piechcia15 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Fredek to cudowny kundelek, który z pyszczka ciut przypomina rasę hasky. Jak na jego krótkie życie bo ok. 6 mies. To już wiele przeszedł. Pewnego zimnego dnia został porzucony w lesie razem ze swoją siostrą jako małe białe kuleczki niczemu winne. Gdy zostały znalezione były strasznie wychudzone, zapchlone i zakleszczone. W związku z tym strasznie osłabione. Wyleczono je i wykarmiono. Przygarnęli je dobrzy ludzie z pobliskiej wsi i wspólnymi siłami wykarmili. Takim sposobem psy przywiązały się do miejsca i tam zostały. Na suczkę od razu znaleźli się chętni, którzy zgodzili się na moment wziąć i Fredka aby nie był bezdomny. Dlatego pilnie szukamy dla niego domu. Fredzio to cudowny pies!!! Wzrostem sięga kolana, większy nie będzie. Jest mądry i szybko uczy się tresury. Charakter ma raczej uległy, w tym rodzeństwie to raczej Fredka dominuje aczkolwiek to on dowodzi na ich wycieczkach do lasu. Nauczone już są mieszkać w ogrodzie więc cudownie by było gdyby znalazł się dom z ogrodem, gdzie mógłby spożytkować swą szczenięcą energię. Jest niezwykle przyjazny. Toleruje wszystkie istoty żywe. Prosimy o pomoc w jego imieniu!! On nie może zostać tu gdzie jest!! Kontakt w sprawie adopcji: 692486565, [email protected] Quote
kamilawa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Przepiękny... W wolnym czasie porobię mu ogłoszenia ;) Quote
__Lara Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Cudny :loveu: obydwa cudne :) takie śnieżnobiałe :) Quote
zmierzchnica Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 I co z pięknym Fredkiem? Podnoszę wątek... Quote
__Lara Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 kamilawa napisał(a):Czy Fredek ma ogłoszenia? :razz: Pewnie nie, przydałyby się. Quote
piechcia15 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 ma allegro zrobione przeze mnie i nic poza tym Quote
piechcia15 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 hallo czemu nikt się tym pięknym psiątkiem nie interesuje??:( Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 piechcia15 napisał(a):hallo czemu nikt się tym pięknym psiątkiem nie interesuje??:( Właśnie, ciotki, gdzie jesteście? potrzebne ogłoszenia!!! Quote
piechcia15 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 czas Fredka leci a tu zero zainteresowania:( miał obserwatora na allegro ale nic z tego nie wyszło, nawet zapytania nie było..nic :( a to przecież taki śliczny psiak:-( Quote
__Lara Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ciotki, a spróbujcie da ogłoszenie w telegazecie, wiele ludzi dzwoni, zasady umieszczania są na stronie 461, ogłoszenia na 467. Koszt: 6,10zł. Quote
piechcia15 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 spojrzałam w to teraz ale za szybko mi przeskoczyło i nie doczytałam a nie wiem jak się cofa :eviltong: jak narazie nic nie kumam :eviltong::p spróbuje jeszcze raz, chyba że może mi to ktoś wytłumaczyć po polskiemu :eviltong: a najlepiej jakby zrobiła to jakaś inna ciocia bo ja groszem nie śmierdzę ;/ Quote
__Lara Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 piechcia15 napisał(a):spojrzałam w to teraz ale za szybko mi przeskoczyło i nie doczytałam a nie wiem jak się cofa :eviltong: jak narazie nic nie kumam :eviltong::p spróbuje jeszcze raz, chyba że może mi to ktoś wytłumaczyć po polskiemu :eviltong: a najlepiej jakby zrobiła to jakaś inna ciocia bo ja groszem nie śmierdzę ;/ :/ ja niestety też :cool1: Quote
piechcia15 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Fredek jest juz wykastrowany, dziś miał zabieg. Słuchajcie która z dobrych cioć dołorzyłaby sie do sterylki jego siostry?? bo może po zabiegu sie trochę uspokoja i wtedy byłaby szansa aby zostały razem. Bo jak narazie to dwa wariaty i biegaja po całej wsi. I wykastrowali Fredka w nadziei że nie będzi ejuż takim ciekusem. a więc kto da parę groszy?? sterylka kosztuje 250zł:( Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 piechcia, trzeba tu więcej ciotek zaprosić. W ogóle to zrobię mu ogłoszenia w najbliższym czasie. Edit: ogłoszenia: www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.animalia.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.adopcjapsa.pl www.rozglos.net www.najpewniej.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.twoje-ogloszenia.pl www.morusek.pl www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.neeon.pl www.tlenek.pl www.top-ogloszenia.com piechcia, niektóre linki trzeba aktywować - podawałam Twój adres mailowy. Quote
piechcia15 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 widziałam właśnie, zasypało mi skrzynkę :) dziękuję,wszystkie już aktywowane zapraszałam już wiele, kiedyś cały wieczór siedziałam i wysyłałam.ale chyba muszę to powtórzyć, wy tez tam roześlijcie gdzie możecie Quote
piechcia15 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 nikt o Fredka nie pyta ani nic:( chyba wydrukuje jego ogłoszenia i porozwieszam po mieście bo już nie znam innej opcji aby tak piękny ZDROWY pies znalazł dom!!:placz::placz: Quote
Olga7 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Może poszukać tańszego ,ale dobrego weta -taka sterylka może kosztować gdzie indziej ok. 200 zl ?? W większych miastach drożej to kosztuje . Faktycznie uzbierac na to a wtedy by te psy mogly zostać razem? One takie żzyte są i bylo by im razniej -a bez problemow z szukaniem domu tej suni ? Takie ladne dwa psy-rodzeństwo . Quote
piechcia15 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 psy są zżyte ze sobą ale tu chodzi też o koszt utrzymania. One nie chcą dwóch psów. Quote
Recommended Posts