supergoga Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 W nocy znajomi znaleźli sunię. Przytulasta, pełna energii i temperamentu, zadbana, z łańcuszkiem na szyi. Nie jest wiekowa, Paweł ocenił ją na ok. 3 lata. Nie widziałam w realu, ale ze zdjęć, sama nie wiem - może briard, albo sznaucer olbrzym. Bardzo miła sunia trafiła do przytuliska i pod opiekę naszej Fundacji. A my - hmmm, szukamy domu i właściciela, lub nowego domu. Marnuje się w klatce. Czy ktoś ją zna? Gdzie szukać domu? Pilnie szukamy domu dla Husarii! Quote
supergoga Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Nikt nie zajrzał do Husi? Może ktoś ją kojarzy. Myśle, że ona ma gdzieś dom. Ogłoszenia są, schronisko powiadomione. Jeszcze lecznice okoliczne. Ale nikt nie szuka. Quote
snuszak Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 dziwne suka jest przecież i zadbana i piękna ;), moze wlasciciele nie wiedza gdzie szukac, chociaz chyba kazdy po zgubieniu psa trafia do poznanskiego schroniska Quote
Gdusia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Sliczna sunia .... Mam nadzieje ze tylko sie zgubila i zaraz ja odnajdzie jej pan :) Quote
Gdusia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Podnosimy slicznotke :) Wiadomo juz cos na jej temat ? Moze ktos sie po nia zglosil ? Quote
Gdusia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Husie znalazl wlasciciel :multi:Psinka juz jest w swoim domku Quote
Lilmo Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Gdusia napisał(a):Husie znalazl wlasciciel :multi:Psinka juz jest w swoim domku Gdusia jesteś dziś posłańcem dobrych wiadomości :loveu: Cieszę się z tak szczęśliwego zakończenia. Quote
supergoga Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Ja dowiedziałam się w niedziele w Sopocie od Iwony że właściciel tydfzień szukał Husarii i mimo że id razu zgłoszone było w schronisku i on tam szukał to mu nie powiedziano!!! Quote
Recommended Posts