Kinio Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Pytanie takie jak w temacie, czyli jak pielęgnować sierść jamnika długowłosego? - jaki szampon jest najlepszy? - jakisz przyborów używać do czesania? - i jak częto można kąpać psa, aby nie zniszczyć mu naturalnej ochrony? Quote
Kinio Posted April 9, 2005 Author Posted April 9, 2005 Czy ktoś może mi odpowiedzieć na moje pytania :question: :question: :question: :question: Quote
donya Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Tutaj http://www.hery.pl/index2.php?pg=6 znajdziesz coś dla jamnika długowłosego. Oczywiście są też kosmetyki innych firm. To tylko jedna z wielu. Quote
Kinio Posted April 12, 2005 Author Posted April 12, 2005 A co z przyborami do czesania? jakiego rodzaju szczotek moge używć?[/b] Quote
donya Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Myślę, że grzebień (są metalowe o różym rozstawie) do rozczesywania splatanej sierści. Quote
Recommended Posts