Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczku jakoś nie chce mi się wierzyć że Ty się denerwujesz, ja bede też w miare rozpoznawalna bo z czarno białym gigantem plus będę siedziala z żółciutką sunią ( Korona) i dwa dogi bedą rozrabiać:evil_lol:

Posted

[quote name='Agasia']A wiesz ilu dogomaniaków bys ucieszyla :D?

PS. Mogę dodać Twoje zdjecia z Radomia do siebie na strone handlingu?[/quote]
Ucieszyła albo zapieniła...
[B]Agasia[/B] - masz moją zgodę na wszystkie zdjęcia! Rozumiem, ze imię i przydomek psa również będą na stronie?
pzdr.

Posted

[quote name='jo-jo']Asiaczku jakoś nie chce mi się wierzyć że Ty się denerwujesz, ja bede też w miare rozpoznawalna bo z czarno białym gigantem plus będę siedziala z żółciutką sunią ( Korona) i dwa dogi bedą rozrabiać:evil_lol:[/quote]
[B]Jo-Jo[/B] -ja się zawsze denerwuję, nawet jak jestem sama w klasie...
A my omal-omal a byśmy sie spotkały na Waszym sobotnim spotkaniu na Kępie. Ale dla mnie i moich basków jest to za daleko. Życzę Wam pięknej pogody, mało spacerowiczów i cudownych zdjęć...!!!
pzdr.

Posted

[quote name='martynkao'][B]Agasia[/B] ty jestes pierwsza na oku...szukam kogos gdybys ty nie mogła:]

[B]Gazus , Florka[/B] Dzieki jeszcze sie z Wami wrazie co umowie gdyby Agata nie mogla:][/quote]

Oki. to czekamy na znak

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Jo-Jo[/B] -ja się zawsze denerwuję, nawet jak jestem sama w klasie...
A my omal-omal a byśmy sie spotkały na Waszym sobotnim spotkaniu na Kępie. Ale dla mnie i moich basków jest to za daleko. Życzę Wam pięknej pogody, mało spacerowiczów i cudownych zdjęć...!!!
pzdr.[/quote]
Asiaczku ja nie jade jednak ;-))
Może na wystawie się kiedyś spotkamy ;-))

Ja to na mojej pierwszej miałam najgorsze samopoczucie czyli nogi z waty a sama stałam w klasie, tylko tam było to że musiałam skończyć Mł.Ch.Pl więc to mnie dobijało :evil_lol:

Posted

A jakiej odpowiedzi się spodziewałeś? Oficjalnie, w dniu 18.06.2006 r. zamknięto zgłoszenia na wystawę. Ale może w wyjątkowych przypadkach jeszcze kogoś przyjmą. Póki sam tego nie ustalisz, to nie będziesz miał pewności, prawda?
Pzdr.

Posted

Nie lepiej z Dworca Centralnego jednym aurobusikiem ? :razz:

Zgłoszenia najpierw były przyjmowane do 16, a później do 18, wczoraj zgłaszałam dwa psy i musze jutro zadzwonić do ZK.

Posted

[quote name='Agasia']Czy moglby mi ktoś powiedzieć jakimi autobusami dostane się z dworca zachodniego na miejsce wystawy?[/quote]
Z Dworca Zachodniego masz bezpośredni autobus 172.
A z Dworca Centralnego - tramwaj 33.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A jakiej odpowiedzi się spodziewałeś? Oficjalnie, w dniu 18.06.2006 r. zamknięto zgłoszenia na wystawę. Ale może w wyjątkowych przypadkach jeszcze kogoś przyjmą. Póki sam tego nie ustalisz, to nie będziesz miał pewności, prawda?
Pzdr.[/quote]

Prawda. Niczego innego nie mogłem się spodziewać:lol: :eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, Tomuś, Tomuś. Kręć jutro do O/W-wa i użyj swojego wdzięku osobistego i przekonaj Panie tam pracujące, aby przyjęły Twoje psisko.
Trzymam kciuki.
Pzdr.[/quote]

Oj Asik, Asik...:lol: Nie będę szedł na łatwiznę bo w ten sposób to jeszcze w przeddzień mogę listę spohanić:eviltong: :lol: ;)