Poczekam... warto :evil_lol:
Na Światówkę oczywiście się wybieram i napewno spotkamy się przy ringu maltanów.

Posted

a moim zdaniem bardzo, coraz bardziej, bo np. Pani ma inny nosek <do Cockerek> a Judka ma takie same oczy nosek i w ogóle, ale zobacyzmy jak będzie na żywo, bo to sie może zmieni??

Posted

[quote name='Malta-GD']Terriery? Hmmm, aa na yorki;D?[/quote]
:look3: no a yorki to nie teriery? ;)

wiecie... woczoraj śniła mi sie swiatówka... wyszłam z judką, patrze i nie mam numerka... lece do sedziego ze to napewno ja tylko zapomniałam... wiecie kto był sędzią...? p. Jakubowski... oczywiście przekonałam go i poszłysmy ;)
:cool1:

Posted

[quote name='AnnaM']:look3: no a yorki to nie teriery? ;)

wiecie... woczoraj śniła mi sie swiatówka... wyszłam z judką, patrze i nie mam numerka... lece do sedziego ze to napewno ja tylko zapomniałam... wiecie kto był sędzią...? p. Jakubowski... oczywiście przekonałam go i poszłysmy ;)
:cool1:[/quote]

o kurcze Aniu to musisz niezle to przezywac :) ze az Ci sie swiatowka sni
ale jak dla mnie to Judka zawojuje w szczeniakach :loveu:

Posted

No no, patrzcie ją, juz sobie śni o panu Jakubowskim :evil_lol: Ale tak na serio, Ania, życze ci abyś jak najczęściej do niego trafiała - świetny jest! I przestań tak mysleć i przeżywać bo ci wyjdą włosy i będziesz łysa :diabloti: ;)

Posted

to wiecie co - ja chyba miałam pecha .......... bo Pan Jakubowski wcale nie przypadł mi do gustu - może dlatego, że sędziował mi yorki, a raczej robiła to asystentka - która miała więcej do powiedzenia niż on :roll:

Posted

[quote name='Cockerek']No no, patrzcie ją, juz sobie śni o panu Jakubowskim :evil_lol: Ale tak na serio, Ania, życze ci abyś jak najczęściej do niego trafiała - świetny jest! I przestań tak mysleć i przeżywać bo ci wyjdą włosy i będziesz łysa :diabloti: ;)[/quote]
kurde no nic na to nie poradze :cool1:

Posted

Nesjanka :crazyeye: On jest the best! Zresztą jak się nie mylę (ale gdzie ja to czytałam) chyba będzie bisa wybierał na światowej, albo coś kręcę :roll:

Posted

[quote name='Cockerek']Nesjanka :crazyeye: On jest the best! Zresztą jak się nie mylę (ale gdzie ja to czytałam) chyba będzie bisa wybierał na światowej, albo coś kręcę :roll:[/quote]nic nie pokreciłaś:lol: zgadza się ,p.Jakubowski bedzie wybierał bisa:loveu: Ja też bardzo jego cenie,tylko ostatnio nie mogę trafić aby sedziował shih-tzaczki:mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...