3 x Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 dla wszystkich wielbicielek Okiego ;) [IMG]http://img143.imageshack.us/img143/1403/mdsc00067.jpg[/IMG] Quote
3 x Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 dzisiaj dostalam od Izy sms, że Oki w średniej formie :( oby to było przejściowe, oby to był wynik działania leków Oki, walcz! Oki wraz z koleami i koleżankami ze stajni zbiera na musli również poprzez allegro: [URL="http://allegro.pl/zestarzec-sie-z-godnoscia-i1267678694.html"]klik - allegro [/URL] Quote
ewikS Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 to piękny koń! Byłam w sobotę w Niepołomicach i pomagałam Biafrze podać mu leki. Był taki spokojny i cierpliwy... Trzymam kciuki za jego powrót do zdrowia. Quote
3 x Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='ewikS']to piękny koń! Byłam w sobotę w Niepołomicach i pomagałam Biafrze podać mu leki. Był taki spokojny i cierpliwy... Trzymam kciuki za jego powrót do zdrowia.[/QUOTE] ewik, jak bede miala pieniązki na koncie z miau to musimy się rozliczyć za leki Okiego :) Quote
Makrela Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Zrobiłam dziś przelew, jak pisałam wyżej. Także te pieniądze także możecie doliczyć do kosztów leków. A za Okiego trzymam kciuki, żeby doszedł do siebie. Quote
3 x Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Makrela']Zrobiłam dziś przelew, jak pisałam wyżej. Także te pieniądze także możecie doliczyć do kosztów leków. A za Okiego trzymam kciuki, żeby doszedł do siebie.[/QUOTE] dziekujemy :) dostalam juz dla Okiego pieniazki z miau - 240 zł z tych pieniązków rozliczymy się z ewikS resztę przeleję dla Okiego Izie - ona bedzie kupowala ten weterynaryjny lek koszt leczenia Okiego to - 500-750 zł zalezy kiedy zadziala antybiotyk i ile go będzie kiemu potzreba 500 zł - 2 opakowania 750 zł - trzy opakowania przeliczałysmy z Iza, leczenie antybiotykiem weterynaryjnym wychodzi podobnie do leczenia ludzkimi zamiennikami tzn szacujemy ze róznica to ok 20-30 zł (więc nieduza patrzac na całkowite koszty) ale wszystko zalezy po jakich cenach uda sie kupic Biafrze lek weterynaryjny Quote
magda222 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Kolega dał mi 100 zł na zwierzaki :) Powiedział: "Wiem, że dobrze je wykorzystasz" :) Przelewam je na Okusia :loveu: Kocham tego konika niesamowicie... Chociaż nigdy nie miałam okazji go poznać. Quote
3 x Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='magda222']Kolega dał mi 100 zł na zwierzaki :) Powiedział: "Wiem, że dobrze je wykorzystasz" :) Przelewam je na Okusia :loveu: Kocham tego konika niesamowicie... Chociaż nigdy nie miałam okazji go poznać.[/QUOTE] Magda jestes niesamowita :loveu: :loveu: :loveu: Quote
magda222 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='3 x']Magda jestes niesamowita :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] To nie ja :) To kumpel :) Pracuję nad znajomymi cały czas i są takimi cichymi sponsorami :) Quote
Saphira Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Udało mi się przelać dla Okiego 50 zł. Mam nadzieję, że to choć trochę pomoże. Quote
3 x Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Saphira']Udało mi się przelać dla Okiego 50 zł. Mam nadzieję, że to choć trochę pomoże.[/QUOTE] na pewno dziękujemy :) rozumiem, ze przelew poszedł bezpośrednio na konto Fundacji? Quote
Saphira Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Na konto fundacji, ale z odnosnikiem, że to dla Okiego. Quote
3 x Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Saphira']Na konto fundacji, ale z odnosnikiem, że to dla Okiego.[/QUOTE] ok, przekaże Izie zeby wiedziala na czymOki stoi :) Quote
magda222 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Przelewam moją październikową deklarację (50 zł). 3x jak się miewa Okuś? Jak masz kontakt z Izą to wypytaj proszę. Nie chcę jej dręczyć telefonami. Pewnie ma dużo na głowie a czasu mało. Bardzo się martwię o niego :( Quote
3 x Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='magda222']Przelewam moją październikową deklarację (50 zł). 3x jak się miewa Okuś? Jak masz kontakt z Izą to wypytaj proszę. Nie chcę jej dręczyć telefonami. Pewnie ma dużo na głowie a czasu mało. Bardzo się martwię o niego :([/QUOTE] Iza jedzi do Okiego popołudniami jak cos bede wiedziec dam znac ostatnie inf z wczoraj, ze mają sie lepiej ze oki jest dodatkowo masowany - ten obolały bok dostaje tez wcierki na nogi zeby go mniej bolały Oki jest dzielny ! a Iza jeszcze bardziej :) jak będę cos wiedziec to dam wam znac, tylko musze wykorzystac moment jak mnie Gremlin do swojego komputera w domu dopuści bo moj niestety padł wczoraj :( edit. już gdzie te inf pisalam nie tutaj? tzn o Okim? może na watku ogolnokońskim? tak, zajrzalam tam sa rozliczenia Okiego za leki [URL="http://www.dogomania.pl/threads/193525-Od-Okiego-po-Melisę-konie-pod-opieką-Biafry-wątek-zbiorczy-)"]Od Okiego po Melisę[/URL] przepraszam jak coś umieszczę tylko w jednym watku ale w pracy nei jestem w stenie tego ogarnąc Quote
3 x Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Oki już nie ma wycieku :) jest za to obrażony na Ize, że nie puścila go na dwór z innymi końmi :roll: Quote
magda222 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='3 x']Oki już nie ma wycieku :) jest za to obrażony na Ize, że nie puścila go na dwór z innymi końmi :roll:[/QUOTE] Jak już zaczął się obrażać to na bank jest lepiej :loveu: Quote
3 x Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='magda222']Jak już zaczął się obrażać to na bank jest lepiej :loveu:[/QUOTE] kurcze mam strasznei niewyrazne zdjecie z tel obrażony Oki [IMG]http://img151.imageshack.us/img151/6382/mdsc00069.jpg[/IMG] Quote
magda222 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 3x niewyraźne fotki Okusia cieszą mnie tak samo jak wszystkie inne :loveu: Nuuudy w tej stajni... :roll: ;) Quote
ewikS Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 co tam u koników? dziś była taka piękna pogoda.... musiały pięknie wyglądać na łące na tle tej jesieni.... ech może uda mi się pojechać i zrobić kilka fotek-żeby tylko doba była ciut dłuższa Quote
3 x Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='ewikS']co tam u koników? dziś była taka piękna pogoda.... musiały pięknie wyglądać na łące na tle tej jesieni.... ech może uda mi się pojechać i zrobić kilka fotek-żeby tylko doba była ciut dłuższa[/QUOTE] dzisiaj Iza miala jechac łapac psiaka ale nie wiem czy pojechala jest znow trochę unieruchomiona - swoje auto ma w naprawie stad jeszcze Melisa nie pojechala bo nie ma do czego podpiąć koniowozu zrobiłam kolejny bazarek na musli dla koników - z roznosciami - plecak, masazer, peelein do stóp, apteczka i inne rzeczy zajrzyjcie moze akurat wam się cos spodoba? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/194936-placak-apteczka-kalendarz-masazer-i-inne-na-FZNJR-do-29.10.10?p=15582935#post15582935"]bazarek na musli dla koni z róznosciami - klik[/URL] Quote
3 x Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='magda222']A co u Okiego? Lepiej?[/QUOTE] ogolnie Oki lepiej ale podobno znów mu cos z noska cieknie nie wiem jak teraz z lekami, tzn nie wiem czy jeszcze dostaje antybiotyk jak bede rozmawiac z iza to postaram się nie zapomniec i wypytac o Okiego Quote
3 x Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 juz wiem, Oki m aareszt stajniowy bo pogoda u biafry nieciekawa a ze Okiemu zaczeło znów ciec z nosa to dostał szlaban na wychodzenie na dwór tan wychodzi na spacer ale bez szaleństw i już mu nie cieknie dzielny kochany Oki :loveu: Quote
Recommended Posts