Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też zaglądam do pięknego psiaka, ale cierpliwie czekam na pojawienie się deklaracji.
Ponieważ DJ w domu, to swoją deklarację przekazuję Amarowi - 50zł od września :roll:
Ale chyba poczekacie z hotelikiem aż zbierze sie troche kasy, co?

Posted

zuziu ty mykaj na strone stowarzyszenia;)tam postaram sie dzis wypisac wszystkie deklaracje stale nasze ktore mamy od osob ktore tak cudnie nas wspieraja jak ty;))amarek moze jechac bo po djku sporo osob przelozylo cale szczescie swoje deklaracje na niego;))chociaz nie ukrywam ,ze wciaz zbieramy bo wciaz jst ich malo.wiec do roboty kto moze pw rozsylac..:)))musi nasz pieknisc pojechac!narazie szukamy transportu:)

Posted

moniko z ogloszen narazie cisza:((tak jest prawie zawsze...mam nadzieje,ze i w jego przypadku zmieni sie to kiedy pojedzie do nowego hotelu..

Posted

a nie mozna poprostu pati-c zapytac czy by odplatnie nie pojechala?bo jak narazie to nasze jedyne wyjscie..wiec mysle,zeby ja zapytac i zaplacimy najwyzej

Posted

Nikus obiecał zawieźć Amara w sobotę.
Prawdopodobnie pojedzie z Nim jeszcze bokser od nas

SZUKAMY KOGOŚ, KTO W SOBOTĘ ODBIERZE PSY W RASZYNIE I PRZEWIEZIE DO HOTELIKU W BRZEZINACH (30 KM W STRONĘ MIŃSKA MAZOWIECKIEGO)

Posted

clo napisał(a):
a nie mozna poprostu pati-c zapytac czy by odplatnie nie pojechala?bo jak narazie to nasze jedyne wyjscie..wiec mysle,zeby ja zapytac i zaplacimy najwyzej

Wysłałam do Pati-c wiadomośc

Posted

Amarek został wykastrowany.

Jutro razem z kolegą bokserem - narazie bezimiennym - wyruszają do hoteliku.:multi:

Dziękujemy Nikusowi serdecznie za transport!!:loveu:

Posted

Astaroth napsiała tak:

bokserek miał w papierach ze schroniska wpisane "Ares" i rzeczywiście na to imię reaguje. Jutro porobię zdjęcia i uzupełnie informację bo dziś już z latarkami w rękach kończyliśmy boksy. Boxer to niestety żywioł i zazdrosny o inne psy więc boks konieczny.

Amarek jest kochany, wczoraj był tak przerażony że siedział pół dnia w krzakach, ale dzisiaj już jest wszystko ok ,przytula się i prosi o drapanie.