Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asta']No to się narobiło... Bedziemy na 100% jednak B.J ma przediurawiony policzek i mam nadzieję, że trochę mu zarośnie ta rana :([/quote]
a co sie stało ?

Posted

[quote name='martynkao']Witam:) czy ktos z Was chciałby wystawic beagla??:]:] mam osobe ktora omoze wystawic jednak nie jest to pewna informacja:) zgloszeni jestemy ale ja na ring wychodzic nie lubi , nie umiem itd.:] czy ktos juz kiedys( z Was chetnych ewent.)) wystawial beagla?Pozdrawiam:)[/quote]

Napisałam Ci już PW :lol: Ja albo Flora chętnie wystawimy :lol:
Z Beagleami mam do czynienia, bo już jedną sunię beagielkę na wystawy mam, ale w W-wce Jej nie będzie :lol:

Posted

[quote name='Gazuś']Napisałam Ci już PW :lol: Ja albo Flora chętnie wystawimy :lol:
Z Beagleami mam do czynienia, bo już jedną sunię beagielkę na wystawy mam, ale w W-wce Jej nie będzie :lol:[/quote]

Tak, Gazuś mowi prawde mozemy Ci wystawić bigielke :lol: Jesli jeszce kogos nie znalazłas :)

Posted

miejmy nadzieję :diabloti: jeżeli chodzi o bieganie, to Monuch świetnie reaguje na wołanie opętanym głosem 'tutututututututututu' :lol: stać stoi ładnie, a zębów (na szczęście) nie będzie musiała pokazywać, więc zapowiada się nieźle ;)

Posted

[quote name='martynkao']Witam:) czy ktos z Was chciałby wystawic beagla??:]:] mam osobe ktora omoze wystawic jednak nie jest to pewna informacja:) zgloszeni jestemy ale ja na ring wychodzic nie lubi , nie umiem itd.:] czy ktos juz kiedys( z Was chetnych ewent.)) wystawial beagla?Pozdrawiam:)[/QUOTE]
martyna ja ci jeszcze dam znac niedlugo czy będe czy nie będe, chyba ze "masz na oku" już kogo innego ;)

Posted

[quote name='Asta']Co do ząbków akurat będzie trzeba może pokazać :)[/quote]
to wtedy może być gorzej :evil_lol: ale ćwiczymy, ćwiczymy ;)

Posted

No i nasz wyjazd wisi na włosku, a zalezy to wszystko od veta, czy nam pozwoli na ten wyjazd... Chcem, żeby B.J wszystko się wygoiło.

Posted

[quote name='martynkao'][B]Agasia[/B] ty jestes pierwsza na oku...szukam kogos gdybys ty nie mogła:]

[B]Gazus , Florka[/B] Dzieki jeszcze sie z Wami wrazie co umowie gdyby Agata nie mogla:][/QUOTE]
martynka - wlasnie uzgadnialam pare spraw - i będe na wystawie, postaram się jedynie jak najszybciej wrócić i zdążyć na siostrzaną imprezę ;)

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Agasia[/B] - jestes rozrywana!!! O mnie pamiętasz?
pzdr.[/QUOTE]
Pamiętam ;) A rozrywana wcale nie jestem, napewno nie na tej wystawie... a szkoda, bo wakacje sie zblizaja :p

Posted

Ja też będę w Warszawie i mam nadzieję, że uda mi się kogoś z Was poznać, bo do tej pory mi to nie wychodzi:eviltong:.
Będę wystawiała amstaffkę, czyli jeden znak rozpoznawczy już jest:lol:.

Posted

Wydaje mi się, że w W-wie będzie bardzo dużo dogomaniaków, ale ciężko będzie nam się zebrać i ... poznać.
Ja np. będę prezentowała 4 baski, tak więc nie będzie czasu na chodzenie i wypatrywanie zanjomych z DGM, szkoda.
Pzdr.

Posted

Asiaczku, jeśli dojadę już na sobotę, to postaram się Ciebie zlokalizować (pewnie nie będzie trudno;)). Chyba, że nie dojadę, bo wystawiam tylko w niedziele (na razie).