Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj na spacerze Paco sam się skarcił i co najważniejsze wyciągnął wnioski:eviltong::evil_lol:.Jest na etapie spieprzania z aportem,a współpraca pies-linka-ja jakoś nam nie wychodzi:shake:.Stosuje przekupstwo za smaczki-"Ty mi oddasz aport,ja Ci dam ciachona",ale dzisiaj wyjątkowo ta metoda była nieskuteczna. Paco po którymś rzucie,podszedł blizutko z piłką w pysku,wiec podeszłam żeby odebrać aport,a młody chodu..Wołam,prosze,daje ciacho a gdzie tam w druga stron.znowu podlatuje i znowu w nogi,w końcu postanowił zwiać daaaaaleko( oczywiście z piłką )i patrząc na mnie z miną pajaca na odchodne,zagapił się i spadł z murku:shake:Poczwarze nic się nie stało,chociaż upadł bardzo efektownie,ale za to potem za kazdym razem przynosił piłeczkę i kłąd mi pod nogi:evil_lol:Mąąąąąądry poczwar:diabloti:

Posted

as_kate napisał(a):
Kłaczki mu się kręcą :evil_lol:
Inteligenty, umie wyciągać wnioski :D

Kłaczki ma jak po karbownicy i za nic tego rozczesać się nie da:mad:
a inteligentny to po mamusi:diabloti::loveu:

deer_1987 napisał(a):
Ja mam tak z Sherry ze dam jej zabawke w nagrode ze przyjdzie to ucieknie z zabawka i na nic jej nie zawolam... dlatego sie bawimy zabawka i chowam.

U mnie aport to póki co jedyny sposób zmeczenia poczwarka:roll:

Posted

Masz ślicznego owczarka :) bardzo mi przypomina mojego Mawrosa,
który odszedł 3 lata temu mając 15 lat ... ah ... barkuje mi go
zwłaszcza gdy patrzę na twoje dziecię ...
był moim najlepszym przyjacielem i najlepszym prezentem jaki kiedykolwiek dostałam
to mój Mawros (sorki że tak w twojej galerii)