Lulka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ale wlasnie chodzi o dlugosc:( mozna miec zdaje sie tylko 500 a ja mam juz 4 banerki wiec musze wlozyc taki co ma max 100 :( Quote
blacky. Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 no to proszę inny, ale z takim samym napisem 98x99 :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/143298-Szczeniaczek-juA-po-amputacji/page14"][IMG]http://i44.tinypic.com/4f9s2.jpg[/IMG][/URL] Quote
agnieszka24 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 biedna maleńka :( Niestety mogę tylko podrzucić... Quote
amica Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Koniecznie trzeba zmienić tytuł wątku! Musi sie pojawić info o konieczność zakupu leku i nawet niech będzie nazwa tego leku. Przecież bardzo możliwe któraś z cioć ma jakiś zapas akurat tego leku. Może faktycznie niech osobą prowadzą będzie cioteczka, która na bieżaco moze aktualizować 1 post i ma stały kontakt z sunią! :) Banerki są super, trzeba zeby jak najwiecej dogocioc się nimi częstowało, w ten spoósb jest większa szansa na pomoc!!!! Czy ktos juz pisal do aga1234 z Łodzi, która opiekowała sie pieskiem z tą chorobą??? Na pewno da się coś wykombinować!!! Quote
carolinascotties Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 to prawda- ja zajrzalam przypadkowo - konecznie zmiencie Cioteczki tytul... niech krzyczy o pomoc... Quote
mysza 1 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Jest już allegro cegiełkowe? Ktoś pisał, że zrobi. Poproszę o numer konta na pw, ok 25. wpłacę grosik. Quote
blacky. Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ja się deklarowałam, tekst to mogę napisać, ale numeru konta nie mam. Jak podacie to zrobie małej cegiłkowe allegro, na 500 złotych ? Quote
Izabella Hossa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Za to w domu głośno :) Zapraszam do nas w odwiedziny, jeśli ktos z Was ma ochote poznać Dziubka, to byłoby nam miło. Quote
blacky. Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Izo dostałam PW, niestety jak na razie chyba nie pomogę :( Ale jak tylko będę coś mieć, to chociaż 10 złotych włace, bo tyle jest tych bid że trzeba rozdzielać :) Quote
kami_23 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ja też coś wyślę, ale w kwietniu bo teraz to cienko... Quote
blacky. Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 A co z kometą i zmianą wątku ? Co u malutkiej ? Quote
Lulka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 izabellah-aldonda nie zawsze ma net, jak tylko bedzie miała mozliwosc to sie pojawi na watku ;-) Quote
marysia55 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='Lulka']Izabella-aldonda nie zawsze ma net, jak tylko bedzie miała mozliwosc to sie pojawi na watku ;-)[/QUOTE] no to czekam na pojawienie sie Izabella-aldonda i poproszę o nr konta na PW. Dziękuje bardzo Lulka :lol:. Dzięki Tobie :loveu: psiakowi wpadnie grosz do skarpetki :lol::lol: Quote
Lulka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Iza i gdzie ta kometa??? pisalas do moda? da rade zmienic jakos ten 1 post? Quote
Lulka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='marysia55']no to czekam na pojawienie sie Izabella-aldonda i poproszę o nr konta na PW. Dziękuje bardzo Lulka :lol:. Dzięki Tobie :loveu: psiakowi wpadnie grosz do skarpetki :lol::lol:[/QUOTE] to chyba dzieki Wam cioteczki ;-) dzieki serdeczne [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/love.gif[/IMG] Quote
Izabella Hossa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Czasem boje się powrotu do domu....w euforii witania, psy sa zazdrosne o moje względy i coraz częściej dochodzi do awantur. Wchodząc do domu dla bezpieczeństwa ignoruje je, ale nie zawsze to działa. Tak było wczoraj, suki się pobiły, Czarli zaraz zaczął warczeć na Fizia, a na to wszedł Leon i..... Całe szczęście, Leon reaguje na moje SPOKÓJ ! bo inaczej byłaby masakra. Zajęłam się więc suczkami. Siedziałam na Lulce i odganiałam Laile, która uznaje tylko swoje racje , szczęśliwie moja Lulka nie ma póki co morderczych zamiarów, jedynie uczy małolatkę porządku. ech czasem mam dość.... Quote
marysia55 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='izabellah-aldonda']Marysia55 masz pw. Dziękuje.[/QUOTE] PW dostałam, przelew poleciał od razu :-) Quote
amica Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dziewczyny czy da radę wreszcie zmienić pierwszy post i tytuł wątku? Po obecnym tytule to nikt sie nie zorientuje że potrzebne są drogie leki itd. Jak wyglądają aktualnie finanse suni? Dużo brakuje do opłacenia leku i leczenia w najbliższym czasie? Aktualizacja pierwszego postu NIEZBĘDNA, gdyż to naprawdę bardzo pomaga przy zbiórkach pieniędzy! Quote
Izabella Hossa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Napisałam do komety. Jutro jeszcze zadzwonie Quote
Izabella Hossa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Kometa wklej to proszę w pierwszy post. Marysia55 50zł Czerda Minirin 2 op 0,2mg Bardzo dziękuje :loveu: Quote
Recommended Posts