Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 O rany, lepiej nie! Wtedy bym była za bardzo zauważalna. Pzdr.:evil_lol: Quote
Agasia Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 A wiesz ilu dogomaniaków bys ucieszyla :D? PS. Mogę dodać Twoje zdjecia z Radomia do siebie na strone handlingu? Quote
jo-jo Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Asiaczku jakoś nie chce mi się wierzyć że Ty się denerwujesz, ja bede też w miare rozpoznawalna bo z czarno białym gigantem plus będę siedziala z żółciutką sunią ( Korona) i dwa dogi bedą rozrabiać:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 No ja i prawdopodobnie (oczywiscie mam nadzieje, ze NA PEWNO) Ania-k to rozpoznawalne po krotkowlosej sunce bernardyna bedziemy :D Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Agasia']A wiesz ilu dogomaniaków bys ucieszyla :D? PS. Mogę dodać Twoje zdjecia z Radomia do siebie na strone handlingu?[/quote] Ucieszyła albo zapieniła... [B]Agasia[/B] - masz moją zgodę na wszystkie zdjęcia! Rozumiem, ze imię i przydomek psa również będą na stronie? pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='jo-jo']Asiaczku jakoś nie chce mi się wierzyć że Ty się denerwujesz, ja bede też w miare rozpoznawalna bo z czarno białym gigantem plus będę siedziala z żółciutką sunią ( Korona) i dwa dogi bedą rozrabiać:evil_lol:[/quote] [B]Jo-Jo[/B] -ja się zawsze denerwuję, nawet jak jestem sama w klasie... A my omal-omal a byśmy sie spotkały na Waszym sobotnim spotkaniu na Kępie. Ale dla mnie i moich basków jest to za daleko. Życzę Wam pięknej pogody, mało spacerowiczów i cudownych zdjęć...!!! pzdr. Quote
Florka_xyz Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='martynkao'][B]Agasia[/B] ty jestes pierwsza na oku...szukam kogos gdybys ty nie mogła:] [B]Gazus , Florka[/B] Dzieki jeszcze sie z Wami wrazie co umowie gdyby Agata nie mogla:][/quote] Oki. to czekamy na znak Quote
jo-jo Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Asiaczek'][B]Jo-Jo[/B] -ja się zawsze denerwuję, nawet jak jestem sama w klasie... A my omal-omal a byśmy sie spotkały na Waszym sobotnim spotkaniu na Kępie. Ale dla mnie i moich basków jest to za daleko. Życzę Wam pięknej pogody, mało spacerowiczów i cudownych zdjęć...!!! pzdr.[/quote] Asiaczku ja nie jade jednak ;-)) Może na wystawie się kiedyś spotkamy ;-)) Ja to na mojej pierwszej miałam najgorsze samopoczucie czyli nogi z waty a sama stałam w klasie, tylko tam było to że musiałam skończyć Mł.Ch.Pl więc to mnie dobijało :evil_lol: Quote
Agappe Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 no wiec decyzja podjęta.. będę, ale bez psa, wiec jak komuś brakuje rąk do pracy na wystawie to chętnie pomoge ;) Quote
Gazuś Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Ja będę na 100% - w sobotę rozpoznacie mnie po seterce angielskiej, ww niedziele po goldenie, który nosi ogon jak flagę :evil_lol: Quote
Tomek67 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Nie wiecie czy zgłoszenia zamknięte, czy może jednak przedłużyli o tydzień? Quote
Asiaczek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Zadzwoń jutro i się dowiedz. To najprostsza droga. pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 A jakiej odpowiedzi się spodziewałeś? Oficjalnie, w dniu 18.06.2006 r. zamknięto zgłoszenia na wystawę. Ale może w wyjątkowych przypadkach jeszcze kogoś przyjmą. Póki sam tego nie ustalisz, to nie będziesz miał pewności, prawda? Pzdr. Quote
Agasia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Czy moglby mi ktoś powiedzieć jakimi autobusami dostane się z dworca zachodniego na miejsce wystawy? Quote
jo-jo Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Nie lepiej z Dworca Centralnego jednym aurobusikiem ? :razz: Zgłoszenia najpierw były przyjmowane do 16, a później do 18, wczoraj zgłaszałam dwa psy i musze jutro zadzwonić do ZK. Quote
Asiaczek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Agasia']Czy moglby mi ktoś powiedzieć jakimi autobusami dostane się z dworca zachodniego na miejsce wystawy?[/quote] Z Dworca Zachodniego masz bezpośredni autobus 172. A z Dworca Centralnego - tramwaj 33. Pzdr. Quote
Tomek67 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Asiaczek']A jakiej odpowiedzi się spodziewałeś? Oficjalnie, w dniu 18.06.2006 r. zamknięto zgłoszenia na wystawę. Ale może w wyjątkowych przypadkach jeszcze kogoś przyjmą. Póki sam tego nie ustalisz, to nie będziesz miał pewności, prawda? Pzdr.[/quote] Prawda. Niczego innego nie mogłem się spodziewać:lol: :eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Oj, Tomuś, Tomuś. Kręć jutro do O/W-wa i użyj swojego wdzięku osobistego i przekonaj Panie tam pracujące, aby przyjęły Twoje psisko. Trzymam kciuki. Pzdr. Quote
Agasia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Asiaczek']Z Dworca Zachodniego masz bezpośredni autobus 172. A z Dworca Centralnego - tramwaj 33. Pzdr.[/quote] bardzo dziekuje! Quote
Tomek67 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Asiaczek']Oj, Tomuś, Tomuś. Kręć jutro do O/W-wa i użyj swojego wdzięku osobistego i przekonaj Panie tam pracujące, aby przyjęły Twoje psisko. Trzymam kciuki. Pzdr.[/quote] Oj Asik, Asik...:lol: Nie będę szedł na łatwiznę bo w ten sposób to jeszcze w przeddzień mogę listę spohanić:eviltong: :lol: ;) Quote
madalenka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Jak sie spytasz czy mozna to daj znac - ja tez chce sie jeszcze zglosic :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ale będziesz na wystawie jako obserwator? Pzdr. Quote
Tomek67 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Asiaczek']Ale będziesz na wystawie jako obserwator? Pzdr.[/quote] Nie wiem kto - na wszelki wypadek odpowiem - ja nie. Quote
Recommended Posts