Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No Kajut wspinaczke uprawia.:cool3:Najszczęśliwsza jest w górach jak skacze po skalach i ma rzeczkę ,żeby popływać:loveu: Moje śliczności i mądrości:diabloti:

A tak przerwa w pływaniu ogórecznik na poprawe skóry i sierści.Poza tym on teraz traci puch szczenięcy ,a pływanie to przyśpiesza.Poza tym Czarek liniejący po zimie wygląda jakby miał grzybice łupież sucha skóra ,drapie się jak porąbany ,sierść matowa i wypada garściami.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paco szamie od dzisiaj RC hypoallergic(czy jak to się tam pisze:eviltong:).Karma bardzo mu spasowała i mam nadzieję że ciut poprawi wygląd sierści przy okazji;) Na razie zrobiłam mu przerwę od pływanka no i niestety już ponoszę konsekwencje tej decyzji:evil_lol:Poczwar bite non stop przez 40 min aportował...ręka mnie już bolała,on się potykał o własny jęzor ale nie było zmiłuj...Teraz grzecznie sobie śpi a ja mogę na spokojnie poczytać:evil_lol:

Posted

as_kate napisał(a):
Surowe jajko nadaje połyść i zdrowszy wygląd ;)

Gdyby gremlin chciał jeszcze jajko jeść:shake:

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: no to masz teraz przerąbane

Tragedia...po raz kolejny sobie udawadniam że ON to nie dla mnie...

Posted

Pestka napisał(a):
Pytam z czystej ciekowości - rottki mniej ruchu potrzebowały?

Rotta wystarczyło ciut zmęczyć psychicznie-krókie cwiczonka powiedzmy 10 min,kolejne 10 min za piłeczką i spokojnie dalej na spacerek;) Mniej ruchu?Hmm raczej inna intensywność spaceru.Poczwar musi coś ciągle robić,być zajęty i to przeze mnie bo inaczej sam szuka sobie rozrywki i wtedy pańcia jest beee,nudna i trzeba poszukać nowego właściciela:eviltong:Rotteczkom wystarczyło że jestem-ja byłam centrum wszechświata i nie trzeba im było dodatkowych atrakcji;).

Posted

asiunia napisał(a):
Gdyby gremlin chciał jeszcze jajko jeść:shake:

spróbuj przemycić w karmie kogel mogel ;)

Tragedia...po raz kolejny sobie udawadniam że ON to nie dla mnie...

no to za chwilke z Ciebie nic nie zostanie :mad:

Posted

Pogoda nie sprzyja zdjęciom...jest szaro,ponuro i jakoś tak jesiennie? Dodatkowo od kilku dni mam stan podgorączkowy nie wiadomo skąd i czuje się paskudnie:-(Poczwara jak na złość roznosi i nie wystarcza mu ostatnio tylko aporcik:placz:

Posted

[quote name='deer_1987']no onki to chyba duzo potrzebuja czasu na spacery i ogolnie...
Niestety...przede wszystkim potrzebują zmęczebia psychicznego,dopiero później fizycznego:shake:
[quote name='Alicja']no to za chwilke z Ciebie nic nie zostanie :mad:
trzymam się dzielnie,chociaż i pogoda i Papisiowaty mi tego nie ułatwiają:placz:
[quote name='Kamila i Heksa']u nas jajko to piesowy przysmak :evil_lol::crazyeye:
Pacuś tyś chyba oszalał :evil_lol:
Papi to wybrzydzak niejadek więc jajeczko jest beee;)w każdej postaci
[quote name='anetta']Piękny portrecik :loveu::loveu::loveu:

U nas białko to rarytasik :eating:

Uuuu, zdrowiej szybko :roll::calus:
siakieś jesienne mi się te zdjęcia wydają...chyba mnie jesienna deprecha łapie pod koniec sierpnia:shake: