Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowi właściciele są zachwyceni Karlą.Przestała warczeć,zadomowiła się wreszcie,uwielbia się bawic.Podszczypuje ich delikatnie zachęcając do zabaw.Niesamowicie cieszy się na ich widok.Powoli oswaja się ze sprzętami domowymi,choć boi się jeszcze deski do prasowania,odkurzacza,i suszarki.Strach przezd żelazkiem już przełamała:).Pani stwierdziął,że Karlusia obraziła się wczoraj na nią,bo została obrzucona śnieżką,generalnie śnieg jej nie przypasował.Uwilbiają tą śmiesznie tuptającą sunię,najważniejsze ze Karla nareszcie znalazła swoją przystań

Posted

Super:) dzięki Monika za takie wieści, ale Karlunia to modelka, jakie pozy do fotek przybiera i jaką ma obróżkę piekną:) A co do śniegu to absolutnie jej się nie dziwię ja też go nie lubię.

• 3 weeks later...
Posted

Karlunia ma się znakomicie.Problemy z warczeniem sie skonczyły, Karla rozdaje buziaki na lewo i prawo,jest przekochana,radosna,przybrała na wadze,uwielbia zabawy w ogrodzie i długie spacery.Właściciele sa nią zachwyceni

• 4 weeks later...
Posted

Nowe zdjęcia Karlutki:

Patrząc na zdjęcia komentarz jest niepotrzebny.Widać jak ta psina jest szczęśliwa,jak wiele ciepła i miłości dostała od swoich nowych właścicieli.Są nia zachwyceni,a Karla rozdaje buziaki na lewo i prawo,jest przekochana,uwielbia się bawić z wlaścicielami,nie niszczy,nie psoci.Nienawidzi zimy i mrozu,a jak jej się coś nie podoba to chowa się za firankę.Jestem przezzczęśliwa że moja tuptająca Karlunia znalała tak cudowny dom

Posted

nie miała,bardzo wolno odrasta jej sierść.To jeszcze golizna po sterylce jak była jeszcze u mnie.Zdjęcia robione komórka,dlatego ciut zamazane,ale brzuch już pokryty krótka sierścią