giselle4 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 zaraz kupie karme , obroze i smycz:crazyeye: Tarzanko zaraz dam adresy i sie dogadamy co do zapłaty.:evil_lol:Jestem juz zadowolona:evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Super wiesci!!!:multi::multi::multi: Quote
giselle4 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 ...Labus o 17 wyjezdza z Klodzka:crazyeye: Basiu napisz do Basi z tymczasu ze będa troche pod wieczor:razz: Quote
giselle4 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Teraz zatelefonuje do Pani aby jego broniła do tej 17 i nakarmila aby pozniej nie było kłopotow:loveu: Quote
Basia i Barni Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 giselle4 napisał(a):...Labus o 17 wyjezdza z Klodzka:crazyeye: Basiu napisz do Basi z tymczasu ze będa troche pod wieczor:razz: wszystko już wiedzą , jak BAsia z Basią robia interesy to szybko i skutecznie :razz: grażynko niech pilnują go jak oka w głowie :roll: Quote
Baszka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ten tymczas to u mnie:razz: o której mam się Was spodziewać ?? ..bo jak tak patrzę na trasę to chyba ok.22.00;) Quote
giselle4 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Basia i Barni napisał(a):wszystko już wiedzą , jak BAsia z Basią robia interesy to szybko i skutecznie :razz: grażynko niech pilnują go jak oka w głowie :roll: Basiu,pilnuja....pilnują wstepnie transport to 120zł i Tarzanka jest dobrej mysli ze sie w tym zmiesci:loveu: dziekuje wszystkim za akcje:evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Baszka napisał(a):Ten tymczas to u mnie:razz: o której mam się Was spodziewać ?? ..bo jak tak patrzę na trasę to chyba ok.22.00;) Basiuuu witamy , no jak zerknęłam na zumi to grubo po 21 :oops: Quote
giselle4 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Baszka napisał(a):Ten tymczas to u mnie:razz: o której mam się Was spodziewać ?? ..bo jak tak patrzę na trasę to chyba ok.22.00;) nie bedziesz jeszcze spać?:shake: Quote
Baszka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 poczekam, poczekam. A gdyby kierowca chciał bliższych danych ..czekam na telefon....Basia go ma. Quote
giselle4 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Baszka napisał(a):poczekam, poczekam. A gdyby kierowca chciał bliższych danych ..czekam na telefon....Basia go ma. Mam adres i telefon jak cos kierowca nie zrozumie to zatelefonuje do Ciebie MAM NADZIEJE ZE SIE NIE ZGUBI:shake: i Dziekuje:loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 ...uciekam na zakupy i do schronu:crazyeye:pozniej poczytam wiecej:eviltong: Quote
Tarzanka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Planuję jechać z GPSem więc powinno być ok :) w razie czego kiedyś kupiłam plan Krakowa, dam radę. W razie czego będę dzwoniła :) Quote
Basia i Barni Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Tarzanka napisał(a):Planuję jechać z GPSem więc powinno być ok :) w razie czego kiedyś kupiłam plan Krakowa, dam radę. W razie czego będę dzwoniła :) dzięki trafisz łatwo Basia mówiła ,że to blisko trasy , trzymam kciuki i dajcie znac Quote
Tarzanka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 No ja już dojechałam do domku, lecę spać :) Trzymaj się BORYSKU :) Quote
giselle4 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 ...Witaj Borysku ale masz kumpeli fajnych:evil_lol: Teraz juz nikt Ciebie nie skrzywdzi ,skarbie:shake: Fotka suuuuper no i godzina na odwiedzinki odpowiadnia dziekujemy Basia dziekujemy Tarzanka:multi::evil_lol: Quote
Baszka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Jakby ktoś chciał śledzić poczynania Borysa :loveu:...zapraszam serdecznie :cool3: Labradory.info :: Zobacz temat - Borys, 1-1,5 roku, wyrzucony z samochodu, szuka domu I szukajcie mu domku...WSPANIAŁEGO bo jak nie to... :mad: Sorki :oops: DZIĘKUJEMY Tarzanko:calus: Quote
giselle4 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [quote name='Baszka']Jakby ktoś chciał śledzić poczynania Borysa :loveu:...zapraszam serdecznie :cool3: Labradory.info :: Zobacz temat - Borys, 1-1,5 roku, wyrzucony z samochodu, szuka domu I szukajcie mu domku...WSPANIAŁEGO bo jak nie to... :mad: Sorki :oops: DZIĘKUJEMY Tarzanko:calus: Baszka ,bardzo dziekuje pisalam do Enzo ale chyba nie otrzymał mojego info ...bo Pan Rysio to własnie Enzo On zawsze sie odzywa i pomaga ;) ...Juz oglaszany i domku szukamy Quote
fiorsteinbock Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 giselle4 napisał(a):Baszka ,bardzo dziekuje pisalam do Enzo ale chyba nie otrzymał mojego info ...bo Pan Rysio to własnie Enzo On zawsze sie odzywa i pomaga ;) ...Juz oglaszany i domku szukamy Gisellko, jaki kontakt wpisywac w ogloszeniach? Quote
giselle4 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Gisellko, jaki kontakt wpisywac w ogloszeniach? Napisałam do Basi od Barniego czy mozna podac kontakt i do Baszki? ale nie odpisała:shake: Wiec na razie podaje tylko moj ale mysle ze Baszki jest najbardziej potrzebny bo Ona wie najwiecej o nim....:loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Oki to zaczekamy, aby nie kombinowac :cool1: Quote
giselle4 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Oki to zaczekamy, aby nie kombinowac :cool1: Tez juz tworze chociaz głowizna mnie boli:mad: Edi ,ale fotki Boryska suuueperasne ,nie? Quote
fiorsteinbock Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 O TAK - sliczny chlopak i uratowany dzieki Wam Dziewczyny!!! Az strach myslec, co by sie z nim dzisiaj dzialo... :-( Quote
Recommended Posts