justysiek Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='agaga21']no dużo. na szczęście nie były to pieniądze bez których nie damy rady przeżyć ale miały być a ich nie ma. najgorsze, że mieliśmy tą osobę za uczciwą, postawioną w trudnej sytuacji życiowej, w dodatku z maleńkim dzieckiem. zostaliśmy postawieni przed faktem dokonanym i ta osoba żyła na nasz koszt przez 8 miesięcy i teraz jak się od dna odbija, robi nam taki numer:angryy: może być jutro czy pojutrze, najważniejsze że masz w końcu te słuchawki ;)[/QUOTE] ehh... ale za tr 6 tys moglibyscie zrobic soie cos innego... wiadomo, że wydatkow nie brakuje, tym bardziej przy 2 dzieciakow i 3 psach... odechciewa sie pomagac. Quote
agaga21 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [quote name='justysiek']ehh... ale za tr 6 tys moglibyscie zrobic soie cos innego... wiadomo, że wydatkow nie brakuje, tym bardziej przy 2 dzieciakow i 3 psach... odechciewa sie pomagac.[/QUOTE] nawet nie chcę o tym myśleć:shake: bo tylko się wściekam. Quote
justysiek Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='agaga21']nawet nie chcę o tym myśleć:shake: bo tylko się wściekam.[/QUOTE] w sumie masz racje, jesli to i tak nic nie zmieni, to nie ma sie co wkurzac. Quote
*Magda* Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Dzień dobry :) Popraw sobie (i nam ;)) humor i dawaj jakieś zdjęcia :) Quote
agaga21 Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='magdabroy']Dzień dobry :) Popraw sobie (i nam ;)) humor i dawaj jakieś zdjęcia :)[/QUOTE] musiałabym je najpierw zrobić:evil_lol: etna po detoksie od boomera sie znowu gruba zrobiła. ja już nie wiem jak jej wagę utrzymywać-raz za chuda, raz za gruba:shake: dam jej piłkę to znów zrzuci nadwyżkę ale muszę najpierw zabezpieczyć kilka roślin a nie mam kiedy. lenka od jakiegoś tygodnia stoi sobie przy kanapie gdy tylko ma okazję. poza tym biega na czworakach i cwaniara jak tylko na sekundę z niej oko spuszczę to biegnie(!) z dywanu na podłogę by ją lizać:mad: albo grzebie w kwiatkach. z rzeczy zakazanych jeszcze staje przy kominku i stuka rączką w szybę a jak jej grożę palcem, to rozbraja uśmiechem:loveu: kamilek jest od dziś na swoich pierwszych pół-koloniach z nauczycielką angielskiego więc do 14 jesteśmy z lenką same w domu. ciekawa jestem jak mu się te pół-kolonie spodobają, bo ostatnio to w ogóle miałam problem by go z domu wygonić, bo chciał tylko grać na kompie a jak nie pozwalałam to foch, obraza, złość itp.:roll: trudny wiek...a to dopiero się zaczyna! w każdym razie na pewno taka zmianja wyjdzie mu na dobre, potem może jak będzie pogoda, zabiorę dzieciaki nad jezioro na kilka dni i zaraz będzie koniec wakacji! ale ten czas leci! Quote
justysiek Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 to w domu musi Ci się nie nudzić:evil_lol: masz sporo zajęć w domu. Lenka rozbraja uśmiechem na pewno:loveu: Quote
agnieszka32 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 O, to szybko Lenka staje! Jeszcze trochę i biegać zacznie :) Ja to nie wiem, jak Ty ze wszystkim dajesz radę... Ja uwielbiam poniedziałki, jak mogę iść do pracy i perspektywa pracującego tygodnia przede mną :diabloti: Quote
agaga21 Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='justysiek']to w domu musi Ci się nie nudzić:evil_lol: masz sporo zajęć w domu. Lenka rozbraja uśmiechem na pewno:loveu:[/QUOTE]nie nudzę się, to fakt i codziennie sobie obiecuję, że jak lena zaśnie, to i ja się zdrzemnę by trochę odespać i za każdym razem mam coś do zrobienia :) [quote name='agnieszka32']O, to szybko Lenka staje! Jeszcze trochę i biegać zacznie :) Ja to nie wiem, jak Ty ze wszystkim dajesz radę... Ja uwielbiam poniedziałki, jak mogę iść do pracy i perspektywa pracującego tygodnia przede mną :diabloti:[/QUOTE] nie strasz! wolę żeby jeszcze się z chodzeniem nie spieszyła. aga, jakoś daję radę i w międzyczasie na dogo zaglądam :) , także nie jest źle, choć niezapowiedzianych gości nie lubię bo nie zawsze chce mi się posprzątać w tym wszystkim ;) Quote
agaga21 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 zobaczcie jakie cudo do adopcji! [IMG]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/559144_348857415188712_637725555_n.jpg[/IMG] [IMG]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/226269_348843941856726_1224664352_n.jpg[/IMG] [IMG]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/559324_348856565188797_1682770567_n.jpg[/IMG] tylko w pewne ręce. ktoś chętny? Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [url]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/226269_348843941856726_1224664352_n.jpg[/url] nawet siku uwiecznione :evil_lol: Piękny jest :loveu: Quote
justysiek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 piękny, kilka msc temu nawet bym się nie zastanawiała, ale teraz mogę tylko trzymać kciuki za super dom!:loveu: Quote
agaga21 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='Izabela124.'][URL]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/226269_348843941856726_1224664352_n.jpg[/URL] nawet siku uwiecznione :evil_lol: Piękny jest :loveu:[/QUOTE]bo to siusiumajtek ;) [quote name='paoiii']Przzzeeeeeeecudny! :loveu:[/QUOTE]no, śliczny! [quote name='justysiek']piękny, kilka msc temu nawet bym się nie zastanawiała, ale teraz mogę tylko trzymać kciuki za super dom!:loveu:[/QUOTE]domek musi być super [quote name='ms_arwi']On jest w schronisku?[/QUOTE] yyyyy...powiedzmy ;) Quote
agnieszka32 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Agata, skąd to cudo wytrzasnęłaś? Tylko nie mów, że jest u Ciebie :diabloti: Quote
agaga21 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='agnieszka32']Agata, skąd to cudo wytrzasnęłaś? Tylko nie mów, że jest u Ciebie :diabloti:[/QUOTE] oj nie, aż tak dobrze to nie mam. danusia go ma :) Quote
agaga21 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='agaga21']oj nie, aż tak dobrze to nie mam. [/QUOTE] ale tak mnie korci.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool3: Quote
agnieszka32 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='agaga21']ale tak mnie korci.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool3:[/QUOTE] Wiedziałam :diabloti: Wariatka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale doskonale Cię rozumi[B]ę[/B] :diabloti:;) Quote
justysiek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='agaga21']ale tak mnie korci.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool3:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bierz go, 4 to prawie jak 3:diabloti: Quote
agaga21 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='agnieszka32']Wiedziałam :diabloti: Wariatka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale doskonale Cię rozumi[B]ę[/B] :diabloti:;)[/QUOTE]:evil_lol::evil_lol: [quote name='justysiek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bierz go, 4 to prawie jak 3:diabloti:[/QUOTE]\ no dokładnie! na razie zadręczam karola:diabloti: bo jak mu szczylka pokazałam, to mu się aż oczy zaświeciły, bo piesek jest baaardzo w jego typie. powiedziałam mu, że danusia się pytała, czy karol bierze go na dt i że czeka na odpowiedź:evil_lol: karol mówi, że nie wie!:crazyeye: a ja mu co chwilę mówię, że na szczylka już czeka kolejka i że zaraz ktoś mu go sprzątnie sprzed nosa:evil_lol: biedny, aż mi go żal, bo widzę, że bije się z myślami i chyba naprawdę chciałby szczeniaczka! Quote
justysiek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='agaga21']:evil_lol::evil_lol: \ no dokładnie! na razie zadręczam karola:diabloti: bo jak mu szczylka pokazałam, to mu się aż oczy zaświeciły, bo piesek jest baaardzo w jego typie. powiedziałam mu, że danusia się pytała, czy karol bierze go na dt i że czeka na odpowiedź:evil_lol: karol mówi, że nie wie!:crazyeye: a ja mu co chwilę mówię, że na szczylka już czeka kolejka i że zaraz ktoś mu go sprzątnie sprzed nosa:evil_lol: biedny, aż mi go żal, bo widzę, że bije się z myślami i chyba naprawdę chciałby szczeniaczka![/QUOTE] jak ja bym miała takie problemy, że mój Sebek chce szczeniaczka:evil_lol: przecież jak Was stać i macie warunki na kolejnego psa to co to za problem? dla mnie żaden by był, jak się chce to się wykorzystuje takie momenty, niż potem żałować, a jak nie jesteście pewni to dt świetnym jest pomysłem, na spokojnie można zobaczyć jak reszta stada zareaguje i Wy poznacie charakter małego, same plusy!:evil_lol: ale nie namawiam. Quote
agnieszka32 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Taaaaak, Lucynka też była na DT... :evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='agnieszka32']Taaaaak, Lucynka też była na DT... :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] bo DT to taka wymówka:evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='justysiek']bo DT to taka wymówka:evil_lol:[/QUOTE] Wiem wiem, miałam dwie suki na DT :diabloti: Quote
Recommended Posts