Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to proszę inny, ale z takim samym napisem
98x99 :)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/143298-Szczeniaczek-juA-po-amputacji/page14"][IMG]http://i44.tinypic.com/4f9s2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Koniecznie trzeba zmienić tytuł wątku! Musi sie pojawić info o konieczność zakupu leku i nawet niech będzie nazwa tego leku. Przecież bardzo możliwe któraś z cioć ma jakiś zapas akurat tego leku. Może faktycznie niech osobą prowadzą będzie cioteczka, która na bieżaco moze aktualizować 1 post i ma stały kontakt z sunią! :) Banerki są super, trzeba zeby jak najwiecej dogocioc się nimi częstowało, w ten spoósb jest większa szansa na pomoc!!!! Czy ktos juz pisal do aga1234 z Łodzi, która opiekowała sie pieskiem z tą chorobą???
Na pewno da się coś wykombinować!!!

Posted

Izo dostałam PW, niestety jak na razie chyba nie pomogę :(
Ale jak tylko będę coś mieć, to chociaż 10 złotych włace,
bo tyle jest tych bid że trzeba rozdzielać :)

Posted

[quote name='Lulka']Izabella-aldonda nie zawsze ma net, jak tylko bedzie miała mozliwosc to sie pojawi na watku ;-)[/QUOTE]
no to czekam na pojawienie sie Izabella-aldonda i poproszę o nr konta na PW. Dziękuje bardzo Lulka :lol:. Dzięki Tobie :loveu: psiakowi wpadnie grosz do skarpetki :lol::lol:

Posted

[quote name='marysia55']no to czekam na pojawienie sie Izabella-aldonda i poproszę o nr konta na PW. Dziękuje bardzo Lulka :lol:. Dzięki Tobie :loveu: psiakowi wpadnie grosz do skarpetki :lol::lol:[/QUOTE]

to chyba dzieki Wam cioteczki ;-)
dzieki serdeczne [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/love.gif[/IMG]

Posted

Czasem boje się powrotu do domu....w euforii witania, psy sa zazdrosne o moje względy i coraz częściej dochodzi do awantur. Wchodząc do domu dla bezpieczeństwa ignoruje je, ale nie zawsze to działa. Tak było wczoraj, suki się pobiły, Czarli zaraz zaczął warczeć na Fizia, a na to wszedł Leon i.....
Całe szczęście, Leon reaguje na moje SPOKÓJ ! bo inaczej byłaby masakra. Zajęłam się więc suczkami. Siedziałam na Lulce i odganiałam Laile, która uznaje tylko swoje racje , szczęśliwie moja Lulka nie ma póki co morderczych zamiarów, jedynie uczy małolatkę porządku. ech czasem mam dość....

Posted

Dziewczyny czy da radę wreszcie zmienić pierwszy post i tytuł wątku? Po obecnym tytule to nikt sie nie zorientuje że potrzebne są drogie leki itd. Jak wyglądają aktualnie finanse suni? Dużo brakuje do opłacenia leku i leczenia w najbliższym czasie?
Aktualizacja pierwszego postu NIEZBĘDNA, gdyż to naprawdę bardzo pomaga przy zbiórkach pieniędzy!