Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='as_kate']co macie na myśli??

:p

[quote name='anetta']Był inny klimacik :cool1:

[quote name='olekg89']I nie było "dzień doberek lece dalej sie przywitać"

[quote name='zaba14']oj tak ... wszyscy sie praktycznie znali .. tzn. wirtualnie ale jednak kazdy wiedział co i jak .. :) teraz tylko kłótnie itp. :)

[quote name='asiunia']To prawda,chociaż zlociki były idealnym miejscem żeby zamienić "wirtualnie"na "żywo";)poza tym odległość nie stanowiła jakiś barier-wsiadało się w pociąg i jechało...Sama dzięki dogo poznałam masę super ludzi z któymi przyjaźnie się do tej pory mimo że nie mieszkamy zbyt blisko siebie...
Czat dogomaniacki,powodował chroniczne niewyspanie,PPPoń bawił do łez,ZOŁZ,5ZKI ehh... dawne dogo wróć:-(

otóż to ...i jeszcze Agresywny Dog Niemiecki :evil_lol: i PIKA kąpiąca klawiature w wannie i Olcia której ulewa zalała auto i wyłapywanie literówek :diabloti::evil_lol:
Z TAMTYCH czasów mam wielu znajomych :multi::multi:

aha i moderatorzy pilnowali że foty musiały być :roll: i pamiętam jak raz pilnowałyśmy Olci blogasa że Evelina nam go zamknela bo kilkanaście stron bez fot już było :lol::lol::lol:

oooooo fota :multi::multi::multi:
http://images38.fotosik.pl/182/9e93efc3a02796c4.jpg

Posted

I nie było takiej ilości dzieciarni.Ale zloty DGM są teraz duuuuużo lepsze niż były kiedyś.:multi:Co rok gdzie indziej jedziemy a nie 5lat do morska do zerzygania.

Posted

[quote name='Alicja']:p

otóż to ...i jeszcze Agresywny Dog Niemiecki :evil_lol: i PIKA kąpiąca klawiature w wannie i Olcia której ulewa zalała auto i wyłapywanie literówek :diabloti::evil_lol:
Z TAMTYCH czasów mam wielu znajomych :multi::multi:

aha i moderatorzy pilnowali że foty musiały być :roll: i pamiętam jak raz pilnowałyśmy Olci blogasa że Evelina nam go zamknela bo kilkanaście stron bez fot już było :lol::lol::lol:

oooooo fota :multi::multi::multi:
http://images38.fotosik.pl/182/9e93efc3a02796c4.jpg
NIEWIDZIALNY dog misi:loveu:ile łez ze śmiechu wylałam na tym wątku:lol: i kosmate sny Lazy ehhh....
[quote name='olekg89']I nie było takiej ilości dzieciarni.Ale zloty DGM są teraz duuuuużo lepsze niż były kiedyś.:multi:Co rok gdzie indziej jedziemy a nie 5lat do morska do zerzygania.

czy ja wiem?w sumie na dogo trafiłam mając 14-15 lat?więc super dorosła nie byłam ;)
a co do zlotów..morsko dla mnie pozostanie morskiem:cool3: