clo Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 na amarka czeka miejsce w hoteliku...prosimy o deklaracje i pomoc w transporcie..malo nas tu ciotki.. Quote
clo Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 oj..do amarka nikt nie zaglada oprocz mnie i fizi....:diabloti::mad: Quote
monika083 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ja tez zagladam ..tylko nie pisze zawsze Zagladam z nadzieja ,ze domek sie znalazl.Z ogloszen cisza?? Quote
zuzia63 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ja też zaglądam do pięknego psiaka, ale cierpliwie czekam na pojawienie się deklaracji. Ponieważ DJ w domu, to swoją deklarację przekazuję Amarowi - 50zł od września :roll: Ale chyba poczekacie z hotelikiem aż zbierze sie troche kasy, co? Quote
clo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 zuziu ty mykaj na strone stowarzyszenia;)tam postaram sie dzis wypisac wszystkie deklaracje stale nasze ktore mamy od osob ktore tak cudnie nas wspieraja jak ty;))amarek moze jechac bo po djku sporo osob przelozylo cale szczescie swoje deklaracje na niego;))chociaz nie ukrywam ,ze wciaz zbieramy bo wciaz jst ich malo.wiec do roboty kto moze pw rozsylac..:)))musi nasz pieknisc pojechac!narazie szukamy transportu:) Quote
clo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 moniko z ogloszen narazie cisza:((tak jest prawie zawsze...mam nadzieje,ze i w jego przypadku zmieni sie to kiedy pojedzie do nowego hotelu.. Quote
fizia Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Szukamy transportu. Pati-c powiedziała, że narazie nie wybiera się na Śląsk, ale da znać, jakby coś się kroiło Quote
clo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 a nie mozna poprostu pati-c zapytac czy by odplatnie nie pojechala?bo jak narazie to nasze jedyne wyjscie..wiec mysle,zeby ja zapytac i zaplacimy najwyzej Quote
fizia Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Nikus obiecał zawieźć Amara w sobotę. Prawdopodobnie pojedzie z Nim jeszcze bokser od nas SZUKAMY KOGOŚ, KTO W SOBOTĘ ODBIERZE PSY W RASZYNIE I PRZEWIEZIE DO HOTELIKU W BRZEZINACH (30 KM W STRONĘ MIŃSKA MAZOWIECKIEGO) Quote
fizia Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 clo napisał(a):a nie mozna poprostu pati-c zapytac czy by odplatnie nie pojechala?bo jak narazie to nasze jedyne wyjscie..wiec mysle,zeby ja zapytac i zaplacimy najwyzej Wysłałam do Pati-c wiadomośc Quote
fizia Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Amarek został wykastrowany. Jutro razem z kolegą bokserem - narazie bezimiennym - wyruszają do hoteliku.:multi: Dziękujemy Nikusowi serdecznie za transport!!:loveu: Quote
clo Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 trzymam kciuki!!!i zapraszamy ciotki na watek amarek prosi o wsparcie!! Quote
fizia Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Amarek już w hoteliku pod Warszawą u Astaroth:multi: http://www.dogomania.pl/forum/f937/czy-jest-zapotrzebowanie-na-hotelik-dt-kolo-warszawy-137165/?highlight= Podobno był bardzo wystraszony bidulka, ale mam nadzieję, że szybko Mu się humor polepszy. Quote
clo Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 napewno wszystko bedzie dobrze!:)musi byc my czekamy na wiesci i zdjecia i bedziemy szukac odmku najlepszego!! Quote
zuzlikowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Amar...piękny z Ciebie psiak!:loveu: Powodzenia!...będziesz w hoteliku razem ze Stivim-mam nadzieję,że szybko się dogadacie!!! Watek Stivusia...żebyście wiedziały z kim przestaje Wasz Amar http://www.dogomania.pl/forum/f1160/pomocy-stivi_zaglodzony-szczeniak-bernardyna-z-dysplazja-czy-uda-nam-sie-go-uratowac-144354/ Quote
fizia Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Stivi cudo!!! Miejmy nadzieję, że się zaprzyjaźnią Quote
fizia Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Astaroth napsiała tak: bokserek miał w papierach ze schroniska wpisane "Ares" i rzeczywiście na to imię reaguje. Jutro porobię zdjęcia i uzupełnie informację bo dziś już z latarkami w rękach kończyliśmy boksy. Boxer to niestety żywioł i zazdrosny o inne psy więc boks konieczny. Amarek jest kochany, wczoraj był tak przerażony że siedział pół dnia w krzakach, ale dzisiaj już jest wszystko ok ,przytula się i prosi o drapanie. Quote
clo Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 amarek prosi o wsparcie i chociaz odwiedziny na watku!co tylko ja i fizia tutaj?zapraszamy do pomocy amarkowi! Quote
Recommended Posts