marlena924 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Daisy wygląda świetnie ! ! ! Moj piesio bedzie na wiosne obcinany, tylko niewiem czy kocyka zostawić (ostatnio ścinaliśmy kucyka)
Alex_i_Suzi Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Alexowi nie zapuszczam kucyka, moze tez Toffiemu zetnij wloski na glowce, zeby nie obciazac ich juz kitka.
marlena924 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Alex_i_Suzi napisał(a):Alexowi nie zapuszczam kucyka, moze tez Toffiemu zetnij wloski na glowce, zeby nie obciazac ich juz kitka. Może zetne, ostatnio mial scinane, jeszcze sie zobaczy :-)
Magda Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Ja Mikiemu zostawiam wloski na glowie, aby mozna bylo robic mu kiteczki. Nie wiem czemu, ale nie podobaja mi sie yorki bez kucykow:roll: Moze to z przyzwyczajenie:lol::lol:
marlena924 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ja Mikiemu zostawiam wloski na glowie, aby mozna bylo robic mu kiteczki. Nie wiem czemu, ale nie podobaja mi sie yorki bez kucykow:roll: Moze to z przyzwyczajenie:lol::lol: A mi tam się wszystkie Yoreczki podobają, te z długimi włoskami, z krótkimi, z kucyczkami i bez, ze stojącymi ucholami i z klapniętymi, z obciętymi ogonkami i z naturalnym ogonem :D
Figusia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ale fajna nowa zabawka:razz: Tu widać dopiero zawiziętosć Figuliny:lol:
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dobrze, ze kupilas taka zabawke. Ma ona wiele zalet, a glowna to taka, ze pomaga czyscic szczelinki miedzy zabkami. I mozna sie przeciagac:evil_lol:
nikusia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 My też mamy taką zabawkę jak Figusia i Ramzes oszalał na jej punkcie!!! Potrafi się nią bawić przez godzinę bez przerwy, a później jeszcze zasnąć z wyczerpania z nią w pysku... :lol:
marlena924 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Hmm..moze my też taką zabaweczkę kupimy :] ?
nikusia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Marlena Polecam!!! Ostatnio Rami z nią tak wariował, że spadł z łóżka. Naszczęście nic się nie stało, tylko ja mało zawału nie dostałam :lol: , a Ramzese jakby nie zauważył nawet co się stało- dalej się bawił... :D
SwEet_LiLi Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 LiLunia miała takich kilka :)) Bo w paczuszkach dla maluszkach z pedigry , takie byly swego czasu ... I teraz Kassi je ma ...
madziasto4 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Masterek w wieku 10 tygodni :) ale ganiał za tą piłeczką do ping-ponga :P zresztą do dzisiaj :P ale siuupel kość! nie czaj się tak, i tak ci nie oddam :P i jeszcze "a jak spał taką słodką minę miał" - z piosenki o jamniczku, jak byłam mała to śpiewałam :) :P
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Slodziutki masterek:loveu: Marlena ja tez polecam! Miki mial takie cos, ale sie zgubilo:roll: Wiec kupilam mu taka pilke ze sznurkami po bokach. To samo, ale jak cieszy:evil_lol:
edi,feti,gusia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Kasandra jest słodka i juz chyba sie rozkręciła,bo widac ze z niej niezły diabełek
edi,feti,gusia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 A tu liczyłam niesmiało na nagrode za stanie:lol: nogi jej sie rozjechały ;-)
Figusia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 No ta zabaweczka jest bardzo zajmujaca a nie widziałam, ze i zęby oczyszcza. Tak więc 2 w 1, czyli przyjemne z pożytecznym:lol: Kassi i Masterek boooskie zdjęcia, słodkie maluszki. No a Miamka jak zwykle dostojna powiedziałabym:p
madziasto4 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 miami super wyszła :) słodka psinka :loveu:
Magda Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Sliczna Miamka (jak zawsze):loveu: Widze, ze trenujecie przed wystawa:evil_lol: Ladnie jej to wychodzi. Karolina, a gdzie Suzi?:mad: Alexik taki samiutenki:lol::lol:
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 śliczne te wszytskie Yoreczki i jak tu się w takich słodkich morduniach nie zakofać?? :loveu:
Recommended Posts