Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fredek to cudowny kundelek, który z pyszczka ciut przypomina rasę hasky. Jak na jego krótkie życie bo ok. 6 mies. To już wiele przeszedł. Pewnego zimnego dnia został porzucony w lesie razem ze swoją siostrą jako małe białe kuleczki niczemu winne. Gdy zostały znalezione były strasznie wychudzone, zapchlone i zakleszczone. W związku z tym strasznie osłabione. Wyleczono je i wykarmiono. Przygarnęli je dobrzy ludzie z pobliskiej wsi i wspólnymi siłami wykarmili. Takim sposobem psy przywiązały się do miejsca i tam zostały. Na suczkę od razu znaleźli się chętni, którzy zgodzili się na moment wziąć i Fredka aby nie był bezdomny. Dlatego pilnie szukamy dla niego domu.

Fredzio to cudowny pies!!! Wzrostem sięga kolana, większy nie będzie. Jest mądry i szybko uczy się tresury. Charakter ma raczej uległy, w tym rodzeństwie to raczej Fredka dominuje aczkolwiek to on dowodzi na ich wycieczkach do lasu. Nauczone już są mieszkać w ogrodzie więc cudownie by było gdyby znalazł się dom z ogrodem, gdzie mógłby spożytkować swą szczenięcą energię. Jest niezwykle przyjazny. Toleruje wszystkie istoty żywe.

Prosimy o pomoc w jego imieniu!! On nie może zostać tu gdzie jest!!

Kontakt w sprawie adopcji: 692486565, [email protected]

• 2 weeks later...
Posted

spojrzałam w to teraz ale za szybko mi przeskoczyło i nie doczytałam a nie wiem jak się cofa :eviltong: jak narazie nic nie kumam :eviltong::p spróbuje jeszcze raz, chyba że może mi to ktoś wytłumaczyć po polskiemu :eviltong: a najlepiej jakby zrobiła to jakaś inna ciocia bo ja groszem nie śmierdzę ;/

Posted

piechcia15 napisał(a):
spojrzałam w to teraz ale za szybko mi przeskoczyło i nie doczytałam a nie wiem jak się cofa :eviltong: jak narazie nic nie kumam :eviltong::p spróbuje jeszcze raz, chyba że może mi to ktoś wytłumaczyć po polskiemu :eviltong: a najlepiej jakby zrobiła to jakaś inna ciocia bo ja groszem nie śmierdzę ;/

:/ ja niestety też :cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Fredek jest juz wykastrowany, dziś miał zabieg.

Słuchajcie która z dobrych cioć dołorzyłaby sie do sterylki jego siostry?? bo może po zabiegu sie trochę uspokoja i wtedy byłaby szansa aby zostały razem. Bo jak narazie to dwa wariaty i biegaja po całej wsi. I wykastrowali Fredka w nadziei że nie będzi ejuż takim ciekusem.
a więc kto da parę groszy?? sterylka kosztuje 250zł:(

Posted

piechcia, trzeba tu więcej ciotek zaprosić. W ogóle to zrobię mu ogłoszenia w najbliższym czasie.

Edit: ogłoszenia:

www.ojej.pl
www.pajeczyna.pl
www.pineska.pl
www.animalia.pl
www.gumtree.pl
www.petworld.pl
www.vetmozga.com
www.adopcjapsa.pl
www.rozglos.net
www.najpewniej.pl
www.petsy.pl
www.e-zwierzak.pl
www.twoje-ogloszenia.pl
www.morusek.pl
www.olx.pl
www.sprzedasz.pl
www.neeon.pl
www.tlenek.pl
www.top-ogloszenia.com

piechcia, niektóre linki trzeba aktywować - podawałam Twój adres mailowy.

Posted

widziałam właśnie, zasypało mi skrzynkę :) dziękuję,wszystkie już aktywowane

zapraszałam już wiele, kiedyś cały wieczór siedziałam i wysyłałam.ale chyba muszę to powtórzyć, wy tez tam roześlijcie gdzie możecie

• 3 weeks later...
Posted

Może poszukać tańszego ,ale dobrego weta -taka sterylka może kosztować gdzie indziej ok. 200 zl ?? W większych miastach drożej to kosztuje . Faktycznie uzbierac na to a wtedy by te psy mogly zostać razem? One takie żzyte są i bylo by im razniej -a bez problemow z szukaniem domu tej suni ? Takie ladne dwa psy-rodzeństwo .