Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alex_i_Suzi napisał(a):
Alexowi nie zapuszczam kucyka, moze tez Toffiemu zetnij wloski na glowce, zeby nie obciazac ich juz kitka.

Może zetne, ostatnio mial scinane, jeszcze sie zobaczy :-)

Posted

Ja Mikiemu zostawiam wloski na glowie, aby mozna bylo robic mu kiteczki. Nie wiem czemu, ale nie podobaja mi sie yorki bez kucykow:roll: Moze to z przyzwyczajenie:lol::lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ja Mikiemu zostawiam wloski na glowie, aby mozna bylo robic mu kiteczki. Nie wiem czemu, ale nie podobaja mi sie yorki bez kucykow:roll: Moze to z przyzwyczajenie:lol::lol:
A mi tam się wszystkie Yoreczki podobają, te z długimi włoskami, z krótkimi, z kucyczkami i bez, ze stojącymi ucholami i z klapniętymi, z obciętymi ogonkami i z naturalnym ogonem :D

Posted

Dobrze, ze kupilas taka zabawke. Ma ona wiele zalet, a glowna to taka, ze pomaga czyscic szczelinki miedzy zabkami. I mozna sie przeciagac:evil_lol:

Posted

My też mamy taką zabawkę jak Figusia i Ramzes oszalał na jej punkcie!!!
Potrafi się nią bawić przez godzinę bez przerwy, a później jeszcze zasnąć z wyczerpania z nią w pysku... :lol:

Posted

Marlena
Polecam!!!
Ostatnio Rami z nią tak wariował, że spadł z łóżka. Naszczęście nic się nie stało, tylko ja mało zawału nie dostałam :lol: , a Ramzese jakby nie zauważył nawet co się stało- dalej się bawił... :D

Posted

Masterek w wieku 10 tygodni :)

ale ganiał za tą piłeczką do ping-ponga :P zresztą do dzisiaj :P

ale siuupel kość!

nie czaj się tak, i tak ci nie oddam :P

i jeszcze "a jak spał taką słodką minę miał" - z piosenki o jamniczku, jak byłam mała to śpiewałam :) :P

Posted

Slodziutki masterek:loveu:

Marlena ja tez polecam!
Miki mial takie cos, ale sie zgubilo:roll: Wiec kupilam mu taka pilke ze sznurkami po bokach. To samo, ale jak cieszy:evil_lol:

Posted

No ta zabaweczka jest bardzo zajmujaca a nie widziałam, ze i zęby oczyszcza. Tak więc 2 w 1, czyli przyjemne z pożytecznym:lol:
Kassi i Masterek boooskie zdjęcia, słodkie maluszki.
No a Miamka jak zwykle dostojna powiedziałabym:p

Posted

Sliczna Miamka (jak zawsze):loveu: Widze, ze trenujecie przed wystawa:evil_lol: Ladnie jej to wychodzi.
Karolina, a gdzie Suzi?:mad: Alexik taki samiutenki:lol::lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...